İui bir program bulursam telefonu bi şekilde elime alırım ama işe yarayan bi uygulama bulamadımSanırım takip programları oluyor.
Oradan yakalarsın delilleri de topla eğer öyle bşy varsa
Ama ayrılmayacaksan hiç uğraşma
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İui bir program bulursam telefonu bi şekilde elime alırım ama işe yarayan bi uygulama bulamadımSanırım takip programları oluyor.
Oradan yakalarsın delilleri de topla eğer öyle bşy varsa
Ama ayrılmayacaksan hiç uğraşma
Tabi öğrenebilirseniz alırımBuluruz lazım olursa,şuan bildiğim yok ailemden kullanan var ama ne yapacan derler başka türlü bulurum istersem.
Makinada yüksek ayarda tıkadım rengi soldu baya tepki gösterdiGomlegi utulerken yaksanaBakalim tepkisi ne olacak. Tepkisinden az cok anlarsin.. utulerken cocuk agladi onunla ilgilenirken oldu falan diyebilirsin.
Telefonu Samsung A5Cnm bi uygulama var goruntude bakiyosun izliyisnda sesini de duyuyorsun internetten atastirda onu yukle AMA bu uygulamayi onun telefonundan gizlemelisin telefonu ne
Yeni bebeğiniz olmuş Allah bağışlasın. Başka biri olmasa bile bu davranışları sineye mi çekeceksiniz?ille başkasının olması mı gerekiyor.?bunu ispatlayınca ne yapacaksınız?Direk konuya gireceğim eşimle 2 senelik Evliyiz 7 aylık bebeğim Var eşimin doğumdan sonra hal hareket tavırları değişti işte olduğu zaman sürekli vatswpta ancak eve geldiğinde telefonuna baktığım zaman o saatlerde yazışma yok bana Karşı soğuk İlgisiz sürekli eleştiriyor bir kez de hediye paketli bir gömlek yakaladım kendisinin aldığını söyledi ama hiç inandırıcı gelmedi fişini göster dedim attığını söyledi ki eşim fişlerini mutlaka saklar ve çöpte bir gömlek değişim kartı gördüm hediye olduğunu oradan anladım ancak eşim inkar etti beni ve çocuğu gözü görmüyor bir aydır tuvalete bile telefonla giriyor Eşimi nasıl takip edebilirim bi akıl verin allah rızası için tecrübeli olanlar
Bu akşam yapabilirim siz mesaj atınSen kocami uyuturum telefonu alirim dedigin gun bana mesaj at Ben sana Anlatayim yukle telefona tm
Bi şekilde zamanını ayarlarımBiraz uzun surer ama
Kendinizi tehlikeye atmayın, eşiniz uyanabilir de .Her zaman evdeki hesap çarşıya uymaz. Dikkat edinBi şekilde zamanını ayarlarım