• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Watsap eş takibi galiba aldatılıyorum

Sanırım takip programları oluyor.
Oradan yakalarsın delilleri de topla eğer öyle bşy varsa
Ama ayrılmayacaksan hiç uğraşma
İui bir program bulursam telefonu bi şekilde elime alırım ama işe yarayan bi uygulama bulamadım

Gomlegi utulerken yaksana 🤔 Bakalim tepkisi ne olacak. Tepkisinden az cok anlarsin.. utulerken cocuk agladi onunla ilgilenirken oldu falan diyebilirsin.

Çocuk olduktan sonra neler değişmiş olabilir ki peki sizinle eskisi gibi ilgilenmiyor

Madem bu kadar süpheleniyorsunuz ben olsam hic bir sey belli etmeden bu isin arkasina düserdim. Bir kiz arkadas ya da tanidikla konusup adami takip ettirirdim. Yurtdisinda yasiyorm burda bunu yapan dedektifler var.

Cnm bi uygulama var goruntude bakiyosun izliyisnda sesini de duyuyorsun internetten atastirda onu yukle AMA bu uygulamayi onun telefonundan gizlemelisin telefonu ne

Cnm bi uygulama var goruntude bakiyosun izliyisnda sesini de duyuyorsun internetten atastirda onu yukle AMA bu uygulamayi onun telefonundan gizlemelisin telefonu ne
Telefonu Samsung A5

Sen kocami uyuturum telefonu alirim dedigin gun bana mesaj at Ben sana Anlatayim yukle telefona tm

Direk konuya gireceğim eşimle 2 senelik Evliyiz 7 aylık bebeğim Var eşimin doğumdan sonra hal hareket tavırları değişti işte olduğu zaman sürekli vatswpta ancak eve geldiğinde telefonuna baktığım zaman o saatlerde yazışma yok bana Karşı soğuk İlgisiz sürekli eleştiriyor bir kez de hediye paketli bir gömlek yakaladım kendisinin aldığını söyledi ama hiç inandırıcı gelmedi fişini göster dedim attığını söyledi ki eşim fişlerini mutlaka saklar ve çöpte bir gömlek değişim kartı gördüm hediye olduğunu oradan anladım ancak eşim inkar etti beni ve çocuğu gözü görmüyor bir aydır tuvalete bile telefonla giriyor Eşimi nasıl takip edebilirim bi akıl verin allah rızası için tecrübeli olanlar
Yeni bebeğiniz olmuş Allah bağışlasın. Başka biri olmasa bile bu davranışları sineye mi çekeceksiniz?ille başkasının olması mı gerekiyor.?bunu ispatlayınca ne yapacaksınız?
Alın karşınıza sizi istimiyor mu nedir sorun konuşun. Başkası mı var derseniz kabullenmez ve kendini suçlanmış hisseder. Ortada belliki sorun var. Ayrılmaya cesaretiniz varsa, konuşun. Ayrılmak için illa aldatılma yı beklemeye gerek yok.

Back
X