vücut ısısı

bianc

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2009
136
0
116
İstanbul
merhaba hanımlar, ben de yeni hamileyim. akşamları vücut ısımda artış hissediyorum. ateşim çıkmış gibi oluyo. ısımı ölçmedim ama eşimin çok sıcaksın dediği var. boğazımda da hafif şikayetim olduğu için korkuyorum ateşim çıkar diye. bu vücut ısısı artışı hamilelikte olur mu yani sizde de oluyo mu ? ben bunu merak ediyorum..

37.5'un altında ateşte sorun yoktur. gebeyken ateşte artış olması normal.kuluçkadaki tavuğun yumurtaları sıcak tutması gibi...

37.5'un altında ateşte sorun yoktur. gebeyken ateşte artış olması normal.kuluçkadaki tavuğun yumurtaları sıcak tutması gibi...

yorumun son cümlesine bittim:1: kimse bu kadar güzel tarif edemezdi :)
evet doğru kan miktarı ve akış hızı daha fazla olduğu için normal bir ısı yükselmesi yaşıyoruz. son aylarımıza doğru bu daha da artacak endişe etmeyin .
ben seviniyorum bu kış üşümeyeceğimmmmm :1:

hamilelik başlangıcıyla birlikte vücur ısısı bir miktar artar ve doğuma kadar da düşmezmiş
normal yani...yazın zor geliyor gerçi

cevaplarınız için teşekkür ederim kızlar.. içim rahatladı.. kışın rahat edicez de şu yaz aylarında zor valla.. bu aralar soğuk su dahi içemiyorum hem sıcağım hem sıcak şeyler içiyorum offf.. neyse idare edicem artık önemli olan bebişlerimiz :))

geçen yıl 1 ağustosta doğum yapıp izmir'in temmuz sıcağını yiyince duam 2. bebeğin son aylarının en geç nisana gelmesi :27:

Back
X