Şampuan ve Saç Kremleri Watsons Şampuan

slsn

Viyolist ~
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2011
655
4
118
İzmir
Kızlar yanılmıyosam watsonsta 1 Ltlik şampuanlar var kullananlar oldu mu hiç aranızda ? Şimdiden teşekkürler

duş jelini kullandım idare ederdi şampuanlarının çok iyi olcağını sanmıyorum bir sürü çeşit ve marka varken bence 1 tl lik şampuana bakmayın bile derim ama watsons dan alışveriş yaparım gayet çeşitli bir yer 2 3 gün önce elseve şampuan setini aldım 2 tane biri 700 ml diğeride 400 ml lik ve 9.90tl bilginiz olsun suan kampanyada

Teşekkürler. Güle güle kullan

Kızlar yanılmıyosam watsonsta 1 Ltlik şampuanlar var kullananlar oldu mu hiç aranızda ? Şimdiden teşekkürler

ttlım sen gerçek bi watsons hayranısın anlaşıldı bu wala konu saç olnca dkkt etmek lazm yıpratblr cnku ama bende duş jelni kullanıorm çilekli o da baya ucuzdu we o koku yani yemek istyrum dustayken:d

aman diyimm canımm ben aldım saçım kepeklendi hiç memnun kalmadım şimdi konu başlıgı arıorum kepekten kurtulmak için kaldı ki hiç kepeklenme olmazdı saçımdaa çook üzgünüm ve moralim bozuk yarısına geldim şampuanın dökücem çöpe o derece yani

ama duş jeli çilekli olan mükenmel kokusu güzel pürüzsüz yapıo cildi avakodalı saç cilasını kullandım ondan süper ötesi memnunum ama şampuanı berbat hiç tavsiye etmiıorum...

Aa tamam canımm teşekkür ederimm. bu arada kepek için banyoda durulama suyuna biraz elma sirkesi katıyolarmış. Kokmuyomş da suyun içine kattığın içinn

biralısını kullandım. önce çok iyi geliyordu. birkaç yıkamadan sonra kepek yaptı baya. ki bende hiç kepek olmaz. bıraktım ben de. herkeste aynı etkiyi göstermiyordur elbet. ama bende durum bu.

biralısını kullandım. önce çok iyi geliyordu. birkaç yıkamadan sonra kepek yaptı baya. ki bende hiç kepek olmaz. bıraktım ben de. herkeste aynı etkiyi göstermiyordur elbet. ama bende durum bu.

Vazgeçtim :) ben bildiğimden şaşmiyim

şampuanını bilmemde duş jelleri harika. hele ballısına hayranım

saç cilaları çok güzel ve baya gidiyor. tavsiye ederim

ben yoğurtlu,ballı ve aloe veralı olanı kullandım saçları ışıl ışıl yapıyor

aloe veralı cilam bitsin tekrar ballıya döneceğim

Watsonsa gidince çok güzel şeyler olucak naneli lip balm alıcam duş jeli alıcam ballı maske alıcam

Watsonsa gidince çok güzel şeyler olucak naneli lip balm alıcam duş jeli alıcam ballı maske alıcam

olmaması imkansız zaten :)

tek kullanımlık kağıt maskeden de al, çok hoş

hele o nilüferli vücut losyonu yok muu... yiyesim geliyor

olmaması imkansız zaten :)

tek kullanımlık kağıt maskeden de al, çok hoş

hele o nilüferli vücut losyonu yok muu... yiyesim geliyor

beni oraya bıraksınlar 2 saat sonra alsınlar baktıklarıma tekrar tekrar bakarım heralde hiç bıkmam onlarada bakıyım canım sağol

kesinlikle katılıyorum. saç cilaları fiyat kalite performansı açısından mükemmel. hem uzun süre gidiyor hem de çok iyi geliyor.

Yaseminli şampuanını kullanmıştım ve memnun kalmıştım, krem bile kullanmadan yumuşacık yapıyordu saçlarımı.

Bu konuyu hortlatalım bakalım:).Varmı başka deneyimi olan.

İkisinide birkaç duş denedim.Bir şikayetim olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…