Irkçılık bir nefret suçudur. Övünülecek ve açık açık dile getirilecek bir şey hiç değildir.Bence hitler Yahudilere az bile yapmış.
Keşke dünyada tek bir tane bile yahudi bırakmasaydı.
Irkçılık bir nefret suçudur. Övünülecek ve açık açık dile getirilecek bir şey hiç değildir.
Keşke dünyada bir tane Yahudi kalmasaydı
cümlesi ile
Keşke dünyada bir tane Türk kalmasa cümlesi
aynıdır.
Öfff ben de ne anlatıyorsam.,
Safım galiba.
Böyle nefret dolu bir mesaj yazmanız çok yanlışBence hitler Yahudilere az bile yapmış.
Keşke dünyada tek bir tane bile yahudi bırakmasaydı.
Türkle Yahudiyi niçin aynı kefeye koyamıyorum? En son baktığımda Yahudiler de insandı.Turkle Yahudiyi aynı kefeye koyan bir mantık.
Ben ırkcı değilim.Sadece yahudilerden nefret ediyorum o kdr.
Böyle nefret dolu bir mesaj yazmanız çok yanlış
Nasıl bir kindir bu nasıl bir ırkçılıktır
Türkle Yahudiyi niçin aynı kefeye koyamıyorum? En son baktığımda Yahudiler de insandı.
İşte Yahudilerden nefret etmek ırkçılık zaten.
Şu ana kadar ben ırkçıyım diyen bir tane ırkçı da görmedim bu arada.
Sadece Yahudi olduğu için hiç tanımadığınız bir insandan nefret etmek, ırkçılığın ağababasıdır.
Herkesi aynı kefeye koyamazsınKomikmisin sen ya.
Her gün her saat bası biz sıcak evlerimizde net basında otururken Filistin de Yahudiler sırf musluman diye Filistinlileri olduruyor.
Hangi tası kaldırsan altından onlar çıkıyor.
Bozguncu bir ırk.tamam benim sesli dusunmem belki kurallara aykırı yanlış
Ama sizinde sanki meleklerden bahsediyomus gibi konusmanız çok saçma.
Turkle Yahudiyi aynı kefeye koyan bir mantık.
Ben ırkcı değilim.Sadece yahudilerden nefret ediyorum o kdr.
Yahu cidden komiksiniz. Bir devlet terörüyle toptan bir ırkı yargılıyorsunuz. Zamanında Almanlar da Yahudileri dümdüz etti, İngilizler Kızılderilileri öldürdü. O zaman onlar da silinsin gitsin dünya üzerinden.Tanımak istiyorsan tv ac Filistin e bak yeter bence.
Şimdi sen Hitler barış güvercini, iyilik temsili değil mi diyorsun?Yahudilerden sonra sira muslumanlara gelecekti o ovdugunuz hitler tarafindan.. adam siz rahat yasayin diye katletmedi o kadar coluk cocugu.. fasist oldugu icin yapti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?