J Julia89 Yeni Üye Kayıtlı Üye 27 Mayıs 2016 39 17 3 36 24 Haziran 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Julia89 #1 Merhaba hanımlar vusla kara sarımsaklı şampuan ve serun seti kulan nan varımdır 7 kat hızlı saç uzatıyormuş bilgi verirseniz çok sevinirim almayı düşünüyorum ama orijinal olup olmadığını Nasi anlarım daha önce hiç kullanmadım
Merhaba hanımlar vusla kara sarımsaklı şampuan ve serun seti kulan nan varımdır 7 kat hızlı saç uzatıyormuş bilgi verirseniz çok sevinirim almayı düşünüyorum ama orijinal olup olmadığını Nasi anlarım daha önce hiç kullanmadım
Tanriningolgesi Eski dostum tankla gelmiş. Kayıtlı Üye 26 Mayıs 2016 1.733 2.967 48 24 Haziran 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Julia89 #2 7 kat hızlı uzatan şampuan ,hımm yarayan varsa söylesin şayet o kadar hızlı saç uzatan şampuan görmedim.
7 kat hızlı uzatan şampuan ,hımm yarayan varsa söylesin şayet o kadar hızlı saç uzatan şampuan görmedim.
Huy Meselesi 🌜🌚🌛 Kayıtlı Üye 29 Şubat 2012 61.512 62.451 898 24 Haziran 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Julia89 #3 Tanriningolgesi .!.: 7 kat hızlı uzatan şampuan ,hımm yarayan varsa söylesin şayet o kadar hızlı saç uzatan şampuan görmedim. Genişletmek için tıkla... Elidor biotinli sampuaniyla saclarim nereme kadar gelmis canli gordun Fena uzatiyor 2 aydir duzenli olarak kullandim.
Tanriningolgesi .!.: 7 kat hızlı uzatan şampuan ,hımm yarayan varsa söylesin şayet o kadar hızlı saç uzatan şampuan görmedim. Genişletmek için tıkla... Elidor biotinli sampuaniyla saclarim nereme kadar gelmis canli gordun Fena uzatiyor 2 aydir duzenli olarak kullandim.
Tanriningolgesi Eski dostum tankla gelmiş. Kayıtlı Üye 26 Mayıs 2016 1.733 2.967 48 24 Haziran 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Julia89 #4 Margarikotin .!.: Elidor biotinli sampuaniyla saclarim nereme kadar gelmis canli gordun Fena uzatiyor 2 aydir duzenli olarak kullandim. Genişletmek için tıkla... saçımı sen yıkıcan hatçee
Margarikotin .!.: Elidor biotinli sampuaniyla saclarim nereme kadar gelmis canli gordun Fena uzatiyor 2 aydir duzenli olarak kullandim. Genişletmek için tıkla... saçımı sen yıkıcan hatçee
Huy Meselesi 🌜🌚🌛 Kayıtlı Üye 29 Şubat 2012 61.512 62.451 898 24 Haziran 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Julia89 #5 Tanriningolgesi .!.: saçımı sen yıkıcan hatçee Genişletmek için tıkla... Manikurum bozulur yapamam tamam mi hih
Tanriningolgesi .!.: saçımı sen yıkıcan hatçee Genişletmek için tıkla... Manikurum bozulur yapamam tamam mi hih
Tanriningolgesi Eski dostum tankla gelmiş. Kayıtlı Üye 26 Mayıs 2016 1.733 2.967 48 24 Haziran 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Julia89 #6 Margarikotin .!.: Manikurum bozulur yapamam tamam mi hih Genişletmek için tıkla... Ay ben sana pariste yaptırırım yenisini
Margarikotin .!.: Manikurum bozulur yapamam tamam mi hih Genişletmek için tıkla... Ay ben sana pariste yaptırırım yenisini