• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

watsapta msjlarını gördüm kocamın, ikisinide öldürebilirim

Yuvayı yıkan konu sahibesi değil o eşi olacak kişi.
Sen evinde eşini,2 çocuğuna rağmen zamparalık peşindeysen ortada yuva muva kalmamıştır zaten.
Evli değilim rabbim kimselerin başına göstermesin ama böyle bir durumla karşılaşırsam affı olacağını sanmıyorum.
Konu sahibesi lütfen sakin olun ,o masum 2 evladını düşünün,sakin kalıp delil toplayın,avukat tutun ve maddi olarak tüm haklarınızın arkasında durun.
Bu mübarek günlerde Rabbim yar ve yardımcınız olsun..

birileri yuvanı yıkma filan demiş. ordan patlak verdi kavga sanırım.

ben anlamıyorum. adam aldatıyor. yuvayı yıkan boşanmak isteyen kadın oluyor. çok ilginç.

eşin terapiste gitsin filan demişler. bildiğin kadarıyla ahlaksızlığın bi tedavisi yok.
Hey allahım ya ne yapsın yani sineye mi çeksin o konuşanların başına gelmişte sineye mi çekmişler burda ahkem kesiyorlar harbi terapist ne alaka şiddetli geçimsizlik ,iletişimsizlik olur anlarım da aldatmaya terapist ne yapsın adamın kanı bozuk olduktan sonra

birileri yuvanı yıkma filan demiş. ordan patlak verdi kavga sanırım.

ben anlamıyorum. adam aldatıyor. yuvayı yıkan boşanmak isteyen kadın oluyor. çok ilginç.

eşin terapiste gitsin filan demişler. bildiğin kadarıyla ahlaksızlığın bi tedavisi yok.
yuvanı yıkma dıyenler,hemcinleri kadın aldatsa,rezil namussuz o adamı hak etmıyorsun der,ama erkek yapınca yuvanı bozma,acaba sizlere bir erkek gelse karım aldatıyor dese,emınımkiii hemen boşa o namusszu kadını derler,asıl namussuzluk böle iki yüzlü olmaktır,ortada yuva varda,yuvasını bozmayacak,mılletın yuva anlayışı çokk ilginç

7 aydır beraberlermıs galıba
Bende aldatıldım. Önce bır yalanını yakaladım ve tetıkte kalmadım ıcımden geldıgı gıbı davrandım daha eve gelmeden yalan soyledııgnı bıldıgımı soyledım.
O sıra henuz 1.5 aylık olan oglumu ust komsuma bıraktım medıvenlerden bızı dınlemelerını ıstedım olakı ne bılım bana bısey yapmaya kalkar polıs cagırırsınız dedım . Kavga bıle edemedık oyle guzel hazırlamıstı kı oyunu . 2 hafta daha yanında kaldım soyledıklerıne ınanmak ıstedım, sısmıstı kafa dınlemeye gıttı bır kadın yoktu. Ama yınede temkınlıydım bu sırada suphelendıgım kısılerın numarasını kendıme alabıldım o zaman bundan 6 sene once whatsapp fılan hak getıre ,oyle zaten ayrıca emın oldugum bısey ıcın pusuya yatamam ben yanı
Aldatıldıgımı ogrendıgımın uzerınden 24 saat bıle gecmeden ayrıldık. Ayrılıs o ayrılıs.
Ne bır nafaka ne bir tazminat almadım , buarada sadece bir kişiye bunu tavsıye ettım oda 3 cocugu olan senelerce muhtemelen yurt dısında evlı kocasına karsı bosanma dedım maddıyat ıcın ama aksı bana cok cırkın gelıyor.

