Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Vücut kıllarından kadın saç ekimi

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

gokce96gokce

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2015
86
29
38
Arkadaşlar merhaba
Ben genel seyrelme ve dökülme yasadigim için sac ekiminde sac köklerinin alindigi ense bölgesinde de dökülmem mevcut ama vucudumun diğer bölgelerinde bacak ve ayiptir soylemesi vajinal bölgede asiri güçlü kil köklerim var. Bu bölgelerden alınarak saç ekimi yapılabilir mi ? Lütfen biri cevap yazsin :(

Saç ekimi fue ve bht olarak yapılır.Fue tipi enseden alınan bht alımı ise vucut kıllarından olur.Senin dediğin yöntem yapan yer var ama istediğin verimi alamzsın.Allah öyle bir sistem kurmuş ki kafanda saç çıkıyor ama ellerinde çıkmıyor bir makalede w yolu diye okudum saç köklerine sinyal gidiyormuş büyümesi için ellere bu sinyal gitse elden kıl çıkarmış.Bacaklarında ve diğer bölgedeki kılların anatomisi kafa yapına uymaz yapsa bile kötü görükür. ;) sağlıcakla kal.

Ben bu konuyla ilgili bir yazı okudum, pelvik bölgeden saç ekimi mi neydi? Kirpik ekimi için birşeyler bakıyordum. Gerçekten yapılabiliyor ona eminim ama avantajları ve dezavantajları var...

Yani mesela bazı kıllar belirli bir miktardan daha çok uzamıyor biliyorsun... Bunlar saç diplerinin gür gözükmesine sebep olur ama tamamen doğal bir ekim gibi olmaz... Nereden ekim yapılacağı ile ilgili sana iki yazı tavsiye etmek istiyorum...

Buradan böyle anlatmak zor oluyor...

Pubik bölgeymiş :halay: Uydurmuşum sen en iyisi o linkten gir oku :) bi de aynı site de donör bölge yazısı... ismini unuttum...

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu arada saç dökülme çeşidini biliyor musun? Belki öyle ekim mekim zor operasyonlara hiç gerek kalmadan basit bir şekilde saç dökülmeni durdurabilirsin?? Çünkü bazen hormon falan çok farklı dökülme sebepleri var...

Ama saç mevzusu çok önemli, umarım en kısa zamanda sorununu çözersin.

Back
X