• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

watsapta msjlarını gördüm kocamın, ikisinide öldürebilirim

bulamadık derken ? bi sakin ol, iftara davetli olduğu yere batın mı ?

bizim iş yerimize yakın olanı söylemişti gittik, o iş yeride tadilatta , aradım bişi sorma bahanesiyle napıyosun dedim iftara hazırlık dedi bekliyoruz nerdesin dedim dedimya dedii balıkçıda, bende yalandan ee sen geçen bana demedinmi orasıda tadilatta, bu sefer hemen kıvırdı bilmem ne caddesindeki şubelerindeyiz dedii, bastık oraya gittik şube dediğin ilkiyle aynı adı taşır öyle bir isimde balıkçı yok, arkadaşım şapka gözlük indi baktı şöyle bir hiç birinde yok :(

Bence evinize dönün biraz sakinlesin
bu casusluk işleri daha çok size zarar verir
diyelim ki eşinizde boşanırken tazminat talep ettiniz bunu odeyecek maasi kayitli malvqrligi var mı eger yoksa daha fazla ugrasmayin çünkü ayrıntılı kanıtlar tazminat için önemli
sadece vatsap konusmalarını fotosunu çekin
numarayi not edip kocanizin hat dokumlerinden bu numarayla ne kadar sıklıkta iletişimde bulunulmuş bunun arasturilmasini talep edersiniz dilekçede o da yeter boşanmak için

bizim iş yerimize yakın olanı söylemişti gittik, o iş yeride tadilatta , aradım bişi sorma bahanesiyle napıyosun dedim iftara hazırlık dedi bekliyoruz nerdesin dedim dedimya dedii balıkçıda, bende yalandan ee sen geçen bana demedinmi orasıda tadilatta, bu sefer hemen kıvırdı bilmem ne caddesindeki şubelerindeyiz dedii, bastık oraya gittik şube dediğin ilkiyle aynı adı taşır öyle bir isimde balıkçı yok, arkadaşım şapka gözlük indi baktı şöyle bir hiç birinde yok :KK43:
kadının evinin adresini öğrenme şansn var mı birilerinden, ya da bi otel diyodun, oraya gitmiş olabilirler.

bizim iş yerimize yakın olanı söylemişti gittik, o iş yeride tadilatta , aradım bişi sorma bahanesiyle napıyosun dedim iftara hazırlık dedi bekliyoruz nerdesin dedim dedimya dedii balıkçıda, bende yalandan ee sen geçen bana demedinmi orasıda tadilatta, bu sefer hemen kıvırdı bilmem ne caddesindeki şubelerindeyiz dedii, bastık oraya gittik şube dediğin ilkiyle aynı adı taşır öyle bir isimde balıkçı yok, arkadaşım şapka gözlük indi baktı şöyle bir hiç birinde yok :KK43:
Kredi kartı extrelerine muhakkak ulaşmaya çalış.eğer otelde kalacaksa bu gece,ve ödeme peşin değilse ortaya çıkar

Sakin olmaya çalışın, siz de oynayın ne olur açık vermeyin. Sakin olmaya çalışın biliyorum çok zor ama zaten o yapacağını yapmış hesap sorsanız siz kaybedeceksiniz. Kardeşime benim olayımı 1 hafta sonra anlattığımda ilk söylediği şu olmuştu. Neden açıklama bekledin ki ondan adam zaten her türlü yalanı söylemiş, sanki doğruyu mu söyleyecekti. Unutmayın şu an sakin olup kendiniz için en doğru olanı yapmaya çalıştığınızı düşünün. O sizinle nasıl oynuyorsa öyle oynayın. Er geç bulursunuz nerede buluştuklarını, sakin kalmaya çalışın. Dua edin bol bol , Allah yardımcınız olsun

Böyle takip işlerini bırak bence. Daha gerçekçi delilller toplamaya çalış. Herşeyden önce bir avukat bul, akıl danış. Bu şekilde psikolojin bozulur, sinirlerin daha çok bozulur. Boşanıp, tazminat nafaka alan bütün kadınlar hafiyyelikle mi yaptılar bu işi. Allah yardımcın olsun.

Keşke sorsaydınız oruçlu musun ve ramazan ayı gibi mübarek bir ayda olduğunun farkındamısın diye . Bu kadar yalan :duduk: Haber bile vermeden gidin bence ailenizin yanına .

Böyle pislikler zaten Allahtan korksa bu ahlaksızlığı, bu vicdansızlığı, bu adiliği yapmaz. Ki Allahtan korkmayan Ramazan ayından da gocunmaz, benim ex aşağılık kandilde benim kandilimi kutlayıp ardından metresiyle buluşmuş sonradan ortaya çıktı :)) tövbe tövbe yarabbim, inanılır gibi değil ama Rabbim bizleri korusun böyle şeytanlardan

Off boyle seyleri.okudkca esimden soguyorum ya.bu erkekler ne kadar uckur düşkünü.evde helalin varken hayat arkadsin varken ne oynasrsin elin kadiniyla.evli bi erkekle oynasan kadindan ne beklersin
Ha esinle sorunun mu var ayril adam gibi sonra ne yapiyosan yap
Ne hakkın var çocuklarınn annesine bu travmayi yasatmaya
Valla ben kaynimdan somra hele hic guvenmiyorm erkeklere
Adam namaznda niyazinda camisinde ornek bi adamdi
Evet esi cok aksiydi ama kaynim aldatack biri gibi degildi asla
Kadin eşini her yere yollardi.cok guvenirdi de
Sonunda kaynim gitti hemde umrede buldu birini.onunla aldatti eltimi
Kadin resmen travma gecrdi
Ben bile eltimi cok sevmezdm ama cok etkilendm uzuldum agladm hatta
Ne olursa olsun bi kadin haketmiyor boyle bir darbeyi

Takip isleri sizi yipratacaksa birakin
Sagliginizdan onemli degil
Kendinizi de düşünün
Bi sakinkestirici yaptirin bence
Bi doktora basvurun psikolojiniz iyi degil

Arabaya takip cihazi tarzi birsey koysaniz daha iyi yani
Ben adami orda bulamayacağınızi zaten tahmin etmistim
Isyerine dinleme cihazi olabilir
Bazi arkadaslar böcek koyarak yakalamisti bu forumda okumustum

O kadinla degil baska biriyle bile bulusuyo olabilir
Dun buldugunuz mesajda kadin pas vermiyodu sanki

Birçok arkadaş da demiş, takip işleri zordur, sinirleriniz yıpranır. Sağlıgınızdan olmayın. Her türlü tazminat alırsınız zaten.ya da siz pc başında oturun arkadaşınız takip etsin. Yer zaman konuşuyorlardır

üşenmedim okudum. gerçekten üzülmemek elde değil Allah yardımcınız olsun ama arkadaşların dediği gibi ailenizden para isteyip iyi bi avukat tutun bu iş böyle zor. hem sizi doğru yönlendirir. boşa kürek çekip sinirlerinizi bozduğunuza değmez. bunlar ortalık yerde takılmaz zaten. fotoğraf olayı zor.

Back
X