Adam benım varlıgıma saygı duymayacak bana yasatacagı en kotu seyı yasatacak , benım tırnagım olamayacak bır adam, yıne benım tırnagım olamayacak kadınlarla benı aldatacak benı kucuk dusurecek ben ona ceza olarak ondan para alıcam ,
Almadım .
Almayada hıc nıyetım yok 6 sene oldu , epey yuklu nafaka bırıkmıs olsa gerek ama ben bunu valla nasıl desem kötü niyet değilde , dahada bi küçük düşmek olarak görüyorum.
Geçirmem kardesim cocugum bogazından serefsiz birinin parasını , alnımın terıyle kazanırım cok mu zor?
Ben ayrıldıgım kocamın parasını ne dusuneyım , banane yahu
ardına bakan ne olsun !
çok geçmiş olsn öncelikle... bu insanlar vicdan yoksunu. güzelim karısı çocuğu evde dururken böyle bi haltı yemek gerçekten vicdansızlık ve bnce affedilmesi mümkün olmayan bişey.Allah sabr versn kardeşim bn olsam bnde para almam asla..parasıda batsın kendiside ne hali varsa görsün..hiç param kalmasada minnet etmem öyle bi adamın parasına

7 aydır beraberlermıs galıba
Bende aldatıldım. Önce bır yalanını yakaladım ve tetıkte kalmadım ıcımden geldıgı gıbı davrandım daha eve gelmeden yalan soyledııgnı bıldıgımı soyledım.
O sıra henuz 1.5 aylık olan oglumu ust komsuma bıraktım medıvenlerden bızı dınlemelerını ıstedım olakı ne bılım bana bısey yapmaya kalkar polıs cagırırsınız dedım . Kavga bıle edemedık oyle guzel hazırlamıstı kı oyunu . 2 hafta daha yanında kaldım soyledıklerıne ınanmak ıstedım, sısmıstı kafa dınlemeye gıttı bır kadın yoktu. Ama yınede temkınlıydım bu sırada suphelendıgım kısılerın numarasını kendıme alabıldım o zaman bundan 6 sene once whatsapp fılan hak getıre ,oyle zaten ayrıca emın oldugum bısey ıcın pusuya yatamam ben yanı
Aldatıldıgımı ogrendıgımın uzerınden 24 saat bıle gecmeden ayrıldık. Ayrılıs o ayrılıs.
Ne bır nafaka ne bir tazminat almadım , buarada sadece bir kişiye bunu tavsıye ettım oda 3 cocugu olan senelerce muhtemelen yurt dısında evlı kocasına karsı bosanma dedım maddıyat ıcın ama aksı bana cok cırkın gelıyor.

Adam benım varlıgıma saygı duymayacak bana yasatacagı en kotu seyı yasatacak , benım tırnagım olamayacak bır adam, yıne benım tırnagım olamayacak kadınlarla benı aldatacak benı kucuk dusurecek ben ona ceza olarak ondan para alıcam ,
Almadım .
Almayada hıc nıyetım yok 6 sene oldu , epey yuklu nafaka bırıkmıs olsa gerek ama ben bunu valla nasıl desem kötü niyet değilde , dahada bi küçük düşmek olarak görüyorum.
Geçirmem kardesim cocugum bogazından serefsiz birinin parasını , alnımın terıyle kazanırım cok mu zor?
Ben ayrıldıgım kocamın parasını ne dusuneyım , banane yahu
ardına bakan ne olsun !
Başıma gelse aynısını yapardım sanırım, ben de senin gibi düşünüyorum. O yüzden eğitimin, kadının çalışmasının ne kadar önemli olduğunu yazıp/söyleyip duruyorum. Ama konu sahibi arkadaşın iş hayatı yok,maddi kaygıları var çocuklarını düşünmek zorunda.Şerefsiz bir de enayi yerine koyup kadına kredi çektirmiş,kadının babasına borç takmış.Onu da okudum ya benim sinirden başım ağrıdı. Bütün bunlara sebep canını da acıtmak istiyor. Bu durumda gurur yap, anlaşmalı boşan gitsin demek...Bilemedim...

Son düzenleme:
yuvanı yıkma dıyenler,hemcinleri kadın aldatsa,rezil namussuz o adamı hak etmıyorsun der,ama erkek yapınca yuvanı bozma,acaba sizlere bir erkek gelse karım aldatıyor dese,emınımkiii hemen boşa o namusszu kadını derler,asıl namussuzluk böle iki yüzlü olmaktır,ortada yuva varda,yuvasını bozmayacak,mılletın yuva anlayışı çokk ilginç
Yıl olmuş 2016 ama milletimizde hala yuvayı dişi kuş yapar dişi kuş yıkar düşüncesi mevcut yok arkadaş yok bizde bu kafa varken arpa boyu kadar yol alamayız hiçbir konu da

Şu "yuvanı yıkma"cılara fıtık oluyorum yeminle yaa. Arkadaş hangi yuva ? Adam zaten yıkmıs. Kadın yapsa o... olur, adam yapinca "yapmis bi hata/mallik" falan nasıl oluyor neyin kafasini yaşıyor bunu diyen bayanlar anlayamıyorum. Hep bu bayanlar getiriyor erkekleri bu hale. Oğullarını baska nasıl yetistirecekler ki bu kafayla ?

