Wc de fare, deli olucam :(

Bizim alafranga tuvaletten geceleri fareler geliyor ve adeta halay çekip kendi aralarında çılgın partiler düzenleyip etrafa sıçıp sonra küçük patileriyle etrafa boklu izler bırakıp gidiyorlardı. İlk gün anlayamadık, ikinci gün vikvik sesleriyle patır kütür koşmalarını duyunca anladık fare olduğunu. S borudan da geçiyorlar :olamaz: Hatta göz göze bile geldik. İrili ufaklı dev bir aşiretlerdi. Fare zehri falan koyduk, zehirleri yiyip içip günlerini gün edip gittiler. Dalga geçtiler bizimle.

Şimdilik kapağını kapatıp üzerine ağır bir şeyler koyun.

Kesin çözümü var. Apartmandan çıkan ana gider borusunu buluyorsunuz. Eski komşulara ya da site görevlisine vs.sorun ya da tesisatçı çağırın birlikte bulun. Sonra tesisatçı oraya çek valf taksın. Çek valf sayesinde dışarıdan içeriye kimse giremez, içeriden dışarıya çıkış olur sadece. Şöyle bir tipi var:

Eki Görüntüle 3187388
Oyyyy aklımı aldın yaaaaa
Alafrangadan çıkamazlar bilgisiyle mutlu mutlu yaşıyordum ben
Çıkmasınlar nolur ya kütüphanem var benim evde amanııınnn yeni bir fobim oldu
Kedim var ama benim sinameki prensesim lütfedip yakalamaz onu töbeler olsun

Oyyyy aklımı aldın yaaaaa
Alafrangadan çıkamazlar bilgisiyle mutlu mutlu yaşıyordum ben
Çıkmasınlar nolur ya kütüphanem var benim evde amanııınnn yeni bir fobim oldu
Kedim var ama benim sinameki prensesim lütfedip yakalamaz onu töbeler olsun
Banyonun, tuvaletin kapısını hep kapalı tutun zaten geldikleri yere dönmek istiyorlar. Ne bileyim havaları değişsin diye geliyolar belki evimize :KK53:

Oyyy prenses yakalamasın zatenn hastalık falan kapar yerim oniii :KK68:

Valla biz evde 16 yıl faresiz yaşadık sonra birden gelmeye başladılar. Şans tamamen. Yan apartmanda komşumuz gece tuvalete kalktığında kedi boyunda bi tane görmüştü. Vücutları esnek sanırım nasıl geçiyorlar daracık yerlerden hayret edersiniz.

Banyonun, tuvaletin kapısını hep kapalı tutun zaten geldikleri yere dönmek istiyorlar. Ne bileyim havaları değişsin diye geliyolar belki evimize :KK53:

Oyyy prenses yakalamasın zatenn hastalık falan kapar yerim oniii :KK68:

Valla biz evde 16 yıl faresiz yaşadık sonra birden gelmeye başladılar. Şans tamamen. Yan apartmanda komşumuz gece tuvalete kalktığında kedi boyunda bi tane görmüştü. Vücutları esnek sanırım nasıl geçiyorlar daracık yerlerden hayret edersiniz.

Kemirmeseler hiç bir sıkıntım onlarla, banyo kapısını kapatamıyorum kızımın kumu var orada, tek umudum kedi kokusuna gelmemeleri :)))
Talan ediyorlar girdikleri yeri
İş yerimde dolu var mesela arada görüşüyoruz :)))
Ben farelerin öldürülmelerine de kıyamam, çok fena ağlıyorlar bebek gibi dayanamıyorum, geçen gün kapan kurmuşlar benim ofise çalışanlar, çıkarken çaktırmadan attırdım kapanları yaralamasın hayvanları diye ama sonra bir baktım kırtasiye dolabına yuva yapmışlar, ne var ne yok kemirmişler, bildiğin yerleşmişler oraya, topladığı yiyecekleri falan taşımış , pek açılmayan bir dolaptır, hepsini attım, her yeri dezenfekte ettik, daha da görmedim kendisini. Burnunun girdiği her yerden geçer fare kemiği yok çünkü kıkırdak. Böyle düzeyli bir ilişkimiz varken benim eve gelmesinler ya :))))

İyi geceler kizlar , tam da başlıktaki gibi wc ye girecektim tam kapiyi açmamla delikten geri kaçtı:KK43: ilk defa böyle bir şey yaşıyorum alaturka wc kapagi bozulmuştu, ondan mı girdi hep olurlarmi oralar da kapak taksam daha çıkmaz dimi varmi başına gelen ya gece gece panik atağım azdi
iki aydır banyomuzda 3 defa gördüm balkon veya camdan geldiğini düşünürdük bi gün banyoya girdiğimde giderden aşağı kaçtı kapak taktik daha sonra görmedik lağamlardan geliyorlar

Wc kapağını yarin degisicem , wc kapısı hep kapalı eve girme ihtimali yok geride kaçtı, su bidonu doldurdum deliğe indirdim sabah hemen kapagi değişcem, de ama o gitmez mi halen deliktemidir geldi yerden gider diye düşündüm:KK43:
Gider ama yine gelirler

Kapakla felan olmaz bu lağım faresi giren büyük ihtimalle şirketle görüşüp ilaçlama yapmanız gerek yoksa yumurta bırakır

Offf fobim yükleniyor şu an. Küçükken tuvaletten çıkıp odaya giderken arkamdan birisi yakalayacak gibi hissedip koşarak odaya girerdim sırtımı kendime doğru çeke çeke 😂 şimdi de popomu ısıracaklar diye popomu çeke çeke yaparım artık, belki de oturmadan bilemiyorum 😂 İnşallah bir an önce aklımdan çıkar da tuvalette oturup sudoku çözmeye devam edebilirim.

Fare ve böcek kadar tiksindiğim başka bir hayvan yok gerçekten. Gördüğüm zaman kanım çekiliyor resmen kaskatı kesiliyorum yerimden bile kıpırdayamıyorum. Korkudan çok görünce kusasım geliyor çığlıklar atarak. Vallahi Allah yardımcınız olsun. Bahçede gördüm diye bahçeye günlerce adım atamayan insanım. Gerçekten Allah yardımcınız olsun inşallah sorunu çözersiniz. Yapışkanlı ilaçlar bırakarak şimdilik bi çözüm olabilir belki

Fareleri bir tek ben sevimli buluyorum sanıyordum😁 yanlız değilmişim. Neyse cnm bizim kapakta bozulmuştu zaten bu konu düşündürdü beni 😩

İyi geceler kizlar , tam da başlıktaki gibi wc ye girecektim tam kapiyi açmamla delikten geri kaçtı:KK43: ilk defa böyle bir şey yaşıyorum alaturka wc kapagi bozulmuştu, ondan mı girdi hep olurlarmi oralar da kapak taksam daha çıkmaz dimi varmi başına gelen ya gece gece panik atağım azdi
Kapakla çıkamaz çünkü kapak sadece içine açılıyor. Kapı gibi düşün.

Back
X