• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

watsapta msjlarını gördüm kocamın, ikisinide öldürebilirim

Ama son mesajlara bakilirsa esin kadina yine adimlar atiyo
Kadin nazlaniyo barismak icin ben oyle anladim

Suan ayrilmis olabilir yani takip etsen de birsey cikmayabilir
Geçmişe yonelik kayitlari da telefondan edinebilirsin ancak

Whatsapp cikti cikali millet faceten bile yazismiyo
Siz yine de sifreyi bulup face hesabini da kontrol edin bence
Mutlaka fotolar vardir cekindikleri cunku erkekler genelde cekinmeye merakli oluyo arkadaslarina gosteriyolar
ama nerden bulursunuz bilemem
Belki flashinda filan vardir kayitli

Otelde kaldigindan suphelenmistiniz ödemeyi kartla yaptiysa dokumunu bulabilirsiniz belki

face hesabına giriyordum bende var şifresi sütten çıkma ak kaşık facesi hiç bişi yok

Facede en son kimlere baktığın kaydediliyordu sanırım, oraya bi baksanız kadını aratmış mı hiç

6 ay önce bu kadını arattı diye kavga ettik , neden aratıyosun, neyine baktın dedim, nesine baktın,
cvp ise çalışanımızdı, hepsine bakıyoruz, inmi cinmii vs vs diye düşündüğün gibi bişi yok dedii

Kimse burada aldığı dersle ahkam kesmiyor. Konu sahibinin bir derdi var ve herkes bildiğini paylaşıyor. Nedir bu herkese muhalefet düzeltme adı altında ? Kimse zaten ben yetkiliyim demiyor avukata danış diyor[/QU
Bana da az önce atar yaptı 30. Sayfada. Tamam abla en çok sen biliyon
Var bir sorun çözemedim ben de.

Herkes tavsiyede bulunuyor ; deneyim paylaşıyor.
Hayır bir de söylemediğimiz şeyleri söylemişiz gibi ya da hali hazırda bizim de verdiğimiz tavsiyeleri kendininmiş gibi lanse ediyor.

Çözemedim ben de :işsiz:

Hayırlısı..

6 ay önce bu kadını arattı diye kavga ettik , neden aratıyosun, neyine baktın dedim, nesine baktın,
cvp ise çalışanımızdı, hepsine bakıyoruz, inmi cinmii vs vs diye düşündüğün gibi bişi yok dedii

Ama sen daha once bakmışsın o yuzden temkinlidir o face konusunda

Belki sahte hesaptan yazisiyo bile olabilir
Ya da direk siliyodur mesajlari

Telden sildiği gibi
Zaten sen gorursun diye mesajlari siliyo telden de bu sekilde olunabileceğini bilmiyo tabi

Kendine ait flashi vs var mi

Konu Sahibi ben denedim oluyor. Şu şekilde
ayarlar >konum > google konum geçmişi onu aktif et. Bakalım. İşine yarayacak mi?

Adamın nerelere gittini sonra incelersin.

Kızlar webden bir yerden de incelenebilir mi?
Webde history.google.com a mail hesabiyla giris yapip herseyi gorebilirsiniz arama konum vs gecmislerin aktif edilmesi gerekiyor

Ama sen daha once bakmışsın o yuzden temkinlidir o face konusunda

Belki sahte hesaptan yazisiyo bile olabilir
Ya da direk siliyodur mesajlari

Telden sildiği gibi
Zaten sen gorursun diye mesajlari siliyo telden de bu sekilde olunabileceğini bilmiyo tabi

Kendine ait flashi vs var mi

face şifresini girdiğimi vs biliyor ama wtspı bu şekilde izleyeceğimi bilmiyor işte sahte hesap olsaydı wtspa hiç bulaşmadı emin olun yok flashı

Ben genelde boşanmak isteğiyle müvekkillerime "emin misin?" diye sorarım. Gerçekten emin misin? Zorlu bir süreç seni bekliyor olabilir, yıpranabilirsin. Karşı tarafın kişiliğini bilmiyorum, dava süresince iftiralar, yalancı şahitler ve daha pek çok şeylerle karşılabilirsin. Tabi bu kötü taraf, hiç zorlukla da karşılaşmayabilirsiniz.

Mahkemelerde asl olan şudur ki "eğer birşeyi iddia ediyorsunuz, onu ispatlamakla mükellefsiniz"...İhaneti ispatlayacak delilleriniz olmalı, resim, yazışma , şahit vs gibi. Bu durumunda işiniz bir tık daha kolaylaşacaktır.