Vlla ben de boyle konular okuya okuya eşimden soğudum. İnsan ister istemez belki o da yaptı ama ben bilmiyorum moduna giriyo. Niye biz yaa !! Niye erkekler böyle site site gezip eşim beni aldattı konuları okumuyor... Niye onlar bu kadar emin ve rahatlar...

Başıma gelse aynısını yapardım sanırım, ben de senin gibi düşünüyorum. O yüzden eğitimin, kadının çalışmasının ne kadar önemli olduğunu yazıp/söyleyip duruyorum. Ama konu sahibi arkadaşın iş hayatı yok,maddi kaygıları var çocuklarını düşünmek zorunda.Şerefsiz bir de enayi yerine koyup kadına kredi çektirmiş,kadının babasına borç takmış.Onu da okudum ya benim sinirden başım ağrıdı. Bütün bunlara sebep canını da acıtmak istiyor. Bu durumda gurur yap, anlaşmalı boşan gitsin demek...Bilemedim...

Ya mahkemede oyle parayı buyur gulum al dıye vermıyor yıllarca mahkemesı suruyor.Hem bu sürecte hala evlı olacaklar hala aynı soyadı ve hala aldatılmaya devam edılecek .

Degermi ya para ıcın bu kadar yıpranmaya , ben tenezzul etmem o yuzdende hep etmeyın dıye tavsıye verıyorum
Bende babamın evıne dondugumde 1 lıram dahı yoktu ama suanda cok sukur ıyı bır hayat yasıyorsak benım eşim(buda yenisi) kadar emeğim ve karşılığından do0layı yaşıyoruz.

senin başına öyle bişey gelirse de çilesini çek otur canım, senin yanından çıkıp kadının koynuna gitsin, onun yanından çıkıp sana gelsin, hatta istersen kuma olarakta getirsin kardeş kardeş oturun, aman ha boşama yeter ki.

Bu tiplere verilebilecek en iyi cevap olmuş :KK9::KK9::KK9:

7 aydır sizinlede cinsi muhabbeti devam ediyordu sanırım, erkeklere bu zevkleri yaşatan tüm hemcinslerimize lanet olsun..

Ya mahkemede oyle parayı buyur gulum al dıye vermıyor yıllarca mahkemesı suruyor.Hem bu sürecte hala evlı olacaklar hala aynı soyadı ve hala aldatılmaya devam edılecek .

Degermi ya para ıcın bu kadar yıpranmaya , ben tenezzul etmem o yuzdende hep etmeyın dıye tavsıye verıyorum
Bende babamın evıne dondugumde 1 lıram dahı yoktu ama suanda cok sukur ıyı bır hayat yasıyorsak benım eşim(buda yenisi) kadar emeğim ve karşılığından do0layı yaşıyoruz.
Doğru, o kısımlar da var. Buyur bu tazminatın,bu da çocukların nafakası diye sunmuyor çoğu.

ya gercekten paranoyak olucam bu kk'da yazilanlari okuyarak.. yani esime guveniyorum ama diyemem ki "benim esim yapmaz". gayet de yapabilir yani neler duyuyoruz. ama bana gore aldatmanin affi olmaz. ben icime sindiremem. yediremem yani bu durumu. o an hersey biter benim icin. henuz cocugum yok ama olsa da hicbirseyi degistirmez. empati yapmali insan, eminim ben boyle birsey yapsam esim de beni affetmez, kapiyi ceker gider. o zaman ben neden kalayim? insan biraz gururlu olmali. bu adam beni istememis, sevmemis ki baskasina gitmis, daha zorlamanin anlami ne? buyuk gurursuzluk olarak gorurum ve orada bir saniye duramam. konu sahibine de bu hayati daha fazla cekmemesini ve en kisa zamanda bosanip onune bakmasini tavsiye ediyorum. kendisi ve cocuklari icin en hayirlisi bu olur.

Back
X