yol ver gitsin canım
benim ilişkilerde anlamadığım şey ,biraz zamana ihtiyacım var ve ben sana layık değilim gibi yeşilçam replikleridir ,açık konuş canımı ye bu ne böyle ,hiç tarzım değil ..sende umursama ,zaten ortada aşk filan yok heralde çok yeni bir ilişkiymiş ,başlamadan bitmiş ..
benim ki de ilk hafta çok iyiydi ama sonra beyefendi haber vermeden başka yerlere gezmeye gidince ben de trip yapınca 180 derece döndü. Sen yine iyi dayanıyorsun aramadan ben duramıyorum dün de diyor ki bana 15 gün süre ver yok okulla ilgili işler var, yok telafi edeceğim bilmem ne. Tamam görüşmeyelim sorun değil ama insan en azından mesajlara cevap yazar ya çıldıracağım
canım böyle adamları direk şutlıcaksın aslında onlar o dilden anlıyor .:)
valla yapabiliyorsan kesinlikle sen yap ama ben onu uzaktan uzaktan görürdüm tanışmak için kırk takla atmıştım sadece bir hafta için miydi
En sinir olduğum durum ya
Bence yine de beklemen gerekmiyor ki, mesaj at. "Düşündüm de bu bekleme işi bana göre değil. Zaten gerçekten seven bi insan bekletmez sevdiğini" gibi. Son cümleyi yazmasanda olur gerçi ona çok bile
Onun gelmesini bekleme çünkü zaman geçtikçe o senin hala onu beklediğini düşünüp rahat rahat dolaşıcak. Ona bu fırsatı verme :112:
twittirda takip olayına çok takılıyordu biriyle takipleştim şimdi beni takip etmeyi bırakmışş birdee :) komik ama son noktayı ben koymak isterdim..koysam mı bilemedimm de :)
Şimdi o her ne yapıyorsa veya sıkılmış ya dinleniyorsa () Kendini garantide hissediyor. Neden? Çünkü senin beklediğini düşünüyordur büyük ihtimal.
Şimdi bekledin onun mesaj atmasını diyelim, bu süreçte hep tetikte olacaksın mesaj attı mı diye atar mı diye düşüneceksin ister istemez. Ne gerek var kendini böyle yormaya. Gayet rahat bir şekilde yaz mesajını gönder ve rahatla
bende seini gibi düşünüyorum aslında ama şuan bi kız arkadaşımla konuşuyorz bu konuyu oda seessiz kalmamdan yana bu ona zaten en büyük kapak olucaktır dedi
Ama sessiz kalırsan o senin hala beklediğini düşünüyor olacak.
Bittiğini mesaj atıp sessiz kalırsan bu daha etkili olur diye düşünüyorum.
Veya hiç mesaj atmayıp, o atsa bile bundan sonra hiç cevap vermemekle olabilir.
Ama bu sefer de söylemek istediklerin içinde kalır.
Yinede senin kararın tabiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?