Watsup engelleme!!

Melisagun08

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2015
2.015
3.013
37
Arkadaşlar watsuptan birini engelledim.
Son görülme tarihi bende cıkıyor.
Peki o benim son görülmemi görürmü?yada profil fotomu görürmü?
Benim telefon ıphone5,onunki note3.

Bu durum Telefondan telefona değişiyormu bilmiyorum .
Yardımcı olursanız sevinirim.

sohbet listesinden konuşmalarınızı komple silin. o sizi göremez zeten de sizin onu görmeniz bu yüzdendir. sohbetler kısmından onu kaldırırsanız listenizde bulunduğu halde engelli olduğu için hiç bişey göremez

Engellediysen goremez profilini son gorulmeni hic birseyi goremez o seni engellemediyse sen onu gorebilirsin diye biliyorum yinede bi arkadasinda dene

Tmm tsekkür ederim.tuhaf bişey keşfettim buarada.
Son görülme bazen yazmıyor onda .sanırım o zaman cevrimiçi oluyor.cıktığında tekrar son görülmesi yenileniyor.
Yani cevrimiçiyken onu göremiyorum..
Enteresan şeyler:))

Şimdi diyeceksiniz engellediğini takip mi ediyorsun .aslında hayır.sadece onun beni engelleyip etmediğini merak ettim

Tmm tsekkür ederim.tuhaf bişey keşfettim buarada.
Son görülme bazen yazmıyor onda .sanırım o zaman cevrimiçi oluyor.cıktığında tekrar son görülmesi yenileniyor.
Yani cevrimiçiyken onu göremiyorum..
Enteresan şeyler:))

Şimdi diyeceksiniz engellediğini takip mi ediyorsun .aslında hayır.sadece onun beni engelleyip etmediğini merak ettim

Son gorulme ve mavi tikler gizlenebiliyo. Sadece cevrimiciyse cevrimici yazar ciktigi an yine tarih vs goremezsin.

lütfen konularımızı ilgili bölüme açalım. eğer bölümü bulamazsan editör arkadaşlarımıza mesajla sorabilir ve öyle konumuzu açabiliriz

X