- 9 Haziran 2016
- 812
- 717
- 103
- 31
- Konu Sahibi umuda_yolculuk2005
Ekran goruntusu hemen al mail adresine at ve maddi.manevi tazminat nafaka ve bosanma.davasini bas gitsin bu en can yakici şey ölümden beter bunlara bu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Himm simdi tek mesele birkerelik capkinlik degil mi.Ya simdi de cinayet senaryosuna basladin yeter artik sacmalaman kalk yarin git o evden ya
ise yaramaz alkolik kumarbaz kari duskunu ahlaksiz bi tipsiz icin cocuklarini kimsesiz birakacak kadar salak olmamali bi anne ya
Yuvani yikma mi? Yuvamı bırakıyor bu yaratiklar
Adamda yok yok. Böyle mutsuz edilen biranne ve berbat sorumsuz, hain bir babayla cocuklar nasıl mutlu buyusunler. Anne bu adamdan be kadar cabuk kurtularasa, cocukların hayrına olacakfıd.Oyle kolay olmamali yuva yikmak
tamm kocasi buyuk mallik yapmis ama
iki evladi var
uveylerdemi buyusunler
terapiste gidebilir esi
aman ya ne biliyim bosannakta cok zor
Sen de haklısın arkadasım. Sakin olmasını arzuluyoruz fakat hatun mesajları gorur gormez o acıyla burda yazıyor mesajlarını ve inşallah sakinleşecektir. O silah mevzusu can sıkıcı, cocuklu evde silahın işi ne? O silahı evden mi şekilde cıkarmalıSeni kendine getirmeye calisiyorum zaten 50 tane mesaji insanligimdan yazdim para almiyorum bu mesajlar icin
Yardim yardim diyosun ne desek yok silahla adami bekleyecegim
Sen de silkelen de disardan nasi gorundugunun farkina var artik ya
Pardon cvbim.sanaydi beyzat a yanlislikla baska care bırakmıyorlar insanda canm yoksa kimse yuva yikma meraklısı degl simdi agizlara sakiz olmuş yuva yikmak.moda oldu diyeHimm simdi tek mesele birkerelik capkinlik degil mi.
alkol kumar ooo
Saçmalama lütfen.. en büyük zarar evlatların ve kendine olur.. haysiyetsizin biri için değer mi??? O yavruların hali nolucak kıyabilecek misin evlatlarına?? Aklını başına al lütfen.. sen bir ANNESİN VE ÖNCELİĞİN EVLATLARIN!!! Ailenle görüş hemen davayı aç elindeki kanıtları kaybetme sakın.. zaten neyi var neyi yok alırsın.. bırak Allah ından bulsun şerefsiz..msjların resmini çektim, bu zamana kadar bir tokat atmadı bana, kavgalarımız oldu ama şiddet sadece manevi açıdan oldu, konuşursam konuyu açarsam büyük kavga çıkar ve ben bu evde 1 dk bile kalamam, maddiolarak onu çöküntüye uğratmak istiyorum, ev benim üzerime ama hipotek var evi satsam diyorum habersizce, babama 30 bn borcu var , babamla konuşssam istese parasını vs vs deli deli şeyler aklımda silahım var doldurdum şuan masada onu eve geldiğinde alnın ortasından vurmak istiyorum
Bemce mesajla oglendıgını bilmesin. Bildiklerin hakkında kafasında en kötü ihtimaller dolansın dursun. Sakın ama sakın mesajınızı gordum deme.Ekran goruntusu hemen al mail adresine at ve maddi.manevi tazminat nafaka ve bosanma.davasini bas gitsin bu en can yakici şey ölümden beter bunlara bu
Erkeklerin klasik yalanlarindan bir tanesi "Dusundugun gibi bisey degil"konusmalarin goruntusunu kaydetmedinizmi ?
büyk konuşmaym ama bn boşancak olsam nafaka bile almam adamla muhatap olmamak içn.. işe fln başlarsın bırak ne hali varsa görsün.
Allah yardmcın olsn cnm.. hasta numarası yapıp erkenden uyumak en iysi dayanamayıp patlamamak içn yüzünü ne kadar az görsen o kadar iyi.telefonla aradaı şimdi 10 dk ya evdeyim aşkım :) ee hadi ama aşkım dedim çabuk oll seni bekliyoruum dedimm cilveleşiyo benimle adi şerefsiz köpek