• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

watsapta msjlarını gördüm kocamın, ikisinide öldürebilirim

Ekran goruntusu hemen al mail adresine at ve maddi.manevi tazminat nafaka ve bosanma.davasini bas gitsin bu en can yakici şey ölümden beter bunlara bu

Ya simdi de cinayet senaryosuna basladin yeter artik sacmalaman kalk yarin git o evden ya

ise yaramaz alkolik kumarbaz kari duskunu ahlaksiz bi tipsiz icin cocuklarini kimsesiz birakacak kadar salak olmamali bi anne ya
Himm simdi tek mesele birkerelik capkinlik degil mi.
alkol kumar ooo

Oyle kolay olmamali yuva yikmak
tamm kocasi buyuk mallik yapmis ama
iki evladi var
uveylerdemi buyusunler
terapiste gidebilir esi
aman ya ne biliyim bosannakta cok zor
Adamda yok yok. Böyle mutsuz edilen biranne ve berbat sorumsuz, hain bir babayla cocuklar nasıl mutlu buyusunler. Anne bu adamdan be kadar cabuk kurtularasa, cocukların hayrına olacakfıd.

Arkadaşım bu gece zor bi gece sabsh bu işe gittimi git hemen avukata bi bilgisayardan çıktılarını al konuşmaların avukata reZil ediceğini onu söyle iştende atılır böyle bişe olunca herşeyinide alırsın benim arkadaş böyle herşeyini alarak tereyağından kıl çekerek kurtuldu kendi çalıştığı halde bin lira nafaka alıyodu ki çok ii bi işi var kadının

Seni kendine getirmeye calisiyorum zaten 50 tane mesaji insanligimdan yazdim para almiyorum bu mesajlar icin

Yardim yardim diyosun ne desek yok silahla adami bekleyecegim

Sen de silkelen de disardan nasi gorundugunun farkina var artik ya
Sen de haklısın arkadasım. Sakin olmasını arzuluyoruz fakat hatun mesajları gorur gormez o acıyla burda yazıyor mesajlarını ve inşallah sakinleşecektir. O silah mevzusu can sıkıcı, cocuklu evde silahın işi ne? O silahı evden mi şekilde cıkarmalı

msjların resmini çektim, bu zamana kadar bir tokat atmadı bana, kavgalarımız oldu ama şiddet sadece manevi açıdan oldu, konuşursam konuyu açarsam büyük kavga çıkar ve ben bu evde 1 dk bile kalamam, maddiolarak onu çöküntüye uğratmak istiyorum, ev benim üzerime ama hipotek var evi satsam diyorum habersizce, babama 30 bn borcu var , babamla konuşssam istese parasını vs vs deli deli şeyler aklımda silahım var doldurdum şuan masada onu eve geldiğinde alnın ortasından vurmak istiyorum
Saçmalama lütfen.. en büyük zarar evlatların ve kendine olur.. haysiyetsizin biri için değer mi??? O yavruların hali nolucak kıyabilecek misin evlatlarına?? Aklını başına al lütfen.. sen bir ANNESİN VE ÖNCELİĞİN EVLATLARIN!!! Ailenle görüş hemen davayı aç elindeki kanıtları kaybetme sakın.. zaten neyi var neyi yok alırsın.. bırak Allah ından bulsun şerefsiz..

önce annenle konuş ewi o işteyken terket... seni ewde bulamaynca öğrenr ztn. numaranı fln deiştr. neden bilmiyorm ama seni kandırıp inanmanı sağlamasından korktm sankii :KK43: bu erkekler çok fena... ewin haklarını fln o işlerle baban uğraşır.

Ekran goruntusu hemen al mail adresine at ve maddi.manevi tazminat nafaka ve bosanma.davasini bas gitsin bu en can yakici şey ölümden beter bunlara bu
Bemce mesajla oglendıgını bilmesin. Bildiklerin hakkında kafasında en kötü ihtimaller dolansın dursun. Sakın ama sakın mesajınızı gordum deme.

büyk konuşmaym ama bn boşancak olsam nafaka bile almam adamla muhatap olmamak içn.. işe fln başlarsın bırak ne hali varsa görsün.

büyk konuşmaym ama bn boşancak olsam nafaka bile almam adamla muhatap olmamak içn.. işe fln başlarsın bırak ne hali varsa görsün.

aynı senin düşüncedeydim hep her zaman 1 lirasını istemem derdim , napim şimdi çocuklarımın nafakasını o puya yedirsin diye onlaramı bırakim zehir yesinler

Asla evi terketme o gitsin hazırla sabah valize eşyalarını muhtemelen avukat hemen onu arar kapının önünden aldın baktın taşkınlık yapıyo ara polisi ailende yanında olsun

telefonla aradaı şimdi 10 dk ya evdeyim aşkım :) ee hadi ama aşkım dedim çabuk oll seni bekliyoruum dedimm cilveleşiyo benimle adi şerefsiz köpek
Allah yardmcın olsn cnm.. hasta numarası yapıp erkenden uyumak en iysi dayanamayıp patlamamak içn yüzünü ne kadar az görsen o kadar iyi.

Ben sizin yerinizde olsam, intikam soğuk yenen yemektir sözünü aynen uygulardım.
Birkaç hafta hiçbir şeye sesimiz çıkarmaz, bildiğimi belli etmezdim.
Bu süreçte bir avukatla görüşüp neler yapabileceğimi araştırır, maddi olarak tüm hazırlıklarımı yapardım (üstüme olan şeyleri aileme devretmek yada bu süreçte ihtiyacım olan paraları bahaneyle ihtiyaç diye stoklamak gibi).
Sonra davayı açtığım gün tüm ortak hesap ya da nakte çevirebileceğim ve evde bana ait olan her şeyi habersizce alır, bir mektupla evden gider , telefonumu değiştirir ve avukatımın numarasını yollardım.

Çok ağır, biliyorum ama sabrın sonu selamettir.
Size kazandıracak tek şey budur, ne olur yapmaya çalışın.

Back
X