- 18 Temmuz 2018
- 929
- 1.002
- 113
Hanımlar dürüstçe paylaşırsanız çok sevinirim. Tuvaletten sonra elini yıkamayan var mı ya da tanıyor musunuz? Bu durumda nasıl hareket edilir? Ben kendim tuvalet konusunda aşırı hassasım hatta takıntılıyım diyebilirim ve inanılmaz huylanırım hijyen konusunda. Şu an kv bir haftalığına fln bize geldi ve bir iki kere tesadüfen rastladım wc den sonra ellerini her zaman yıkamıyor. Önce istemeden duydum wc sifon sesinden sonra direk kapıyı açtı çıktı dışarı dedim belki de ben duymamışımdır ya da sifondan önce yıkamıştır diye unutmaya çalıştım ama sonra bir iki kere daha duydum (bizim oda banyonun hemen yanı herşey duyuluyor) ve en son dayanamadım gittim baktım lavabo kupkuru bir damla yok belli yani kullanılmamış havluya da dokunulmamış. Beynimden kaynar sular indi ne yapcami şaşırdım wc den sonra geliyor çocuklarımı seviyor onlara yemek yediriyor midem kalkıyor biliyorum benim tepkilerim de aşırı ama zaten en hassas olduğum konuyla da imtihan oluyorum yani çok zor durumdayım. Mesela onun dokunduğu herşey bana pis geliyor ne yapmalıyım? Hele ki mutfağa girdiğinde çok fena stres anksiyete geliyor bana ister istemez tavırlarıma yansıyor soğuk davranıyorum kaçıyorum ondan. Sizce takmamalımıyım? Bir de en önemli sorum elleri ile dokunduğu herşeyi temizlemek geliyor içimden bu gereksiz mi? Yani bir yerden sonra orda mikrop kalmaz dimi?
Birşey de söyleyemiyorum sanki o tuvaletteyken onu dinliyormuşum gibi, ayıp yani çocuk gibi gidip sorcam mi elini yıkadın mi diye? Eşim mi söylese, nasıl dicek ki? Kv mi severim de yani anlaşırız aramız iyidir aslında. Offf ben daha bir hafta nasıl dayanıcam.
Birşey de söyleyemiyorum sanki o tuvaletteyken onu dinliyormuşum gibi, ayıp yani çocuk gibi gidip sorcam mi elini yıkadın mi diye? Eşim mi söylese, nasıl dicek ki? Kv mi severim de yani anlaşırız aramız iyidir aslında. Offf ben daha bir hafta nasıl dayanıcam.