watsap krizi, eşim olacak ..., kapanan konum, son olaylar

belki bana kızıcaksınız, belki yadırgayacaksınız ama kadını görme isteğime engel olamıyorum, gidip görmek istiyorum, görünce eline ne geçicek demeyin, bu anlamsız bişi belki ama bu duygumu bastıramıyorum.

facesini buldum demiştim, eşine dostuna msj atıp babasını arayıp herşeyi anlatayım diyorum rezil olsun, sonra diyorumki boşver allahından bulsun, şükürler olsunki yaradanın adaleti var ...

annemlerin oturdukları apartmanda, bir komşuları var. onlarda bizimle aynı dönemde benzer şeyler yaşamışlar, babam diyorki sesler gelince kapıyı açtım apartmanın içinde kadın kocasını dövüyor, adam hareket etmiyormuş kadın allah ne verdiyse yağdırıyormuş, komşular vs ayırmışlar, babam adamın yüzüne pansuman yapmış kan içindeymiş, kadın evi terk etti çocuklarla, boşanma davası açmış postada gördüm celbi, o sıra adam düşmüş bacağını kırmış, hastaneye kaldırmışlar hastanede kalp krizi geçirip ölmüş..
o an dedimki eyy büyük allahım adaletine şükürler olsun, ne olur sankii benmkide ucundan kenarından azıcık felç olsa :KK70: ölmesin kıyamam ona, sadece sürünsün çok amin :)

Eşine dostuna niye haber vermiyorsun ki
Ben vermesem bile vereceğim diye tehtit ettim. Çıplak fotoğraflarını göndereceğim dedim. O yalvarmaları. Of ne şahaneydi anlatamam. Köpekler gibi süründü telefonda. Hiç bi insanı böylr sürünürken yalvarırkrn görmemiştim. Nolur patronuma arkadaşlarıma gönderme lütfen diye çıldırdı karşımda.

Not: aldatılan ben değilim. Evli değilim. Başkası adına kendimi tutamayıp yaptım.

Bende çalıştım öyle ama zor oluyor yine de yarım gün olunca o kadar sorun olmuyor aldatılmak kadar berbat bişey yok haklısın :KK43:(

mesleğim yok, üni sınavına hazırlanırken bir anda hayat pespembe aaa nikah masasındayım ... buldum kendimi sıkıntılıda olsa ailem yanımda destekler bana, en büyük desteğim çocuklarım onlar yanımda oldukları sürece hiç bir şeyden korkmuyorum, varsın hergün makarna yiyeliim ama birlikte olalım evlatlarımla, ben tevekkül ettim yaradanı vekil kıldım kendime ne hesabım varsa o görücek :)
o kadar içim rahatki, kendimi suçlamıyorum hiç bir konuda, evde paspal gezmezdim, makyajımı yapardım, yemeğim eksik olmazdı, tatlı dilimden hiç bahsetmiyorum, onca yaşadığım şeye rağmen yüzsüzlük değil bu aslında seviyordum eşimi affediyordum içiyorsa kendine diyordum sonunda, lakin işin içine başka bir kadın girince işler değişti..

Gerçekten dövdün mü ?
Ellerine sağlık
Evden ayrılmıştım ama evliydik iş yerinde olduğunu biliyordum kadının dayanamadım gittim üstelik bunlar olurken ben hamileydim kadın beni kışkırtacak şeyler söyleyince feci halde dövdüm hatta beni mahkemeye verdi neler neler ;D

Eşine dostuna niye haber vermiyorsun ki
Ben vermesem bile vereceğim diye tehtit ettim. Çıplak fotoğraflarını göndereceğim dedim. O yalvarmaları. Of ne şahaneydi anlatamam. Köpekler gibi süründü telefonda. Hiç bi insanı böylr sürünürken yalvarırkrn görmemiştim. Nolur patronuma arkadaşlarıma gönderme lütfen diye çıldırdı karşımda.

