canım zahmet edip okumussun...cok tesekkur ederim ilgine evet canım alayda var işin içinde.uvey evlat muamelesi de var.zaten gorusmuyoruz ama pişkince bizi cekmeye calısıyorlar o tarafa bu tarafa.
İzin verme buna kopar bağlarını olsun bitsin. İlerde bir çocuğun olursa da gösterme. Sevmedikleri evlatlarının evladını da görmeyiversinler.
ah canım ya keşke bu mumkun olsa...adam hala arıyor oglunu elimizi opmeye gelmıcek mı sıcaklık olussun diyor.acaba aile bağı kuracak hal mı bıraktılar.sinsice kendilerini saydırmaya calısıyorlar.ve babası diyormus kı ben simdi kırmayayım diye alttan alıyorum.kendileri kırdı gecırdı simdi gorusmuyorum.beni sımarık olarak nitelendiriyorlar.
bir daha ararsa gelmeyeceğiz el öpmeye deyin. Hem hakaretin aymazlığın dibine vursunlar hem de el öpme ha??? Nerde öyle bir dünya? Sen şımarık bir tip olsan görümcen o lafları sıraladığında şakadır diye geçiştirmez okkalı bir laf yapıştırırdın. Bence şımarık olan kendi kızları.
canım yaaa seni ALLAH yolladı.tamam hep benden tarafı konusuysun dıyecekler simdi de...olsun varsın gece gece ilac gibi geldin sagol varol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?