Saç Şekillendiriciler wag maşa çok güzel ama nerede?

Lacivert.

tartıda 53ü görene kadar!
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2009
1.644
47
683
İstanbul

kızlar şu wag maşayı almak istiyorum ama net dışında nerede bu maşa ya.... bulan var mı, kolay bulunuyor mu?*

Son düzenleme:
ben nerde bulunur bilmiyorum ama bence gerek yok
bende 19 luk remington var ve hem kalın maşa şeklini hemde wag maşayla yapılan bütün modelleri yapabiliyorum sadece pratik önemli en zor model yarım saatte saçımda hemde benim gibi gür ve kalın telli bir saçta
üşenmesem hepsini tek tek yapıp eklicem ama neyse sadece fikrimi söylemek istedim iyi bir düzleştirici iyi bir maşa ve fön makinen varsa kuaförü eve taşımış oluyorsun

valla her yerde aradım bunu net dışında bulamadım canım hala kuaförüme yaptırıyorum ya sonundan bunu yada vidaal olanını netten alacağım

ya canım netten alamam ki kartım yok :26: maşam var ama onunla pek olmuyor gibi istediğim, yani ben böyle kabarık dalgalı istiyorum aslında o da olur da, şu wag maşayla olan dalgalar pek güzel.. ama bulmak zor sanırım dışarda mağazalarda..

ben tepeden başlayarak dalgalı kabarık bir saç istiyorum...

hepsiburada.com dan alırken havale yoluyla da alabilirsin karta gerek yok canım.

Babyliss'in wag maşasını kullanıyorum. Çok memnunum. Gitti gidiyor'dan almıştım. Sorunsuz elime ulaştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…