• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

watsapta msjlarını gördüm kocamın, ikisinide öldürebilirim

Bence whatsapp mesajlari yeterince delil oluşturur bosanmak icin

Illa opusurken cekmeye gerek var mi
Bu zamana kadar bosanan herkes bu tarz delillerle mi bosanmis yani

Opusme fotosu vs cekmek zor sonucta kendi teline kayitli yoksa
iliski bitmis kisi sonradan ogrenmis te olabilir
Ki trde millet bu tarz seyleri sokaklarda yapmiyolar zaten yakalamak zor olur
Evlerinin icine kamera mi koyalim ispatlamak icin

Bu tip durumlarda biraz hakimin insiyatifne kalmis aslnda.kimisi tlfon gorusmelerini delil kabul eder aldatmaya kanaat getirir.ama eltimin olayinda mesela kaynimin avukati anca ayni yatakta foto olursa aldatma olur demsti.yada yan yana bi resim
Ama eltim hiçbirini yakalayamadi.kaynim da cok tedbirliydi.elinde sadece telefon gorusmeleri vardi.sabaha kadar konuslmus.kaynim inkar etmis benim telden başkasi konusmus dese de hakim inanmadi ve basti 150 bin tazminati
Eltimin bes kurusu yoktu.baroya gidip bilgi aldi iyice.haklarıni ogrendi ve avukat tuttu.avukata da bi kurus vermedi.mahkeme avukat masraflarni da kaynima odetti
Insan yasamayana kadar bilmiyor elbet ama ben bile mahkemeyi acan magdur olur sanirdim.kadinin haklari oldukca cok
Bir de eltim davayi acar acmaz mallara tedbir koydurttu.eger yapmasaydi kaynim satacakti zaten ama gec kaldi.ustelik öteki kadına da dava acma hakki var.acacam diyodu bilmiyorum artk

Bence whatsapp mesajlari yeterince delil oluşturur bosanmak icin

Illa opusurken cekmeye gerek var mi
Bu zamana kadar bosanan herkes bu tarz delillerle mi bosanmis yani

Opusme fotosu vs cekmek zor sonucta kendi teline kayitli yoksa
iliski bitmis kisi sonradan ogrenmis te olabilir
Ki trde millet bu tarz seyleri sokaklarda yapmiyolar zaten yakalamak zor olur
Evlerinin icine kamera mi koyalim ispatlamak icin
Tek basına whatsapp mesajları yeterli olamaz dediğim sebeplerden.

Başka şeylerle desteklenmeli..

Mesela varsa otel kayıtları. Ikı kişi aynı odada kaldığı ispatlanırsa sağlam bir delil olur.

Türkiye'de aldatmaya dayalı boşanma davalarında en fazla sebep teşkil eden durumlardan biri bu.

sd karta ben nasıl ulaşıcam peki çıkarılıp takılabilen bişimi hafıza kartı gibi bişimi @JiGSaW
Sd kar hafiza kartidir. Ekran goruntusunu birak istersen pcden tlfnuna resim cek konusmalari. Cik bi flash bellek al resimleri ona at telefonundakileri.tlfnunda bisi bırakma. O flash bellegi de sakla. Konusma yakaladikca tlfnuna cek bellege at biriktir

Hastaneye götürdüm sürekli küsür ms cekilecekmis koş çabuk de.
Gelince de stajyer doktor teşhis koydu. Korkuttu beni. Sonra esas doktor geldi. Ozur diledi. İlaç verdi gönderdi. Midesini usutmus. Falan diyebilirsin.

bugün çocuklarımı hastaneye döktüm, oda geldi
umuda_yolculuk2005 umuda_yolculuk2005 Sen bir mesajında eşinle önceden bir otelde kaldığınızı,eşinin davranışlarından sanki oraya daha önce de gitmiş gibi hissettiğini yazmıştın. Acaba o otel kayıtlar hakkında bilgi veriyor mudur? Oradan bir bilgi alınabilir mi?

otelin kayıtları vereceğini düşünmüyorum,ne yapacağımı şaşırdım msjlar dedlil değil allahım yardım et

Bu tip durumlarda biraz hakimin insiyatifne kalmis aslnda.kimisi tlfon gorusmelerini delil kabul eder aldatmaya kanaat getirir.ama eltimin olayinda mesela kaynimin avukati anca ayni yatakta foto olursa aldatma olur demsti.yada yan yana bi resim
Ama eltim hiçbirini yakalayamadi.kaynim da cok tedbirliydi.elinde sadece telefon gorusmeleri vardi.sabaha kadar konuslmus.kaynim inkar etmis benim telden başkasi konusmus dese de hakim inanmadi ve basti 150 bin tazminati
Eltimin bes kurusu yoktu.baroya gidip bilgi aldi iyice.haklarıni ogrendi ve avukat tuttu.avukata da bi kurus vermedi.mahkeme avukat masraflarni da kaynima odetti
Insan yasamayana kadar bilmiyor elbet ama ben bile mahkemeyi acan magdur olur sanirdim.kadinin haklari oldukca cok
Bir de eltim davayi acar acmaz mallara tedbir koydurttu.eger yapmasaydi kaynim satacakti zaten ama gec kaldi.ustelik öteki kadına da dava acma hakki var.acacam diyodu bilmiyorum artk
Sabaha kadar konuşmuş ama bu iş arkadaşın olsa konuşmazsın, çok bariz aldatma bu.

kaynın çok tedbirsizmiş bence :)

Şimdi whatsapp arama var. Kayıtlara da geçmiyor aramalar.

otelin kayıtları vereceğini düşünmüyorum,ne yapacağımı şaşırdım msjlar dedlil değil allahım yardım et
Otel kayıtlarını aile mahkemesi istetirse alırsın çok rahat hemde.

