Vücutta kaşıntı gebelik belirtisimi?..

ummahan_d

miniqim kübra'm kollarmda
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2009
3.824
2
116
İzmir
merhaba arkadaşlar gebelik belirtisi olarak vücutta kaşıntı yaşadınızmı? ya da çatlatma iğnesi kullananlar kaşıntınız oldumu? lütfen bilgilerinize ihtiyacım var cevap bekliyorum... yerimseniben fisfisfis

Canım gebelikte kaşıntı olabiliyor ama son aylara doğru olduğunu biliyorum ben. Çatlatma iğnesiyle ilgili de öyle birşey duymadım ama belki ilk sen olursun ne dersin? ınşallah.:Saruboceq:

merhaba ummahan
ben hamile oldugumu ögrenmeden önce diğer belirtilerin yanında göbegim sürekli kaşınıyordu yani farkında olmadan sürekli kasınıyordum hamilelik testinden sonrada bu devam etti sonucum pek ıyı olmadı 6. haftada dusuk yaptım ama olsun napalım kısmet.birde hamile oldugumu ogrendıkten sonra goguslerım cok kasınmaya baslamıstı olur olmadık her yerde kasıyasım gelıyordu.:))
senin durumun nedır hamilemisin? yoksa şüpheleniyomusun?

benim gebelik belirtisi olarak değil ama hamile olduğumu öğrendikten2 ay sonra kaşınmaya başladım yani 3/4 aylıkken zaten o esnada karına yağlar falan sürmek lazım , şimdi de ara ara kaşınıyor ... Umarım beklediğiniz sonuca ulaşırsınız ...

teşekkür ederim kızlar bilgilendirdiğiniz için şüpheleniyorum krizantem20 işallah hamişimdir...
zeytingözlü teşekkür denım umarım..

ya arkadaşlar on gündür inanılmaaz kaşınıyorum özellikle göyüslerim sonrasında karrın bölgem acaba hamilemiyim yaaaaa inşallah hamileyimdirrr... hayatımda ilk defa böle bişey yaşıyorumm bide herkes beni rüyasında hamile görmüş bu ay :)

valla ben çok kasındım sınek ısırıgı gıbı alerjı sandık goguslerın cok kasındı 5 hafta 4 gunluk hamıleyım
Merhaba siz yazali epey zaman geçmiş ama umarım cevap yazarsanız. Bizde bebek istiyoruz 1 yıldır olmuyor. Bu ay vücudunda bacak bölgemde sinek ısırığı gibi kizarilar ve aşırı kasiniyor kasiyorum kanıyor.sizindemi bu şekilde olmuştu adetime yaklaşık 9 gün var. İnşallah cevap verirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…