Düşük amh? Lütfen bana bir akıl verin

Canım benim amh 0.04 Kasım ayinda ölçülmüştü. O ay hormon hapı kullandim doğal yolla hamile kaldım. 10.haftada bebeğimin kalbi durdu. Şimdi adetim gecikince tekrar test yaptırdım amhye bakmamislar. Fshye bakmislar24 lh falan onlara bakilmis. Doktorum adetin üçüncü günü inferlite polikliniğine git görüş dedi. Şimdi yine doğal yolla olur mu acaba.
Yani tabiki doktor değilim ganlış yönlendirmek istemem ama birkez olmuş neden olmasın. Genelde kayıp olduğu zaman yumurta veya sperm kalitesiz diyorlar. Belki de kalite için bir tedavi verirler. Görüşün bence doktor ile mutlaka

Amh yumurta kalitesini değil yumurta rezervini gösterir. Ayrıca moral bozmaya gerek yok, bence zaman kaybetmeden bir tüp bebek merkeziyle görüşün.

Merhabalar 9 yıllık evliyim ilk 6 sene çocuk istemedik isteyince de olmadı… daha önce 2 kez doktora gitmiştim her şey yolunda yaşınız genç denemeye devam edin dediler gönderdiler o zaman yaşım 30 idi. Sonra ben tüp mide ameliyatı olup 1 sene çocuk işine ara verdim. Bugün yeniden bir kadın doğumcuya göründüm reglimin 2. Günüydü kan verdim ve çıkan sonuç karşısında şoka girdim saatlerdir ağlıyorum.
Amh 0.53
Prolaktin 11,78
LH 2,38
FSH 4,09
E2 49
TSH 1,86
T4 0,93

Canım kadınlar şu sonucu yorumlar mısınız bana akıl verin nolur amh sonucu inşallah yanlış çıkmıştır diye saatlerdir dua ediyorum ağlıyorum başka hastaneden yarın için randevu aldım testi tekrarlatacağım reglin 3. Günü diyip. Daha önceki doktorlar hiç amh testi istememiş edevlette bulamadım neden istememişler anlamadım diğer değerleri istemişler? ben de bu konunun üzerine o zaman çok düşmediğim için sanırım fark etmemişim. Bu doktor ultrasonla da bakmadı bu arada yarınkine ısrar mı edeyim ne dersiniz? Şimdiden teşekkürler yardımlarınız için.
Amh 1 benim 2 yıl 9 ay uğraşlar sonucu hamile kaldım ama dün süğük yaptım kafana takma amh tek bi etken değil ve yaşım 21 daha benim ona rağmen amh bok gibi geldi tabi ben inanmadım çok doktora gittim bu güzel yumurtalara nasıl 1 çıkıyor muhabbetleri derken hamile kaldım ama düştü sıkıntı yok Allah büyük diyete ve sağlıklı beslenmeye devam gelsin bebişler

Back
X