Her durumda tazminat ve nafaka talep hakkınız var zaten. İhaneti ispat edemeseniz bile , tazminat ve nafaka kararı çıkacaktır. Bunlar muhtemel sonuçlar.

Maddi kaygılarınıza gelirsek, evi evlendikten sonra mı aldınız? Evin bedelini neyle ödediniz? Evin tapusunun aslında kimin üzerine olduğunun önemi yok, evlendikten sonra edinilen mallar ortaktır. Tabi buna borçlarda dahil. İpotek karşılığı çekilen kredinin yarısına eşinizde ortak. Tüm mal varlığı ve mevcut borçlar için bu durum geçerlidir.

Babanızın vermiş olduğu borç içinde, herhangi bir banka dekontu veya imzalı bir kağıt veya şahit yoksa hak talep etmeniz şuan için imkansız görünüyor.

sağolsun bunları söyledi

whatsapdan mesajları hemen siliyorsa bilgisayar üstünden ekran görüntüsü kaydedin yada cep telefonunuzla yazışmalarını satır satır foto çekerek kayıt altına alıp delil toplayın . ayrıca başlık ikisinide öldürebilirim yazmışsınız eşinizde buradaki yazışmalara bir şekilde ulaşıp size karşı kullanmaması için temkinli davranın . umuda_yolculuk2005 umuda_yolculuk2005

Buradaki üyelere ayrılmalarını çok fazla söylemem ama siz ayrılacak gibi durmuyorsunuz .Eşinizin yaptıklarından sonra bu kadar sakin kalmanız işlerini yapmanız , sofra hazırlamanız , birde laf yemişsiniz .

Haberlerde okumuştum hatta bu sitede galiba bir kadın eşinin birlikte olduğu kişi ile resmini çekti diye tazminat davası açılmış kendinize kanıt topluyorsanız önce bir avukatla görüşün .

Bence çocuklar olmadığı bir anda konuş ağzına geleni söyle hatta bol bol tokatla sonra evden at.
Söyle size bakmaya devam etsin. Elindeki delillerden bahsetme zorla almaya silmeye çalışır belki.
Hemen dava aç elindeki delilleri kullan aldatılmada tazminat talep edebilirsin nafakalarınızın dışında.
Allah yardımcın olsun seninde çocuklarınında. İnşallah onlar fazla etkilenmez olacak olanlardan.

ailemle telefonda konuştuk olan biteni anlattım,ağlayarak
yanlarına gitmemi istediler, yada onlar gelmek istediler hayır dedim.
10 gün takip edicem mahkemede delil sayılabilir bilemiyorum herkes farklı bir yorum yapmış bununla ilgili.
ben yinede kaydetmeye devam edicem.
kararlıyım boşanacağım..
annem arkanda biz varız, hiç birşeyden korkma üzülme o kaybedecek dedi.
vs vs işte

Tabikide kadin yikiyi degil fakat bekara kar bosamak kolay gelirmis
basimiza gelmeyince bosa gitsin deriz ya is resmiyete dokulunce acaba kolayca bosayabilirmiyiz
yoksa son bi sans vermezmiyiz
ben olsaydim ister istemez son kez dene derdim.
son şanslar yuzunden toplum ahlakı bozuldu zinayı normalleştirdi sizin gibiler bak bakalım erkekler mi daha az aldatıyor kadınlar mı?? kadınlar çunku erkek ayrılıyor aynı çatının altında genelev gibi yaşamıyor da ondan çoğu erkek aldatırken düşünmüyoki yuvam yıkılır diye NİYE çevreden toplumdan adam nasıl olsa affeder diyo
yuvaymış yuva anlayışınız batsın

babam sürtüklerin koynundan eve gelecek başımı okşayacak

oldu canım olduuu

Yaa çok alakasız konuyla ama:
Yazdıklarınızı okurken kulağıma fısıltılar geliyor gibi oluyor.
Öyle kaptırmışım ki delil toplama ve yakalanmama işine :)

şu mübarek ayda Allahım yardımcınız olsun. gerçekten çok zor bir durum ilk önce maddi olarak kocanızın üstünde ne varsa kendi üstünüze alın 5 parasız kalsın zaten o kadına yedirecek parası kalmayınca o da terkedecek o zaman pişman olacak sizin değerinizi anlayacak ama artık herşey için geç kalmış olacak

Back
X