• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

watsapta msjlarını gördüm kocamın, ikisinide öldürebilirim

benim telefonuma bakamazsın dedii kurcalayamazsın, bende bakarım dedim bakıcamda dedim telefonda kavga ediyoruz,yineledi o benim özelim bakamazsın, arkadaşımla şakalaşmışımdır vs vs konuşmuşumdur bakamazsın dedi, bende ben senin karınım bakarım dedim ne zamanki beni boşarsın dedim o zaman kimle ne msjlaşıyosan mesjlaş bakmam dedim,oda bana böyle telefonumu kurcalayıp beni takip etmeye devam edersen zaten sonumuz öyle olacak dedi, hee dedim öylemi boşanalım o zaman tamam dedii ver mahkemeye bende ben uğraşamam sen ver bitsin dedim, ve bu şekilde telefonu kapattık
:KK43:

Burada aslında herşey belliymiş
Eski konun bağlantılı diye baktım da..

Aslında Whatsapp konuşmaları geri yüklenebiliyor ama bu işlerden iyi anlıyo olmanız lazım. Whatsapp konuşmaları sd karta kaydeder. Teli pc'e bağlayıp oradaki son haftanın tarihinin yazılı olduğu dosyanın adını değiştirip. Whatsaapı silip tekrar yüklediğiniz de eski sohbetler yüklensin mi diye sorar. Onaylarsın ve son bi haftanın konuşmasını geri yükler. Ama dediğim gibi biraz karışık :KK23:

canım bunu biliyorum, silip tekrar yükleyince wtspı eski msjlar tekrar yükleniyo ama bu şerefsiz haysiyetsiz yazışır yazışmaz siliyor, kadının isim kısmı bomboş hiç bişi yok

ekran görüntüsü alma programları var indirebilirsiniz ya da en basitinden prtscn diye bi tus var klavyede görüntü açıkken o tusa basın bir word ya da pain sayfasına yapıştırın o da işinize yarar.
pc den ekran görüntüsü almayı bilmiyorum :KK43: netten bakarım artık :KK43: çok tş ederim

türcell hattı nolur bir bilginiz varsa yardımcı olun bana @leydii18
turkcell hatlarda Turkcell in sitesine girince orda numaran ve şifrenle giriş yapabiliiyorsn. Orda konuşulan numaralar listesi falan çıkıyor. Geçen gün görmüştüm. Eşinin telefonu lazım onun için sifre yazip 2222 ye gönderip şifre alıp giriş yapıp bakabilirsin.

pc den ekran görüntüsü almayı bilmiyorum :KK43: netten bakarım artık :KK43: çok tş ederim
Bilgisayarda print screen tuşu var. Oraya basıp ctrl C ye basın sonra paint ı açıp ctrl V basıp oraya kopyalayın. Resmi Kaydedin. Ama kaydettiğiniz yeri masa üstü olarak işaretleyip sonra uygun bir yerde saklayın.

canım bunu biliyorum, silip tekrar yükleyince wtspı eski msjlar tekrar yükleniyo ama bu şerefsiz haysiyetsiz yazışır yazışmaz siliyor, kadının isim kısmı bomboş hiç bişi yok
Yok hayır silindiği halde geri yükleyebiliyosunz.
Siz önce işinizi garatiye almak için eşinizin telefonundan şu ayarı yapın; WhatsApp Ayarları > Sohbet Ayarları > Sohbet Yedeği’ne gidin ve “Şimdi Yedekle”yi seçerek sohbetlerinizin yedekleryin.
O mesajları silsede SD kart kayıt edilecek.
daha sonra teli pc e bağlayınca whatsappp klsöründe databese dosyasını bulacaksınız
  • Yedekleme dosyasinin adı "messageStore-YYYY-MM-DD.1.db.crypt" olarak kaydedilir. Geri yükleme sırasında diğer yedekleme dosyasıyla karıştırmamak için, bu dosyayı "messageStore-YYYY-MM-DD.1.db.crypt.current" olarak kaydedin.
BU işlemden sonra whatsappı silip yüklediğiniz de silinenler geri gelecek

Evet , tutun kendinizi , delil toplayacak kadar :(

Ve bilgisayardan okudugunuzu söylemeyin. Sanki eski mesajları telefona yükleyip , okuyup sildiginizi bilsin.

Şimdi boşansa kadın mı yıkmış olacak yuvayı. Ada'm çoktan yıkmış zaten.
Tabikide kadin yikiyi degil fakat bekara kar bosamak kolay gelirmis
basimiza gelmeyince bosa gitsin deriz ya is resmiyete dokulunce acaba kolayca bosayabilirmiyiz
yoksa son bi sans vermezmiyiz
ben olsaydim ister istemez son kez dene derdim.

Olay çok taze,bence bosanacak mısın onu bir netlestir, amacın bak seni yakaladım demek mi yoksa cidden delillendirip bosanmak mı,param yok diyosun 2 çocuğun var eğitimin nedir is tecrüben var mı kocandan alacağın nafaka elbette adamın maaşının tamamı olmayacak tazminat bile alsan çalışman gerekecek

Siz önce işinizi garatiye almak için eşinizin telefonundan şu ayarı yapın; WhatsApp Ayarları > Sohbet Ayarları > Sohbet Yedeği’ne gidin ve “Şimdi Yedekle”yi seçerek sohbetlerinizin yedekleryin.
daha sonra teli pc e bağlayınca whatsappp klsöründe databese dosyasını bulacaksınız
  • Yedekleme dosyasinin adı "messageStore-YYYY-MM-DD.1.db.crypt" olarak kaydedilir. Geri yükleme sırasında diğer yedekleme dosyasıyla karıştırmamak için, bu dosyayı "messageStore-YYYY-MM-DD.1.db.crypt.current" olarak kaydedin.
Canım öyle ama sonuçta bu yedekleme yapıldığında adam çoktan mesajı silmiş oluyor o yüzden silinen mesajları yedeklemez.

sd karta ben nasıl ulaşıcam peki çıkarılıp takılabilen bişimi hafıza kartı gibi bişimi JiGSaW JiGSaW

Back
X