Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yardım? bi yöntem bilen var mı?
bunun bir formülü yok canım.doğuştan oluyor bu,sonradan kazanılan bir yetenek değil kesinlikle...
ah kske olabilsemmm![]()
kesinlikle olabilirsin kesinlikle
belki kişiden kişiye göre değişir ama
istersen başarabilirsin
takıntılı olmak sana zarar veriyorsa ondan vazgecmek çok kolay
ben o kadar takıntılı o kadar alıngan o kadar çekilmez açıkcası uyuz bişeydim kii..
ama alınganlıgın karsısında yanındaki kişi senin halini bile bile bi adım atmıyorken
sende tabiricaizse akıllanıyorsun ...
amaannn diyorsun birde ne konuda umursamaz olmak istiyorsun o da önemlii
:44:
kesinlikle olabilirsin kesinlikle
belki kişiden kişiye göre değişir ama
istersen başarabilirsin
takıntılı olmak sana zarar veriyorsa ondan vazgecmek çok kolay
ben o kadar takıntılı o kadar alıngan o kadar çekilmez açıkcası uyuz bişeydim kii..
ama alınganlıgın karsısında yanındaki kişi senin halini bile bile bi adım atmıyorken
sende tabiricaizse akıllanıyorsun ...
amaannn diyorsun birde ne konuda umursamaz olmak istiyorsun o da önemlii
:44:
kız olmuyor çok denedim bennn...bana da söylesene nasıl oluyor?ben denedim ama tam anlamıyla olmuyor.vurdumduymaz olamıyorsun da belki biraz umursamamazlık olabiliyor...![]()
yardım? bi yöntem bilen var mı?
ne konuda umursamaz olmak istiyorsun ki bu konu çok geniş
ben psikologa bile gittim bu konuda ..
o kadar geniş ki bu konu
ama çözümü var
neye taktıgın önemli şekerim :))![]()
sebepsiz yere terkediliyorum, artık hiçbişeyi takmak istemiyorum çok yıpratıyorum kendimi, hertarafım stresten sinirden sivilce oldu, herşeye gülmek istiyorum artık bi dert oldumu zırlamak dövünmek değil
ne konuda umursamaz olmak istiyorsun ki bu konu çok geniş
ben psikologa bile gittim bu konuda ..
o kadar geniş ki bu konu
ama çözümü var
neye taktıgın önemli şekerim :))![]()
o kadar geniş bir konu ki bu canım haklısın...mesela eğer evde biraz dağınıklık varsa ve ben toplayamadan işe gitmek zorunda kalmışsam içim içimi yer akşama kadar.ya da bir arkadaşıma birşey anlatırım yanlış mı anladı derim içimden.hasta olurum işe gidemem eyvah derim.biri birşey dese acaba benden bir sıkıntısı mı var derim.herşeye takılırım kısaca.
bişeyleri başarmam gerek, mecburum
umursamaz olanlar kazanıyor..
uzun uzun anlatıp örnekler vermek isterdim aslnda
sen yine de kendi vicdanın için takmamaya calış
bi erkek için gerek yokki tatlımmmmm
bırak o seni umursasın zaten umursamıyor senin için çaba göstermiyorsa zamanını ona akıtma bile
mesela takma cildin düzelsin belki o zaman çok da istenilen bi bayan olabilrsin çevrene karsı![]()