Merhaba, 2025 eylül ayından beri -geçirdiğim bir vajinal enfeksiyon veya idrar yolu enfeksiyonu yüzünden- vulvamda yani dış dudaklarda, vajina girişimde geçmeyen bir yanma başladı. 6-7 jinekolog ve antibiyotikler-fitillerle tedavi oldum fakat vulvamda yanmam asla geçmedi. Smear testim, vajinal sürüntü testim, idrar yolu enfeksiyonum veya alttan muayenede yapılan tüm testlerim temiz çıkmasına rağmen yanmam asla geçmedi. Mart ayındaki antibiyotik tedavimden sonra reglim daha ağrılı geçmeye başladı, alt karnım yumurtalıklarımda geçmeyen ağrı olmaya başladı ve günlerce geçmeyen kabızlık yaşamaya başladım. Şuanda son 10-11 aydır reglim normalden daha ağrılı geçiyor ve reglimden 1 hafta önce reglin ilk günü ağrısını yaşıyorum ve ASIL EN ÖNEMLİ SIKINTIM VULVAMDA ALEV GİBİ YANIYOR, yanmam sürekli gün içinde nüksediyor ve regl öncesi tavan yapıyor, artık cinsel birliktelik yaşayamıyorum ve yaklaşık 1 yıldır sürekli doktora çıkıyorum ama bu yanmaya bir sonuç bulamadım, böyle bir süreç yaşayan var mı? lütfen yaşadıysanız ne yapmam gerekiyor söyler misiniz? Psikolojik olarak artık çok yıprandım.