• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

watsapta msjlarını gördüm kocamın, ikisinide öldürebilirim

canım bunu biliyorum, silip tekrar yükleyince wtspı eski msjlar tekrar yükleniyo ama bu şerefsiz haysiyetsiz yazışır yazışmaz siliyor, kadının isim kısmı bomboş hiç bişi yok

Turkcell online islemlerden detay bakınca telefona mesaj gidiyor haberin olsun. Mesajı yedeklemene gerek yok. Print screen yap ekran görüntüsü al.

Olay çok taze,bence bosanacak mısın onu bir netlestir, amacın bak seni yakaladım demek mi yoksa cidden delillendirip bosanmak mı,param yok diyosun 2 çocuğun var eğitimin nedir is tecrüben var mı kocandan alacağın nafaka elbette adamın maaşının tamamı olmayacak tazminat bile alsan çalışman gerekecek

BOŞANACAĞIM.. net ve kesin olarak, sadece elimde kanıt olsun istiyorum, asla seni yakaladım vs vs demeyeceğim, lise mezunuyum bu şerefsiz için üni sınavına girmedim evlendim.elbette çalışacağım çocuklarım için dik durup içim parçalansada onlar gülümseyen bir anne görecekler karşılarında, maaşı yok zaten ticaret yapıyo ibnetor,

sd karta ben nasıl ulaşıcam peki çıkarılıp takılabilen bişimi hafıza kartı gibi bişimi @JiGSaW
Siz telefonu pc e bağladığınız da SD karta ulaşmış oluyosunuz. Dahili depolama ve Sd kart diye ikiye ayrılıyor. Sd karta tıklıyacaksınız Whatsaap klasörü > Databases > Orda tarihli dosyalar çıkıyor, şimdi kendi telefonumda bizzat denedim. Eşimle konuşmamızı sildim. Databaseste ki 'msgstore-2016-06-21.1.db' dosyasının adını yukarıda ki uzantıyı kopyala yapıştır yaptım, Whattsspı kaldırdım, tekrar kurdum, sohbet yedeğini geri yükle dedim ve eşimle dünkü konuşmalarımız geri yüklendi.

Edit: Eğer tel iphone ise işte o bambaşka bi işletime sahip, hiç bilmiyorum nasıl yaparsınız :(

Siz telefonu pc e bağladığınız da SD karta ulaşmış oluyosunuz. Dahili depolama ve Sd kart diye ikiye ayrılıyor. Sd karta tıklıyacaksınız Whatsaap klasörü > Databases > Orda tarihli dosyalar çıkıyor, şimdi kendi telefonumda bizzat denedim. Eşimle konuşmamızı sildim. Databaseste ki 'msgstore-2016-06-21.1.db' dosyasının adını yukarıda ki uzantıyı kopyala yapıştır yaptım, Whattsspı kaldırdım, tekrar kurdum, sohbet yedeğini geri yükle dedim ve eşimle dünkü konuşmalarımız geri yüklendi.

Edit: Eğer tel iphone ise işte o bambaşka bi işletime sahip, hiç bilmiyorum nasıl yaparsınız :KK43:

samsung s5 teli , bunu denicem ama nasıl yapıcam bilmiyorum telini nasıl elime o kadar uzun süre geçiricem :(

Arkadaşlar yanlış bilgi veriyosunuz. Adam mesajları sildikten sonra yedekleme yapıldığında orda olan mesajları yedekler sadece.
Günlük olarak yedeklenir mesajlar saat gece ikide mesela. O zamana kadar silmese, yedeklense ve sonra silse tabii ki yedeklenir. Ama sildikten sonra yedekleme yapılırsa o mesajlar yedeklenmez.

Arama kayıtlarına turkcellden ulaşabilirsin şifre 2222 yazarak eğer turkcell se. Ama telefona mesaj gidiyor şuan inceleme yapıyorsunuz diye.

pc den ekran görüntüsü almayı bilmiyorum :KK43: netten bakarım artık :KK43: çok tş ederim
canım mahkemede bu watsap web yada diğer casus programlarda topladığın deliller sebebiyle sen de suçlu duruma düşebilirsin. Gizliliğin ihlali gibi bişeyden karşı dava açıp tazminata mahkum bırakılabilirsin. Suçsuzken suçlu duruma düşersin. Hiç arabası olan yakın arkadaşın falan yokmu eşinin iş çıkışı takip edip resimlerini çekin en temiz yol. Allah bin belasını versin böyle tiplerin yaa. Çoluk çocuk evde elin zillisiyle aşna fişna derdinde şerefsiz it.

