Şu günlerde en çok kafamı kurcalayan b-ve mutsuz eden bir konu.6 yıl çıktık eşimle 2,5 yıllıkta evliyiz.evin tek kızıyım her istediğim oldu şimdiye kadar ve büyük bir aşkla evlendik eşimle.Düğünden önce sürekli arıyordu annemi kayınvalidem.Adetiniz ne falan diye.Sonra eşim askerdeyken annemi arayıp bizim maddi durumumuz yok deyip yardım edemeyiz demiş.Ben tabii çok üzüldüm ;annem istemişti hiç anneme karşı mahçup oldum.Annem bir şey demedi tabii.Neyse düğün zamanı ufak bir yardım ettiler.En tuhafı ve unutamadığım şey ne biliyor musun.Biz faklı memleketteniz benim memleketimde düğünümüz oldu en güzel şekilde yaptı ailem.Ertesi günde orda düğün ama ben hiç gidip görmedim yani bu kadar ilgisiz bir aile görmediğim için tahmin bile edemedim.Düğün anında bir indik salona tabi ben gelinlikliyim hiç bu kadar kötü bir düğün salonu görmedim hayatımda şok oldum,benim moralim bozuldu ailem bir şey belli etmemeye çalışyor falan.Neyse o düğün bitti.Annesi bana dediki salonu görünce bende şok oldum.Kadın düünden önce gidip görmemiş bile.Biz bu yüzden eşimle ne kavgalar ettik en güzel günlerimiz zehir geçti.Bu kadar ilgisiz bir anne olabilir mi?Ben tabii unutamadım şimdi de ben çok ilgisizim yüzüne de söyledim ben sizden gördüğüm gibi davranıyorum size dedim.Ama çok ta üzülüyorum yani bu kadar ilgisiz bir ailesi olduğu içi eşimin.Seni çok iyi anlıyorum insan biraz ilgi gösterir normal olanı bu zaten.Ama çok değişik insanlarla akraba oluyorsun .Allahta sana yardım etsin.