Avukata danış, onlar isteyecek. Ama emin misin otel işinden?

Bunu söylemesi zor ama sabırlı olmalısın. Hiç bişey belli etme ki şüphelendiğini anlayıp iyice gizlemeye çalışmasın. Ona ne kadar çok güvendiğini hissettir, nasıl olsa şüphelenmiyo diye saklama gereği duymayacaktır.

Lütfen sakin ol arkadaşım olur mu, mutlaka işine yarar bir delil daha bulacaksındır eminim

Allah kahretmesin , al birini vur ötekine , evde gül gibi eşleri dururken
En sonunda teneşir paklıcak bunları
Arkadaşım çok geçmiş olsun , Allah yardım etsin sana

benim bildigim hic bir sey silinmez.
eger hakim gerekli gorurse

otel size vermez ama hangi otel oldugunu bilitseniz savciya verirler. savci isterse verirler. sonucta devlet sirri değil ya. Telefon kayidlarini da savci ister . verilir ama bence siz tam emin olun.

İlkönce şunu bilmemiz lazım bazılarımız çık takip et onu koy bunu dinle demiş ama konu sahibinin para durumu buna el vermiyor o yüzden aynı şeyleri sürekli yazmak ona yardımcı olmuyor.Daha somut çözümler uretmeliyiz.
Bu akşam ne yapıp edip kocasını takip etmeli
Paran olmaz arkadaşın olur
Arabasıyla takip edersiniz
Ha arkadaşının arabası yoktur bana biraz borç ver der taksiyle gidersin

Sizin dediğiniz durumda sadece whatsapp kalıyor, onu da yapmış zaten.
Daha somut bişeyler arıyorsa koşması lazım

Bir avukata danışsın diye özel mesaj attım
Danıştı
Sanıyorum cevapta geldi
Ama o cevap nedir, ne değildir kopyalarsa herkes anlar durumu

Sürekli aynı şeylerin yazılmasının sebebi bu

Gaz verme gibi bir durum yok. Yardım edin diyor ve bilgi veriyorum. Böyle durumlarda yargıtayın emsal kararlarından yürür dava, gidin bir avukata danışın diyorum. Aldığınız üç kredilik dersle gelip burda ahkam kesmeyin.

:halay::halay::halay:
Benim verdiğim tavsiyeleri mi verdiniz şimdi siz?yargıtay, avukat?
Neden alıntılayıp eleştirdiniz o Zaman çat çat?

3 kredilik derse değinmiyorum bile ..

Bak o evde ortalıkta bulunan günlük, delil olur tabi.

Ama burda gizlice kumpas kurdurmak, haberleşme özgürlüğüne dadanmak vs konuşuluyor. Artı sadece aile mahkemelerinde değil, her türlü davada ses kaydını delil olarak sunmak suçtur.

Hakim takdir yetkisini kullanırken bu delili kaale alsa dahi karşı dava hakkı doğar.

İki cocuk annesi, mesleği olmayan bir kadın sizce bu kadar Haklıyken bir de haksız olma durumuna göğüs gerebilir mi?

Dava, mahkeme süreç maddi manevi zarar demek.

Konu sahibinin herşeyden önce çocuklarını maddi manevi gözetmesi gerekiyor ki bunun için de rahat bir kafa ve sağlıklı bir psikoloji şart

Canim sen söyledin. Ben söyledim. Konu Sahibi aklına yatani yapar. Fikir veriyoruz gaz değil. Senin başına gelirse öyle yaparsın. Benim başıma gelirse ben risk alır böyle yaparım. Herkesin risk toleransi farklıdır zaten. Burada doğru yok.

:halay::halay::halay:
Benim verdiğim tavsiyeleri mi verdiniz şimdi siz?yargıtay, avukat?
Neden alıntılayıp eleştirdiniz o Zaman çat çat?

3 kredilik derse değinmiyorum bile ..
Yanlış bilgi veriyorsunuz çünkü. Size kalsa hiç zinadan açılmasın dava, anlaşmalı boşan protokol hazırlatın diyorsunuz.
Elinde imkan varsa neden azıyla yetinsin?
Siz de suçlu duruma düşersiniz sakın yapmayın diyorsunuz.
Öyle olmuyor işte, her delil durumu suç sayılmıyor. Bu konuda bilgisi olan, emsal kararlarla ilgili bilgisi olan da avukattır.
Sizinle daha fazla muhattap olmayacağım. Bu işi bilmediğiniz çok belli, derslerinizde başarılae.

Back
X