Vücut şekli hk

Sunshine11111

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2022
333
118
33
Merhaba, ben çok zayıf olduğumdan göğsüm dümdüzdü. 10 kiloya yakın aldım göbeğim çok çıktı ama göğsüm çok hafif belirginleşti. Daha kilo alırsam hep karından mı alırım korkuyorum göğsüm çıkmaz da sadece göbeğim çıkar diye

Bu durumu yaşayan bilen var mı

Orantısız kilo mu alıyorsunuz?Sporla birlikte yapmanız lazım işin sonunda tombiş olursunuz,o kilolar zor veriliyor sonra.Kilo aldıkça göğüs büyür tezi bence zaten göğsü iri olan içindir diye biliyorum ,yanlış yönlendirmek istemem. Dümdüz bir göğüse estetik müdahale gerekir ....

Orantısız değil ama biraz göbeğe fazla gibi

Göğüs büyüklüğü kiloyla alakalı değil demişti bir doktor. Tabii şişman erkek göğsü gibi olsun istemiyorsan kilo alma bence

Gerçekten düz göğüslüyseniz bunun çaresi operasyon. Bu arada başıma bir şey gelmeyecekse sormak zorundayım, o 10 kiloyu nasıl aldınız? Ben asla yapamıyorum da

Öyledir de benim hiç yağ yoktu vücudumda et yoktu ondan dümdüzdü biraz et olsa çıkacak mı diye deniyorum :)
Göğüs büyüklüğü elbette kilo ile ilgili. Meme yağ doku, fakat nerenin daha çok kilo alacağı yapısal. Fakat benim de popom zayıftı önceden, kilo alınca göğsüm büyüdüğü gibi popom da büyüdü, fakat örneğin alt bedeni geniş kadınlar kadar alt bedenimden kilo almadım. Fakat göbek çıkması rahatsız ediyor, biraz spor yapın belki şekle girer istediğiniz gibi.

Valla bacım kendini sevmeye çalış. Kendisini seven herkesin her şeyi güzeldir. Bence kilo daha kötü ,tercih senin tabiki. Keşke sihirli değneğim olsa da tüm kadınlar güzelliklerinin farkına varsa.

En zayıf halimde bile göğüslerim her zaman daha büyük bu tamamen genetik ilk oradan kilo alırım ilk oradan veririm o yüzden sporla ya da kilo alarak göğüs büyütemezsiniz
Aşırı kilolu ve küçük göğüslü ya da tam tersi bir sürü tanıdığım oldu

Göbekten yağlanma kader gibi bir şey yani herkese oluyor
Şunu duymuştum Chia tohumu büyütüyormuş
Onun dışında estetik

O bölgesel kilo alma ile ilgili göğüsten kilo alan da var. Sporla beraber kilo alırsan büyüyebilir diğer türlü kilo vücudunun diğer bölgelerine dağılır. Yani kiloyu oradan almıyorsan daha çok vücudun diğer bölgelerine yayılacaktır

Yani kilo almakla meme bir olsaydı her obezin memesi çok çok büyük olurdu bu genetik benim 75 dd oldukça büyük ama hayatım boyunca zayıftım 176 boyum var 65i bile 8 aylık hamileliğimde gördüm göğüs çalıştırmakta işe yaramaz diyorlar

60 kiloyken de bir dönem obezite ve 110 kgyken de memelerimin büyüklüğü aynıydı sadece sırt yağlarım olmadığı ve daha fit olduğum için önümden koşmadılar. Meme ile kilo alakasız bence de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…