ya slmmmmm bişey sorabilirmiyim bu hastalık nasıl bir hasatlık tadavisi yokmu benimde yüzümde ve vücudumda beyaz lekeler olmaya başladı vücudumda vardı pek öenmsemedim şimdi küçük bir beyaz leke yüzümde de oldu ne olduğunu bilmiyorum ama başka bir arkadaşta vardı o ilaç kullandı geçmedi hiç geçmiyormu bu ya lütfen bana cevap yazarmısınızzzzzzz[/QUOTE
yani arkadaşımın kullandığı ilaçta kızarıklık yaptı bu seferde kızarıklık geçmediii
mrb arkadaşlar bende 15 yıldır vitiligo hastasıyım.HERBALıST BOZKURTBEY e mail atmıştım sağolsun geri cvp geldi ama hesap numarasını göndermiş pek inanmadım açıkçası ama yinede bişey diyemiyorum.bende bu hastalıktan bıktım açıkçası derdimi anlattım herbalist beye ilaç hazırlayıp adrese gönderiliyormuş ücret yatırıldıktan sonra.ahhh keşke bi çaresi olsa ben bıktım bu hastalıktan insanların acayip bakışlarından çok sıkıldım.
bende hem sedef hem vitiligo var. yengec burcuyum duygusallık doğustan olsa gerek nasıl bir hassasiyetse bu... 9 yasımda vitiligo basladı sonra sedef cıktı.. cok sukur dagılmadı vitiligom sol bacagımda kaldı, sedefim dagınık ama cok ağır vaka deil.. bacagımdaki vitiligo yıllardır sabiit kaldı buyumuyo tahtını sedefe verdi emekli oldu onu kapattırmak için kalıcıı makyaj yaptımak istiyorum bilgsi olan var mı?
bendede vardı ama tedavi oldum yıllardır hiçbirsey cıkmıyo ilgilenen olursa dr adını verebilirim
merhebe doktor tavsiyesi üzerine aldım,etkisi hemen görülüyor ilaçı içince ilk önce 5dk diğer günler 5dk ilave ederek güneşe çıkıyorsunuz 30dk tamamladıktan sonra sürekli çıkabilirsiniz teniniz bronz bir renk alıyor sonra nokta nokta beyaz bölgeler ten rengine dönüşüyor ilaçı sütle içilmesi gerekiyor ilaçın açıklamasını mutlaka okuyun çünkü kiloya göre alınıyor ben bir eksik içtim fazla olmasın diye ilk içtiginizde 5dk sonra kendinizi güneşten SSK ilac karşılıyor koruyun herhangi bir sorunuz olursa yardımcı olurum şimdiden geşmiş olsun
kızlar bnm babam sıkıntıdan vitiligo olmuştu ellerinde yüzünde vardı ve gitgidide sıçrayarak büyüyodu babama almanyadan bile ilaç getirmiştik ama bi çözüm bulamamıştık. Babama bir müşterisi bu hastalığa sarımsağın çok iyi geldiğini söyledi ve babam bu hastalıktan sarımsakla kurtuldu. O gün bugündür bu hastalığa yakalanmış kişileri yolda bile görsem söylerim. Geceleri yatmadan sarımsağı dövüyodu sarımsak püre haline geliyodu o halde cildin hastalıklı yerlerine sürüyodu. gece o şekilde yatıp, sabah cildinde kurumuş sarımsağı yıkıyodu. 3-4 gün kullandıktan sonra cildin o beyaz kısımları kızarmaya başlıyo o zaman bi kaç gece sarımsak sürmeyip cildi dinlendiriyosunuz. Sonra yine aynı şeyi tekrar ediyosunuz. Sarımsak cildin hastalıklı kısımlarını tamamen yenileyip yok ediyor. Bunu söyleyip aynı babam gibi hastalığı yenen çevremizde insanlar var. Deneyin bişey kaybetmezsiniz. Tek sıkıntı biraz kokuyo olması ama bu hastalığı yenmek için değer die düşünüyorum. Allah şifa versin arkadaşlar.
ne kadar zamanda geçtiler peki...
tam olarak öğrenirsen çok sevinirim canm. Bende de 10 senedir var ve ne yaptıysam fayda etmedi. Bende almanyadan krem getirttim ama sonuç yine hayal kırıklığı. Babandan tam olarak nasıl uyguladığını öğrenirsen çok sevinirim birde sarımsağın püre haline gelmesi için içine başka birşey koyuyomuydu.ben dün akşam denedim fakat nekadar ezdiysemde krem gibi kolay sürülecek kıvamda olmadı.bu arada ilgin ve yardımın için çok teşekkürler...
belki sıkıyorum ama son bişey daha sormak istiyorum. babanda iyileşme olurken nokto nokta yada beyaz olan yerlerde daralma olarak mı geçti yoksa birden tamamen beyaz yerlerin rengi mi koyulaşıp iyileşti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?