- Konu Sahibi AquaBarbie
-
saol canım ilgin için ne biliyiiiim ya çok met ettiler avonun makyaj temizleyicisini aslında rimelsiz normal göz makyajını çok güzel temizliyor yumuşacık bırakıyor ama ben rimel içn almıştım boşa almışım allahtan indirimdeydi yoksa içime otururdu valla!!!...Çok üzgünüm çoook-tatlicadiarzu-canım bende rimelde maybelline tercih ediyorum.benim önerim maybelline göz makyajı temizleyicisini kullan.zaten onun temizleyicisi hem uygun hem hem çok başarılı.
alırken yarısı mavi yarısı beyaz duran şişe bulursan onu tercih et çalkalayarak kullanılıyor.ben çok memnunum.avon temizleyici krem gibi ve kullanımı zor.
ben neutrogina nın makyaj temizleyicisini kullanıyorum memnunum..
kirpiklerini temizlerken pamuğu veya makyaj pedini kirpik dibinden ucuna doğru hafifçe bastırarak kullan canım
ama ben neutrogina nın temizleyicisinden memnunum
canım onunki tek ürün mü ve fiyatı nedir sana zahmet bi yazıver!!!...-tatlicadiarzu-
kız sen ne yazdığımı okumadın mı! diyorum ki çok sulu gözlüyüm, artı makyajsız duramam kendimi böyle iyive bakımlı hissediyorum. havuza falan gittiğimde de bakımlı olmak istiyorum,hem makyajın yazı kışı mı var canım.sen kullandın mı ondan haber ver bana şekerrrrrrrrr!!!...-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-kış günü ne waterproff u yani soguktan zaten maskara donup kalıyor
canım suda mümkünatı yok çıkmıyor, temizlerken bile renginden damla vermiyor.aslında bekarlar için çok ideal ,ama benim gibi evliler için iş biraz işkenceye dönüyor.malum her gün banyo ve abdest olayı işi çıkmaza sürüyor.ama benim bekar bi hala kızı var mübarek bi sürerdi 1 hafta kullanırdı gerçi hala öle.tavsiyelerin için saol !!!...-tatlicadiarzu-ben hiç waterproof rimel kullanmadım
havuza denize falan girdiğimizde akmıyor mu gerçekten? merak ettim akmıyorsa ben de alayım yazın tatile gittiğimde kullanırım
bu arada ben de neutrogena göz makyajı temizleyicisi kullanıyorum memnunum. tavsiye ederim. lancome bifacil de gayet iyi onu annem kullanıyor ve memnun. ama dediğim gibi bizde waterproof rimel hiç olmadı ama eminim bu temizleyiciler onda da işe yarayacaktır
haklısın canım ama kuzenimin kipriklri çok sağlamdı valla dökükme falan hak getire birde çok acayim sürüyor rimeli takma kiprik gibi oluyor.güçlenmesi için özel bişi de yapmıyordu kız allah vergisi !!!....-tatlicadiarzu-1 hafta kirpiklerin rimel kaplı şekilde kalması kirpiklere zarar vermez mi :1shok: dökülme vs :1shok: bence her türlü makyajın kesinlikle en geç yatmadan önce çıkarılması gerekir, şahsen ben eve gelir gelmez ilk iş makyajımı temizlerim :1closedeyes:
canım waterproof maskarada kullandın mı peki temizleme sütünü?...-tatlicadiarzu-niveanin temizleme sütünü kullaniyorum gercekten cok güzel temizliyor
canım waterproof maskarada kullandın mı peki temizleme sütünü?...-tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?