• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

watsapta msjlarını gördüm kocamın, ikisinide öldürebilirim

Işte Arkafad
Annene kimse madalya taktımı peki büyük ihtimalle bir dünya hastalığı olan bir insandır çektiği sıkıntılardan dolayı.
Ayrıca şunu bin kere yazsakta anlamicaksınız dimi aldatılan kadınlar boşanmadıkları için bu mallar çok rahat aldatıyor aman tadımız kaçmasın rıza bey :KK12:
Ben taktım madalya merak etme sen

Mahkemeler orda duruyo hadi gidinde boşan in cesaret etcez msnz acaba

Arkadaşım aynı zeka seviyesinde olsaydık seviyeli bir şekilde fikirlerimizi tartışabilirdik ama görüyorum ki karşımdaki kişi buna uygun bir şahsiyet değil. O yüzden sana iyi saçmalamalar diyorum ve bir kez daha sana cevap yazmak için vaktimi harcamayı düşünmüyorum. :kahve:

Mahkemeler orda duruyo hadi gidinde boşan in cesaret etcez msnz acaba

Guzel ablam konuyu sabote etmeden az ötede geleneklerini yaşarsan, kendini de daha az eziklemiş olursun. Bu arada müsait bir zamanda yazarsan biraz imla biraz da teknoloji çalışalım seninle.

Bir arkadaşın imzası bayılıyorum :eğlence:

images (1).webp

Bibibella Bibibella arkadaş kendini ezikleye ezikleye bitiremedi vallahi. ''benim kocam yapmaz''dan giriyor, ''yapsa da boşamam baba evine kefenle dönerim çünkü ben insan değilim hislerim duygularım yok ben kocamın kölesiyim, erkektir o aldatırsa da boşamaya hakkım yok'' tan çıkıyor. bence daha fazla üstüne gitmeyelim ruh hali hiç iyi değil :KK48:

Bibibella Bibibella arkadaş kendini ezikleye ezikleye bitiremedi vallahi. ''benim kocam yapmaz''dan giriyor, ''yapsa da boşamam baba evine kefenle dönerim çünkü ben insan değilim hislerim duygularım yok ben kocamın kölesiyim, erkektir o aldatırsa da boşamaya hakkım yok'' tan çıkıyor. bence daha fazla üstüne gitmeyelim ruh hali hiç iyi değil :KK48:

:deli::deli::deli::deli: boşayamasada kocası yapmaz yırtar ağzını bu da ne demek oluyorsa :70:

Zeka seviyeleriniz ortada işte o kadını boşatin siz bakın işte siz kimsiniz ben kim ya HC biriniz yeminle seviyemde insan değilsiniz imlayi çok iyi biliyorum ama değersiz gördügm için sizi gerek duymuyorum özene Aman siz kim ben kim ya sizden akıl alcak değilim izne ayrıldgm için bu saate kadar uyumadim yoksa sizin gibi bu saatte kadar boş vaktim yok olsada zaten burda isim Olmaz bu saatte işte belli herkesin durumu aman Allah başınıza verir emin olun çünkü çok büyük konuşuyorsnz bakalım boşanirmsnz görürüz o zaman hadi size iyi dava yormalar biriniz hakim olun biriniz avukat hemen boşatin işte kadını mahkeme ne gerek var ha ayrıca benim kocama güvenim sonsuz yapmaz yapsa bile demiyorum çünkü öyle bi ihtimal yok ...evde oturmaktan baska bişey yapamayan klavye başında ahkam kesiyr lar işte yoksa bu saatte ne işi olur burda aman ha siz dikkat edin kocaniz fingirdesmesin başkalarıyla cahiller sizin gibileri çok gördük biz o derece gururlusunuz ha aman o kadar seviyesiz insanlarsiniz ki her halinizden belli

Iki yalaka bulmuş birbirini destekler durur işte hadi hadi kocaniza bakın sizin gibiler var ya sizin gibileri çok görüyorz cooook sütten çıkmış ak kaşıklar sizi hadi ordan yalakalar

Back
X