- 29 Haziran 2014
- 4.213
- 4.244
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iki gün önce vulvadan biyopsi aldı doktorum bir kaç yerden
patoloji sonuçlarım salı günü çıkacak....sonucu merak ediyorum tedirginim
daha önce yaptıran var mı
ne zaman iyileşir bu yaralar![]()
Selam canım. Valla benim de o bölgeden bir biyopsi oldu ve normal doğumdan vazgeçmeme sebep oldu resmen. Benimkinin acısı 5-6 gün emla krem sürerek ancak geçti ama yaraların görsel olarak geçmesi daha uzun sürdü. Umarım sonuçların güzel çıkar. Emla krem bildiğin benim kurtarıcım oldu. Onu sürmeden önce acıdan ağladığım anlar oldu.
Canım hiç böyle bir tecrübem olmadı. Çok geçmiş olsun. Canını sıkma bence. Bilhassa uzun zamandır geçmiyorsa bu yaraların doktor garanti olsun diye biyopsi istemiş olabilir.
Selamlar...
bana doktorum madecassol ve fucidin diye iki krem verdi bunları karştırıp sür dedi
ama özellikle idrara çıkarken saç köklerime kadar terliyorum
idrar yaralarıma değiyor ve aşırı bir yanma hissediyorum sünnetlik çocuklar gibi geziyorum....
eğilemiyorum oturamıyorum bunların başıma geleceğini bilemezdim ki
küçük bir parça alınacak sadece sanmıştım
emla da alsam mı ki
Benim doktorum bir tanıdıktı. İğneden bile ölümüne korktuğumu ve acı eşiğimin düşük olduğunu söylemiştim. O kadar tırsmıştım ki kadın bana bu kremi önerdi. Durduğum yerde bile acıdan öleceğim sandığım için tuvaletimi baya bir tutmuştum. Sonra bu emla kremi sürdüm ve bildiğin uyuştu. Hani tuvalet kağıdı ile silerken bile dokunuşları hissetmiyordum o derece. Krem 100 lirave sigorta karşılamıyor. eğer sorun olmaz dersen kesinlikle tavsiye ederim.
benim de acı eşiğim düşük iki gündür yatıyorum
genel anestezi altında yaptı ama ayılır ayılmaz ağrı hissettim...kremlerimi sürerken aynada kendime bakayım dedim ondan fazla yara delik teşik...
kendimi öyle görünce tansiyonum düştü...canım çok sıkılıyor..eğer zararı olmayacaksa alırım kremi
çok teşekkür ederim
ooooofff benim sadece iki yerdendi. Şöyleki krem anestezik bir krem ve insanlar genelde ağdadan önce kullanıyormuş acımasın uyuştursun diye. Bir zararı olacağını düşünmüyorum. Hatta o kadar etkili ki sürerken eldivenle sürün de parmağınız uyuşmasın diye eldiven aldırdılar bize. Umarım kısa sürede acıların diner.
ooooofff benim sadece iki yerdendi. Şöyleki krem anestezik bir krem ve insanlar genelde ağdadan önce kullanıyormuş acımasın uyuştursun diye. Bir zararı olacağını düşünmüyorum. Hatta o kadar etkili ki sürerken eldivenle sürün de parmağınız uyuşmasın diye eldiven aldırdılar bize. Umarım kısa sürede acıların diner.
bir de birşey sormak istiyorum
yakında adet olacağım bir sorun oluşturacak mı bu durum bana
bir de iltihap kapma riski var mı biliyor musunuz
Onu bilmiyorum canım ya. Ama sorun olmaması lazım en azından hijyen adına. Ama ped biraz tahriş edebilir belki.