Vurdumduymaz, Umursamaz nasıl olunur?

ben eskiden herşeyi çok takmazdım dalgacıtdım, ama en ufacık bişeyi bile öyle büyütür oldumki, bi çözümü yolu vardır yani bunun?

ah kske olabilsemmm :43:

ah kske olabilsemmm :43:

kesinlikle olabilirsin kesinlikle
belki kişiden kişiye göre değişir ama
istersen başarabilirsin
takıntılı olmak sana zarar veriyorsa ondan vazgecmek çok kolay
ben o kadar takıntılı o kadar alıngan o kadar çekilmez açıkcası uyuz bişeydim kii..
ama alınganlıgın karsısında yanındaki kişi senin halini bile bile bi adım atmıyorken
sende tabiricaizse akıllanıyorsun ...
amaannn diyorsun birde ne konuda umursamaz olmak istiyorsun o da önemlii
:44:

istersen başarabilirsin
ben o kadar takıntılı o kadar alıngan o kadar çekilmez açıkcası uyuz bişeydim kii..
ama alınganlıgın karsısında yanındaki kişi senin halini bile bile bi adım atmıyorken

nasıl olunuyo? yardım lütfen?

istersen başarabilirsin

kız olmuyor çok denedim bennn...bana da söylesene nasıl oluyor?ben denedim ama tam anlamıyla olmuyor.vurdumduymaz olamıyorsun da belki biraz umursamamazlık olabiliyor...:64:

kız olmuyor çok denedim bennn...bana da söylesene nasıl oluyor?ben denedim ama tam anlamıyla olmuyor.vurdumduymaz olamıyorsun da belki biraz umursamamazlık olabiliyor...:64:

ne konuda umursamaz olmak istiyorsun ki bu konu çok geniş
ben psikologa bile gittim bu konuda ..
o kadar geniş ki bu konu
ama çözümü var
neye taktıgın önemli şekerim :)):64::64::64:

:1: aslında mesela bi işte felan çalışsak olabilir galiba yorgunluktan geberirsin akşam direk uyursun bişe düşünecek zamanın bile olmaz

o kadar geniş ki bu konu
ama çözümü var

sebepsiz yere terkediliyorum, artık hiçbişeyi takmak istemiyorum çok yıpratıyorum kendimi, hertarafım stresten sinirden sivilce oldu, herşeye gülmek istiyorum artık bi dert oldumu zırlamak dövünmek değil

sebepsiz yere terkediliyorum, artık hiçbişeyi takmak istemiyorum çok yıpratıyorum kendimi, hertarafım stresten sinirden sivilce oldu, herşeye gülmek istiyorum artık bi dert oldumu zırlamak dövünmek değil

olurmu öyle seyy (gerci oluyor işi çözünce anlıyorsun )

kendini ayna karsısnda gec üstün gör mutlu hisset kendine neden zarar veresinki
bu kadar anlamsızca bişe olabilirki ben iyiyim yanlızda mutluyum da neden boyun egeyim de
birazda byle dene derim ..
ewli deilsin daha çabuk atlatabilrsnn ..
kendiini kimseye mecbur hissetme
yaşam çok kısaaa :kkk:

o kadar geniş ki bu konu
ama çözümü var

o kadar geniş bir konu ki bu canım haklısın...mesela eğer evde biraz dağınıklık varsa ve ben toplayamadan işe gitmek zorunda kalmışsam içim içimi yer akşama kadar.ya da bir arkadaşıma birşey anlatırım yanlış mı anladı derim içimden.hasta olurum işe gidemem eyvah derim.biri birşey dese acaba benden bir sıkıntısı mı var derim.herşeye takılırım kısaca.

o kadar geniş bir konu ki bu canım haklısın...mesela eğer evde biraz dağınıklık varsa ve ben toplayamadan işe gitmek zorunda kalmışsam içim içimi yer akşama kadar.ya da bir arkadaşıma birşey anlatırım yanlış mı anladı derim içimden.hasta olurum işe gidemem eyvah derim.biri birşey dese acaba benden bir sıkıntısı mı var derim.herşeye takılırım kısaca.

aynen aynen:60:

bişeyleri başarmam gerek, mecburum

umursamaz olanlar kazanıyor..
uzun uzun anlatıp örnekler vermek isterdim aslnda

sen yine de kendi vicdanın için takmamaya calış
bi erkek için gerek yokki tatlımmmmm :52::52::52::52:
bırak o seni umursasın zaten umursamıyor senin için çaba göstermiyorsa zamanını ona akıtma bile
mesela takma cildin düzelsin belki o zaman çok da istenilen bi bayan olabilrsin çevrene karsı:9::9:

umursamaz olanlar kazanıyor..
uzun uzun anlatıp örnekler vermek isterdim aslnda

sen yine de kendi vicdanın için takmamaya calış
bi erkek için gerek yokki tatlımmmmm :52::52::52::52:
bırak o seni umursasın zaten umursamıyor senin için çaba göstermiyorsa zamanını ona akıtma bile
mesela takma cildin düzelsin belki o zaman çok da istenilen bi bayan olabilrsin çevrene karsı:9::9:

bak mesela onada takıyorum, beni o nasıl umursamaz ya, deliriyo insan

Back
X