Arkadaşlar yanlış bilgi veriyosunuz. Adam mesajları sildikten sonra yedekleme yapıldığında orda olan mesajları yedekler sadece.
Günlük olarak yedeklenir mesajlar saat gece ikide mesela. O zamana kadar silmese, yedeklense ve sonra silse tabii ki yedeklenir. Ama sildikten sonra yedekleme yapılırsa o mesajlar yedeklenmez.

Arama kayıtlarına turkcellden ulaşabilirsin şifre 2222 yazarak eğer turkcell se. Ama telefona mesaj gidiyor şuan inceleme yapıyorsunuz diye.

:( yazışır yazışmaz siliyor mesajları, anında resmini zor çekiyorum.türcele 2222 ye msj attığımda tel elimde olur gelen msjı hemen silsem görmez değilmi, daha sonra tekrar msj gitmez heralde çok tş ederim bilgilerden ötürü

:KK43: yazışır yazışmaz siliyor mesajları, anında resmini zor çekiyorum.türcele 2222 ye msj attığımda tel elimde olur gelen msjı hemen silsem görmez değilmi, daha sonra tekrar msj gitmez heralde çok tş ederim bilgilerden ötürü
Evet telefonla fotoğrafını çekmek daha mantıklı.
Gece yapabilirsiniz eşiniz uyuduğu bir zaman. Ben telefondan kime mesaj atmışım, kimi aramışım ne kadar konuşmuşum görüyorum turkcell hesabımdan canım

bana ve evlatlarıma iyi dileklerini, dualarını gönderen herkesten allah razı olsun, çok tş ederim.
rabbim bana dayanma gücü versin, çocuklarım için ayakta durabileyim, inanırmısınız dilim ve ellerim uyuşuyor, telefon dökümanına nbasıl ulaşabilirim, kredi kartı extrleri vs bilen arkadaşlar yarımcı olursanız sevinirim

Samsung kullanıyor demişsiniz. Telefonda kayıtlı aktif mail vardır.
İmkanınız varsa telefondan maillerine bakın. Kredi kartı ekstresi maile geliyor olabilir.

Olay çok taze,bence bosanacak mısın onu bir netlestir, amacın bak seni yakaladım demek mi yoksa cidden delillendirip bosanmak mı,param yok diyosun 2 çocuğun var eğitimin nedir is tecrüben var mı kocandan alacağın nafaka elbette adamın maaşının tamamı olmayacak tazminat bile alsan çalışman gerekecek
boşanma niyetinde ama şuan elinde avucunda bişey olmadığı için delil toplayıp donuna kadar alıyım diyor. İnşallah ta alır.

canım mahkemede bu watsap web yada diğer casus programlarda topladığın deliller sebebiyle sen de suçlu duruma düşebilirsin. Gizliliğin ihlali gibi bişeyden karşı dava açıp tazminata mahkum bırakılabilirsin. Suçsuzken suçlu duruma düşersin. Hiç arabası olan yakın arkadaşın falan yokmu eşinin iş çıkışı takip edip resimlerini çekin en temiz yol. Allah bin belasını versin böyle tiplerin yaa. Çoluk çocuk evde elin zillisiyle aşna fişna derdinde şerefsiz it.

allahım yardım et, nasıl bir çıkmazdayım, ailemden uzak başka bir ildeyim, arabası olan arkadaşım yok, bizim bu şerefsizin sabit bir işi yok şuan yeni bir mekan kuruyor, kurtlu nerelere gidiyor allah bilir :(

allahım yardım et, nasıl bir çıkmazdayım, ailemden uzak başka bir ildeyim, arabası olan arkadaşım yok, bizim bu şerefsizin sabit bir işi yok şuan yeni bir mekan kuruyor, kurtlu nerelere gidiyor allah bilir :KK43:
Birinden borç alabilir misin. Güvendiğin bir komşu varsa çocukları ona bırak. Borç al. Bin taksiye düş peşine.

boşanma niyetinde ama şuan elinde avucunda bişey olmadığı için delil toplayıp donuna kadar alıyım diyor. İnşallah ta alır.

Ama delil toplama yöntemi hukuken uygun mu onu bilmem lazım bikaç örnek paylaştım emsal niteliğinde, böyle araştırma yapanlara dava açıldığı durumlar varmış

Back
X