WATSAP HAKKINDA BILGISI OLANLAR LÜTFEN

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Zehir edip evli kalmaya devam edecekseniz bence etkili olmaz bir yapan bir daha yapar ve bir daha affeder der sizin değeriniz iyice azalır. Umarim bosa çıkar şüpheler.
şuan ilk okulda okuyan bi kizim +bir yaşında oglum var.doğumdan sonra çok yıprandım oğlumun yoğun bakım süreçleri psikolojimi çok sarstı.bilemiyirum belkide tek başına cocuklarima yetemeyecegim.şüphelerim çok güçlü.umarım yuvasına kiymaz.

şuan ilk okulda okuyan bi kizim +bir yaşında oglum var.doğumdan sonra çok yıprandım oğlumun yoğun bakım süreçleri psikolojimi çok sarstı.bilemiyirum belkide tek başına cocuklarima yetemeyecegim.şüphelerim çok güçlü.umarım yuvasına kiymaz.
o zaman hiç böyle bir topa girmeyin.kendinize yapacaksınız.adam sizin nasılsa ona muhtaç olduğunuzun farkında, daha da azıtacak.boşan dese boşanamayacaksınız, git dese gidemeyeceksiniz.hayat ona değil size zindan olacak.

o zaman hiç böyle bir topa girmeyin.kendinize yapacaksınız.adam sizin nasılsa ona muhtaç olduğunuzun farkında, daha da azıtacak.boşan dese boşanamayacaksınız, git dese gidemeyeceksiniz.hayat ona değil size zindan olacak.
içim icimi kemiriyor
beynim yanmış gibi.13yillik evliyiz, birlikte büyüdük, çok sıkıntılar badireler atlattık ama hiç bi zaman sevgimizden ödün vermedik.tam herşey iyi oldu derken bunu yapmamalı!!!

Numaramı değiştir olayı var canım ordan değiştirip ona kod geliyor sen onu telefonuna girip yapıyorsun ondaki Mesajlar hem sana hem ona gidiyor
numarasimi değişmesi lazım pek anlayamadım acikcasi😮 numarayı degistir kısmını biliyirumda ama nasıl olucak pek bi fikrim yok.

numarasimi değişmesi lazım pek anlayamadım acikcasi😮 numarayı degistir kısmını biliyirumda ama nasıl olucak pek bi fikrim yok.
Valla tam olarak bilmiyorum eskiden yapmıştım ben ama Başka bir sebepten . Başka birinden deneyip sonra eşinize yapmalısınız. Ama konu ne tam olarak bilmiyorum ama yapmadan önce iyice düşünün. Her açıdan

Yedekleme süresini degistirin günlük yedeklesin yani sonra wat....i silip yükleyin tekrar o uyuyorken yedekledigi için yazışmalar çıkacaktır ..siz önce yedeklemeyi düzenleyin

Bir kac gün sonra sil yükle yapın yedeklemis olsun yani ;) inşallah bişey çıkmaz canım bu arda ya :/

Yedekleme süresini degistirin günlük yedeklesin yani sonra wat....i silip yükleyin tekrar o uyuyorken yedekledigi için yazışmalar çıkacaktır ..siz önce yedeklemeyi düzenleyin

Bir kac gün sonra sil yükle yapın yedeklemis olsun yani :KK66: inşallah bişey çıkmaz canım bu arda ya :/
evet ya nasıl bunu dusunemedm yedeklemede sadece fotolae geliyir bende yazışmalara hiç şahit olmadım.

simdide uzuluyirum drgisen bisey yok.en azından emin olurum

şuan şüphe var sadece kuruntu yapıyorum diyebilirsiniz ama emin olduğunuzda kaldı ki 13 yıllık evlilik bu sizin için kocaman bir yıkım olur ve bu ihaneti bile bile yasamak kolay değildir..
ayrıca eşiniz (eğer aldatıyorsa) bunu ogrenmenize rağmen devam ettiğinizi görürse daha da azitacaktir...
işte o zaman hayat sizin için çok daha zor olur çekip gidemezseniz..

şuan şüphe var sadece kuruntu yapıyorum diyebilirsiniz ama emin olduğunuzda kaldı ki 13 yıllık evlilik bu sizin için kocaman bir yıkım olur ve bu ihaneti bile bile yasamak kolay değildir..
ayrıca eşiniz (eğer aldatıyorsa) bunu ogrenmenize rağmen devam ettiğinizi görürse daha da azitacaktir...
işte o zaman hayat sizin için çok daha zor olur çekip gidemezseniz..
Evet haklısınız. ama kesinlikle sakin bi yapım yok kabullenecigimi zannetmiyorum.cocuklarima üzülüyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X