- 3 Mayıs 2011
- 13.829
- 49.121
- 798
- Konu Sahibi umuda_yolculuk2005
belki bana kızıcaksınız, belki yadırgayacaksınız ama kadını görme isteğime engel olamıyorum, gidip görmek istiyorum, görünce eline ne geçicek demeyin, bu anlamsız bişi belki ama bu duygumu bastıramıyorum.
facesini buldum demiştim, eşine dostuna msj atıp babasını arayıp herşeyi anlatayım diyorum rezil olsun, sonra diyorumki boşver allahından bulsun, şükürler olsunki yaradanın adaleti var ...
annemlerin oturdukları apartmanda, bir komşuları var. onlarda bizimle aynı dönemde benzer şeyler yaşamışlar, babam diyorki sesler gelince kapıyı açtım apartmanın içinde kadın kocasını dövüyor, adam hareket etmiyormuş kadın allah ne verdiyse yağdırıyormuş, komşular vs ayırmışlar, babam adamın yüzüne pansuman yapmış kan içindeymiş, kadın evi terk etti çocuklarla, boşanma davası açmış postada gördüm celbi, o sıra adam düşmüş bacağını kırmış, hastaneye kaldırmışlar hastanede kalp krizi geçirip ölmüş..
o an dedimki eyy büyük allahım adaletine şükürler olsun, ne olur sankii benmkide ucundan kenarından azıcık felç olsaölmesin kıyamam ona, sadece sürünsün çok amin :)
Eşine dostuna niye haber vermiyorsun ki
Ben vermesem bile vereceğim diye tehtit ettim. Çıplak fotoğraflarını göndereceğim dedim. O yalvarmaları. Of ne şahaneydi anlatamam. Köpekler gibi süründü telefonda. Hiç bi insanı böylr sürünürken yalvarırkrn görmemiştim. Nolur patronuma arkadaşlarıma gönderme lütfen diye çıldırdı karşımda.
Not: aldatılan ben değilim. Evli değilim. Başkası adına kendimi tutamayıp yaptım.