• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vücut mantarı

zxx

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2024
66
11
8
kızlar merhaba bacağımın arasında bundan birkaç ay önce mantar çıktı çok önemsemedim başta ara ara aklıma geldikçe travazol kullandım ama düzenli şekilde değil. ancak mantar gitgide büyüdü iyileşme belirtisi yok iyice korkmaya başladım. aynı durumu yaşayan olduysa lütfen yardım eder misiniz, nasıl kurtulabilirim aşırı derecede canımı sıkıyor bu durum

kızlar merhaba bacağımın arasında bundan birkaç ay önce mantar çıktı çok önemsemedim başta ara ara aklıma geldikçe travazol kullandım ama düzenli şekilde değil. ancak mantar gitgide büyüdü iyileşme belirtisi yok iyice korkmaya başladım. aynı durumu yaşayan olduysa lütfen yardım eder misiniz, nasıl kurtulabilirim aşırı derecede canımı sıkıyor bu durum
Cildiye bölümüne randevu alın doktor muayene ettikten sonra uygun krem, sprey vs bir şeyler yazar. Geçmiş olsun.

kremi doktor vwrsiyse neden duzenli kullanmiyorsunuz? Zamanla baska yerleredeyayilir hatta yaninizdakilereede gecer.
Tedavisini yaptirin mutlaka. Gecmis olsun

Back
X