7 aydır beraberlermıs galıba
Bende aldatıldım. Önce bır yalanını yakaladım ve tetıkte kalmadım ıcımden geldıgı gıbı davrandım daha eve gelmeden yalan soyledııgnı bıldıgımı soyledım.
O sıra henuz 1.5 aylık olan oglumu ust komsuma bıraktım medıvenlerden bızı dınlemelerını ıstedım olakı ne bılım bana bısey yapmaya kalkar polıs cagırırsınız dedım . Kavga bıle edemedık oyle guzel hazırlamıstı kı oyunu . 2 hafta daha yanında kaldım soyledıklerıne ınanmak ıstedım, sısmıstı kafa dınlemeye gıttı bır kadın yoktu. Ama yınede temkınlıydım bu sırada suphelendıgım kısılerın numarasını kendıme alabıldım o zaman bundan 6 sene once whatsapp fılan hak getıre ,oyle zaten ayrıca emın oldugum bısey ıcın pusuya yatamam ben yanı
Aldatıldıgımı ogrendıgımın uzerınden 24 saat bıle gecmeden ayrıldık. Ayrılıs o ayrılıs.
Ne bır nafaka ne bir tazminat almadım , buarada sadece bir kişiye bunu tavsıye ettım oda 3 cocugu olan senelerce muhtemelen yurt dısında evlı kocasına karsı bosanma dedım maddıyat ıcın ama aksı bana cok cırkın gelıyor.
Adam benım varlıgıma saygı duymayacak bana yasatacagı en kotu seyı yasatacak , benım tırnagım olamayacak bır adam, yıne benım tırnagım olamayacak kadınlarla benı aldatacak benı kucuk dusurecek ben ona ceza olarak ondan para alıcam ,
Almadım .
Almayada hıc nıyetım yok 6 sene oldu , epey yuklu nafaka bırıkmıs olsa gerek ama ben bunu valla nasıl desem kötü niyet değilde , dahada bi küçük düşmek olarak görüyorum.
Geçirmem kardesim cocugum bogazından serefsiz birinin parasını , alnımın terıyle kazanırım cok mu zor?
Ben ayrıldıgım kocamın parasını ne dusuneyım , banane yahu
ardına bakan ne olsun !