duş jelini kullandım idare ederdi şampuanlarının çok iyi olcağını sanmıyorum bir sürü çeşit ve marka varken bence 1 tl lik şampuana bakmayın bile derim ama watsons dan alışveriş yaparım gayet çeşitli bir yer 2 3 gün önce elseve şampuan setini aldım 2 tane biri 700 ml diğeride 400 ml lik ve 9.90tl bilginiz olsun suan kampanyada
Kızlar yanılmıyosam watsonsta 1 Ltlik şampuanlar var kullananlar oldu mu hiç aranızda ? Şimdiden teşekkürler
ttlım sen gerçek bi watsons hayranısın anlaşıldı buwala konu saç olnca dkkt etmek lazm yıpratblr cnku ama bende duş jelni kullanıorm çilekli o da baya ucuzdu we o koku yani yemek istyrum dustayken:d
Kızlar yanılmıyosam watsonsta 1 Ltlik şampuanlar var kullananlar oldu mu hiç aranızda ? Şimdiden teşekkürler
aman diyimm canımm ben aldım saçım kepeklendi hiç memnun kalmadım şimdi konu başlıgı arıorum kepekten kurtulmak için kaldı ki hiç kepeklenme olmazdı saçımdaa çook üzgünüm ve moralim bozuk yarısına geldim şampuanın dökücem çöpe o derece yani
ama duş jeli çilekli olan mükenmel kokusu güzel pürüzsüz yapıo cildi avakodalı saç cilasını kullandım ondan süper ötesi memnunum ama şampuanı berbat hiç tavsiye etmiıorum...
biralısını kullandım. önce çok iyi geliyordu. birkaç yıkamadan sonra kepek yaptı baya. ki bende hiç kepek olmaz. bıraktım ben de. herkeste aynı etkiyi göstermiyordur elbet. ama bende durum bu.
şampuanını bilmemde duş jelleri harika. hele ballısına hayranım
saç cilaları çok güzel ve baya gidiyor. tavsiye ederim
ben yoğurtlu,ballı ve aloe veralı olanı kullandım saçları ışıl ışıl yapıyor
aloe veralı cilam bitsin tekrar ballıya döneceğim
Watsonsa gidince çok güzel şeyler olucaknaneli lip balm alıcam duş jeli alıcam ballı maske alıcam
olmaması imkansız zaten :)
tek kullanımlık kağıt maskeden de al, çok hoş
hele o nilüferli vücut losyonu yok muu... yiyesim geliyor
şampuanını bilmemde duş jelleri harika. hele ballısına hayranım
saç cilaları çok güzel ve baya gidiyor. tavsiye ederim
ben yoğurtlu,ballı ve aloe veralı olanı kullandım saçları ışıl ışıl yapıyor
aloe veralı cilam bitsin tekrar ballıya döneceğim
kesinlikle katılıyorum. saç cilaları fiyat kalite performansı açısından mükemmel. hem uzun süre gidiyor hem de çok iyi geliyor.
Yaseminli şampuanını kullanmıştım ve memnun kalmıştım, krem bile kullanmadan yumuşacık yapıyordu saçlarımı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?