Bebek Beslenmesi vücut yağı

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

artesk85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2010
357
2
46
Diğer
kızlar bebe yağını sadece vücuda mı sürüyorsunuz bebegımın yuzude bazen sertleşiyor sürmek hatamı olur sizce yada vazelin faln johnsons baby nın urunlerını kullnıorum

canım ben sadece vücuduna ve kulakkarının arkasını silmek için kullanıyorum.yüzünü hergün sabahları ılık suyla pamuk yardımıyla siliyorum,kuruluyorum,sertlik kuruluk ta yok çok şükür.bir ara ben kaşlarına sürmüştüm bebe yağını,kabuk gibi şeylerden vardı,yumuşatıp dökmesi için.

ben oğlumun yüzüne dalin bebe yağı sürüyorum kuruyunca birşey de olmuyor canım

bizimkininde yanakları aynıydı bebeyağı sürdüm önceleri geçer gibiydi ama sonra sırtına ve kollarına geçti dr. gittik cildiyeye yönlendirdi egzama olmuş. sebamedin yüz kremini kullandık ayrıca sebamadin katı sabunuyla banya yapıyoruz çok memnunum sende kullan ama geçmezse dr. götür derim cnm

yüze bebe yağı kullanmadım hiç. tüm ürünlerimiz sebamedin ürünleri. yüz kremi var o çok iyi geliyor kızımın cildine.

Arkadaslar dun gece 37 gunluk bebegim aglama krizine girdi bende karnina ve ayaklarina zeytinyagiyla masaj yaptim rahatladi ama sabah bi baktim karninin cevrelerinde kirmizi lekeler olusmus acaba bi soruna yol acarmi bu lekeler ne yapmaliyim yardim :18:edin

bebegımı her banyodan sonra johnsons baby yagı ıle yuzu dahıl her yerını yaglıyorum.bazen yanakları sertlesıyor ( o da buyuk ıhtımalle gece kusup ustune yatınca oluyor.) o zaman zeytınyagı ıle yaglıyorum yanaklarını.ılk aylar zeytınyagı ıle yaglayın bebeklerınızı dıyorlar ama agır kokuyor yahu

ben de de bebek yağı var ama öyle bekliyo köşede. kullanmaktan çekindim daha bebeğim küçük diye. bi de banyoyu apar topar yaptırıyorum malum kış, üşür diye korkuyorum. bi de üstüne yağla oyalansam ohoooo.sadece bi ara kaşlarında sarı sarı kabuk gibi bişeyler vardı onlara sürdüm ve çok iyi yumuşattı daha da çıkmadı.

Back
X