• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Wattpad'de kitap yazmak?

agresifkiz

Güzelbirşeylerolsun
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1.779
Puanlar
333
Yer
İstanbul
Emek verip yazdığım bir hikayemi yayınladım bugün. Ama biraz moralim bozulmadı desem yalan olur. Bakıyorum hemen hemen her hikayenin okuyanı var ama benim ki hala sıfır. Nasıl yayılır nasıl insanlar bulur okur hikayemi düşünüyorum işin içinden çıkamıyorum. İyi veya kötü insanların düşüncelerini bilmek adına biraz paylaştım hikayemi ama okuyan sıfır. Ne bileyim büyük hayallerim var bu konuyla ilgili sanırım biraz hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum. İçimi dökmek istedim.

Emek verip yazdığım bir hikayemi yayınladım bugün. Ama biraz moralim bozulmadı desem yalan olur. Bakıyorum hemen hemen her hikayenin okuyanı var ama benim ki hala sıfır. Nasıl yayılır nasıl insanlar bulur okur hikayemi düşünüyorum işin içinden çıkamıyorum. İyi veya kötü insanların düşüncelerini bilmek adına biraz paylaştım hikayemi ama okuyan sıfır. Ne bileyim büyük hayallerim var bu konuyla ilgili sanırım biraz hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum. İçimi dökmek istedim.
Öyle hayaller kurulacak bir platform değil orası. Çok çok güçlü bir yeteneğiniz varsa belki. Yazdınız paylastiniz bitti. Gerisini umursamayin.

Son düzenleme:
Öyle hayaller kurulacak bir platform değil orası. Çok çok güçlü bir yeteneğiniz varsa belki. Yazdınız paylastiniz bitti. Gerisini umursamayan.
en azından birileri okuyup yorumlasın isterim açıkçası ama kimseye ulaşamadım henüz. hayırlısı.

en azından birileri okuyup yorumlasın isterim açıkçası ama kimseye ulaşamadım henüz. hayırlısı.
Yolla linkini ben okuyayım ama gerekli görürsem elestiririm hunharca ☺

Burda paylaşın yasak değilse okuyalim:)

Bana da gönderirseniz okurum 😊

Oradan hikaye yazıp,sonradan kitap çıkaran çok var. Biraz sabırlı ol derim. Eskiden güzel hikayeler vardı,sonradan ergenlerin istilasına uğradı,berbat kurgular yazıldı, aildim uygulamayı.

Niye wattpad? Gerçekten kayda değer olduğunu düşünüyorsanız yayınevleriyle görüşün

Henüz o kadar yeterlilikte olduğumu düşünmüyorum. Daha uzun bir yolum var bence. Bu platformuda kendimi geliştireceğim pekiştireceğim bir alan olduğunu düşündüğüm için tercih ettim.

Ben beğendim. Yolun başında olan birisi için fena değil. Eksiklerini de söyledim kendisine. Hayalin buysa yolun açık olsun.

Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz ve desteğiniz için. Söylediklerinizi yazdım bir kenara dikkat edeceğim mutlaka😊

Bende beğendim zamanla daha iyi olabilir, mesela tel konuşması cok uzun içerikli olabilir ama biraz sıktı o kismi ama bütün olarak hoşuma gitti okurum ama ben pek wattpad okumadigim için yeni yazıların ne zaman olacağını bilemem

Back
X