Not: aldatılan ben değilim. Evli değilim. Başkası adına kendimi tutamayıp yaptım.

ooohhhhhh bian yağlarım eridi, sürünsün, de bende öyle bir foto yok
sadece elle tutulur 7 aydır gururunun kalmadığını anlatan bir msj, ki eşime söyledim o ona iletmiştir, onu rezil edicem dedim evinide bulucam iş yerinide hadi bakalım dedim

mesleğim yok, üni sınavına hazırlanırken bir anda hayat pespembe aaa nikah masasındayım ... buldum kendimi sıkıntılıda olsa ailem yanımda destekler bana, en büyük desteğim çocuklarım onlar yanımda oldukları sürece hiç bir şeyden korkmuyorum, varsın hergün makarna yiyeliim ama birlikte olalım evlatlarımla, ben tevekkül ettim yaradanı vekil kıldım kendime ne hesabım varsa o görücek :)
o kadar içim rahatki, kendimi suçlamıyorum hiç bir konuda, evde paspal gezmezdim, makyajımı yapardım, yemeğim eksik olmazdı, tatlı dilimden hiç bahsetmiyorum, onca yaşadığım şeye rağmen yüzsüzlük değil bu aslında seviyordum eşimi affediyordum içiyorsa kendine diyordum sonunda, lakin işin içine başka bir kadın girince işler değişti..
Zaten moralini bozma tatlım benim rabbim kimsenin ahını yerde koymaz derdimiz bu dünya değil ahiret olursa zaten aşarız her şeyi inşallah çocuklar en büyük destek oluyor biliyorum ailenin de lafından çıkma ne aileler var kızlarına sahip çıkmayan Allah korusun öylesinden ihanet ve yalan tek affedilmeyecek şeyler sonu da gelmiyor emin ol ki

O kadar sakin biriysen bişey diyemem ama bence hiçbir kadın o tabloda sessiz kalamaz saçını Başını yolar valla :KK66:

telefonda konuştum kadınla, allahım o kadar sakinimki hiç argo yok, söyleyeceklerimi sakinlikle sokuşturdum :) gece aklıma neler neler geliyoda bakma işte boynumu büken çocuklarım, ben onların ikisinide dağa pikniğe kaldırırdım ama :)

telefonda konuştum kadınla, allahım o kadar sakinimki hiç argo yok, söyleyeceklerimi sakinlikle sokuşturdum :) gece aklıma neler neler geliyoda bakma işte boynumu büken çocuklarım, ben onların ikisinide dağa pikniğe kaldırırdım ama :)
Onlarda bizdeki yüreğin çeyreği olsa yeter de artar da işte rabbim vermemiş karaktersizler Aslı'na bakarsan zina suç olsa bi nebzede olsa azalır ama insanın içinde olmayacak

Öyle bişey yaparsan beni de çağır yardıma gelirim sıkıntı yapma sen ;)

Nerelerdesin sen, çook merak ettik senii.
Gücüne helal olsun.
Emin ol Allah senden yana.. her gün biraz daha iyileşeceksin sadece sabir..
Ama yerinde olsaydim o kadini çevresine rezil rüsva ederdim, nasil dayanabiliyosun:)

hakareti, küfürü, dayağı, yoktu var diyemem ama duygusal şiddet evliliğim boyunca devam etti, ben huzursuzmuşum :) kendimi övmek adına söylemiyorum bunları ama, çevrem beni şen şakrak, güler yüzlü, pozitif biri olarak tanır ve bilir. çocuğa kahvaltı hazırlamıyormuşum :KK70: suçum buymuş benim
ama bilmiyorki hazırladığımda serviste üstüne başına kustuğunu, öğretmenin geri yolladığını, bunları bildiği halde benim hatam gibi lanse ediyor , elimden çok şey gelirde ben allahtan korkuyorum, ve biliyorumki benim yapabileceklerimden çok daha beterini yaşayacak,

heee bidee çocuklar hasta olunca ben onu arıyormuşum hep :KK70: :KK70: :KK70: buda benim suçlarımdan bir tanesi, kendim götürmeliymişim, çaresine bakmalıymışım, şehir merkezinde sayılmayız 40 dk merkeze gidebiliyoruz, ben burda götürebileceğim yerlere zaten götürüyordum, 1 ayda 2 kutu antibiyotik kullandı kızım geniş çapta testler yaptıralım dedim daha büyük bir devlet hastanesinde, buda suçummuş...

anlayacağınız suçunu bastırmak adına, kaşımın altında gözümün olması bile benim suçum :KK70: halbuki başımın üstünde olmalıydı gözlerim :)
Çocuğa kahvaltı hazırlasın diye mi öteki kadınla ilişki yaşamış te Allahım.
Çocukları da cami avlusunda buldunuz heralde ki baba olarak bi hastaneye götürmeye bile eriniyor..

Seni çok çok merak ediyordum.
Şimdi gördüm yazını.
Helal olsun o ısrarla dayanamayıp dönmemissin sağlam durmussun.
Bir an önce hayatın yoluna girer zaten merak etme.
Karar almak yolu yarılamak zaten.

Back
X