- 5 Ocak 2025
- 22
- 2
- 1
- 31
- Konu Sahibi berceste123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangi renk morluklarinizvücudumda morluklar oluşuyor oyıuzden kan vermiştim acaba kötü birşey varmı sonuclarımdaEki Görüntüle 3592970
Hangi renk morlukla
Koyu mor yanarak başlıyor oluşacak yerde ertesi gün morluk oluşuyorHangi renk morluklariniz
Evet bakıldı attıgımı sandım oraya diğer sonuçlarımda burdaDemir, ferritin, demir baglama kapasitesi bakildi mi?
Paylastiginiz sonuclarda kayda deger bir dusukluk yok.
O yüzdenDemir, ferritin, demir baglama kapasitesi bakildi mi?
Paylastiginiz sonuclarda kayda deger bir dusukluk yok.
Morluklar o yüzden oluşabilir mi değer düşüklüğü nden dolayıHemoglobin, ferritin, b 12 vitamini düşük çıkmış.
Ara sıra oluyordı bende bir yere carptıgımı düşündüm 1 hafta içinde bacagımda ikinci olunca şüphelendim yanmaya basladı ve sabah morluk vardıBu morluklar ne zamandır var? Bir yere mi çarpıyorsunuz acaba farkında olmadan?
Demir anemisi sebepsiz vucut morluklarinda ilk akla gelendir. Sizinde ferritin degeriniz epey dusuk.O yüzden
Morluklar o yüzden oluşabilir mi değer düşüklüğü nden dolayı
Ara sıra oluyordı bende bir yere carptıgımı düşündüm 1 hafta içinde bacagımda ikinci olunca şüphelendim yanmaya basladı ve sabah morluk vardı
Saglık ocagındaki doktora gösterdim oda bi kanına bakalım dedi Teşekkür ederimEvet etkisi olabilir demir eksikliği morarma, pıhtılaşma gibi sorunlara sebep olabilir. Doktora morlukları gösterdin mi? Eğer göstermediysen bir hematoloji ve cildiye uzmanına gitmeni öneririm. Geçmiş olsun.
Demir anemisi sebepsiz vucut morluklarinda ilk akla gelendir. Sizinde ferritin degeriniz epey dusuk.
Demir ilacini duzenli kullandiginizda duzelecektir. Gecmis
Benimde aynı bir anda cız ediyor bacağım bazen sonra bakıyorum orası morarmisTeşekkür ederim tekrar doktara en kısa sürede gıtcem
Doktara gittinizmiBenimde aynı bir anda cız ediyor bacağım bazen sonra bakıyorum orası morarmis
Kaç kere hemde zibilyon tane test yapildiDoktara gittinizmi