Wanted......

be_reN

I'm takin back my love
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2009
2.721
4
116
Antalya

Oyuncular: James McAvoy, Angelina Jolie, Thomas Kretschmann, Lorna Scott, Morgan Freeman, Marc Warren
Tür: Aksiyon
Senaryo: Michael Brandt, Derek Haas, Mark Millar (Kitap), J
Yönetmen: Timur Bekmambetov
Yapım:2008

Wante filmi babası öldürülen Wesley Gibson ın babasının intikamını almak için harekete geçmesiyle geçen heyacan dolu birkaç saat yaşatan bir hikayeyi anlatıyor.

Filmin konusu ve içeriği şöyle: Babası öldürülen wesley Gibson a (James McAvoy), onun intikamını alma fırsatı teklif edilir. Kötü adamları yok eden bir suikastçi olarak ünlenen babası bir suikaste kurban gitmiştir. Genç Wesley, babasının bıraktığı yerden yola devam etmeye kararlıdır. Bunun üzerine babasının ortağı Sloan (Morgan Freeman) ve yardımcısı Fox’tan (Angelina Jolie) eğitim almaya başlar. Deneyimli katiller olan Fox ile Sloan’dan mesleğin inceliklerini öğrenen Wesley’yi zor bir mücadele beklemektedir.

harıka bıı aksıyonn fılmıı kızlarr..ustelıkk fılmın sonuna kadar kımın ne oldugu bellı degıll..herseyy fılmın sonunda cozuluyorr..kesınlıkle ızlemelısınız..

ooooooo ilgimi cekmedi desem yalan olur pek cinemaya gitme firsatimiz olmuyo tuanadan dolayi ama cikarsa dvd sini alir bakarim bende

kesınlıklee tatlımm soyledım ya harıka bı fılmm sahneler cekımlerıı .. ben bolee :1shok: ızledımm valla.soluksuz..

kedıcımm sen begenmemıssın tatlımm olabılır tabıı herkes farklıı acılardan degerlendırecekk

ayda enaz 20 fılm ızleyen bırı olarak arastırıym fılmcımde varsa alıcam ıns dedıgn gıbı superdir:)

ayda enaz 20 fılm ızleyen bırı olarak arastırıym fılmcımde varsa alıcam ıns dedıgn gıbı superdir:)

bana ınanmıyo musun sen sımdıı.. :mymeka: guzell dedımm yaa klava: ızlee begenmedın mıı gerıı alırımm.. :roflol: :roflol:

bana ınanmıyo musun sen sımdıı.. :mymeka: guzell dedımm yaa klava: ızlee begenmedın mıı gerıı alırımm.. :roflol: :roflol:

guzel çıkarsa dıle benden ne dılersen kotu cıkarsa sardunyanın topıgınde hesaplaşırız:):sm_confused:

ben izleyeli çok oldu bu filmi, harika bir film, kesinlikle izleyin derim

dün gece izledik eşim de ben de ağzımız açık izledik. o nasıl sahneler öyle. bayıldık. abartılı ama super aksiyonlar vardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…