Dogri demis ogrtmn denicem bakalim suan gunduz uykusuna yatircam napcam bilmiyorumValla canım kızımın okulundaki öğretmen gece gündüzü aynı anda yapmayacaksanız hiç başlamayın şimdi demişti.Yinede birkaç gün denemeni tavsiye ederim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dogri demis ogrtmn denicem bakalim suan gunduz uykusuna yatircam napcam bilmiyorumValla canım kızımın okulundaki öğretmen gece gündüzü aynı anda yapmayacaksanız hiç başlamayın şimdi demişti.Yinede birkaç gün denemeni tavsiye ederim.
Calistigin icin zor canim haklisin ben evdeyim gec bile kaldim oyzuden kurbanda alistirirsin ins kim bakiyo bakan kisi alistorsa2,5 yaşında benim oğlumda. gözüm almıyor şu an. zaten çalışıyorum da. el alemin evini batırma lüksümüz de yok. o yüzden kurban tatilinde denicem. alt açma örtüleri, alıştırma kilodu, lazımlık gibi önlemler başlayacağım . bir de hazırsa 3-4 günde biter. ama hazır değilse uzar gider süre. dikkat edin bence bu konuya.
Canim gece egitiminde neler yaptin daha ayrintili anlatabilirmisin az sora uyutucam gunduz uykusuna simdi bez baglayimmi yoksa altina biseler serim yatirim mi kesin altini islaticak gunduz uykusundada kaldirip wc ye goturulurm
Sanada kolay gelsin canim cok sabir gerektirihor saydim bugun 15 kere cis yapti wc de yasadik nerdeyse hep...uyurken bugun gunduz bezlemedim naylon falan serdim tabi uyandiginda sonuc malum usyu basi göl olmstu...gece simdilik yapamicam galiba ben bezlicem alez falan almadim cunku sabah bezi cok dolu oluyo beninkininde sabaha kadar cocuk ipislak olur degistirsem yine olucak valla bennde bilemedimBenim 26 aylık oglum ilk kez bugun iki çiş bi kaka tuvalete yaptık öylesine denedim,hiçte zorlanmadım çünkü ciş kaka yaparken bazı hareketleri var onu gördüğüm an götürdüm anında yaptı çıktık,benim sorunumda sbh kalktığında bezinin aşırı dolu olması, kuru olduğunda başlanmalı eğitime diye okuyoruz hatta damdan da yazmışya
Onu bekliyorum ben bahane mi ediyorum bilmiyorum ama gece iki kere süt içmeye ve bir kere su içmeye kalkan çocuğum var gece yi ah bi kesebilsem sbh kuru bulucam bezi sanırım,yemek yeme sorunumuz var güzdün yemediğini gece sütle dolduruyor benimkibence alıştırma külodu kullan kazalara karşı en etkilisi bu sanırım yoksa hangi bir yeri neyle kaplayacan
Cok yorgun hissediyorum ya bugun mahfoldum gece bezlicem galibaOoo tuvalet eğitimi genelde zorlu bir süreçtir. Öyle kısa vadede çözülmüyor. Eğer anne hazırsa başlanmalı eğitime çünkü gerçekten sabrın sınırlarını zorlayan bir süreç. İki çocuğumda da günler sürdü. Çiş olmayan yer kalmadı günde 3 makine çamaşır yıkadığımı bilirim. Eninde sonunda öğreniyorlar ama. Ben ödül vermezdim alkış yapardık fazla abartmadan. Doğal bir süreç ve doğal davranılmalı gibi düşünüyorum. Ve en önemlisi kesinlikle gece gündüz aynı anda alıştırmalısınız.
Gece hic yapmadimi yaniben gece eğitimi vs diye ayırmadım ki
açtım altını yaptı ilk birkaç gün etrafa
gece yapmadı ama
uyanınca da koşarak tuvalete gittik
klasik yatmadan önce, evden çıkmadan çiş yapılır dedim büyükler gibi
o da yaptı
onun dışında çiş benim değil onun görevi idi
öyle 15 dakikada bir gidip yapıncaya kadar tuvalette beklemedim falan
gece altında alez doğduğundan beri vardi ekstra bir şey yapmadım ama yatakta bir kaza var onda da uyanıkken babası orada oynatıp güldürmüş de kaçırmıştı
gece de kaldırıp tuvalete götürmedim hiç
meme emerdi uyanıp geceleri ama çiş yapmazdı ben de hazır uyanmışken tuvalete götüreyim de demedim
büyüme sürecinde de arada çok çişi gelirse uyanıp söylüyor yoksa sabaha kadar yatıyor
siz sıkmayın kendinizi çocuğa da büyüdüğünü hissettirin
evde büyüklerin de çişii gelsin tuvalete gitsinler yani kapalı kapı ardında yapılan bir durum olmasın
babası da koşarak tuvalete gitsin çişimm geldi diye mesela
Gece hic yapmadimi yani
Benim 26 aylık oglum ilk kez bugun iki çiş bi kaka tuvalete yaptık öylesine denedim,hiçte zorlanmadım çünkü ciş kaka yaparken bazı hareketleri var onu gördüğüm an götürdüm anında yaptı çıktık,benim sorunumda sbh kalktığında bezinin aşırı dolu olması, kuru olduğunda başlanmalı eğitime diye okuyoruz hatta damdan da yazmışya
Onu bekliyorum ben bahane mi ediyorum bilmiyorum ama gece iki kere süt içmeye ve bir kere su içmeye kalkan çocuğum var gece yi ah bi kesebilsem sbh kuru bulucam bezi sanırım,yemek yeme sorunumuz var güzdün yemediğini gece sütle dolduruyor benimkibence alıştırma külodu kullan kazalara karşı en etkilisi bu sanırım yoksa hangi bir yeri neyle kaplayacan
Akilliymis masalahEvet yapmadı
Alıştırıp tatile gittim Deniz'de de yapmadı çişin geldi dedi
size tavsiyem geceli gündüzlü öğretin sonra geceyi alıştırmak için çaba harcayacaksınız bir kerede geceli gündüzlü öğrensin ben öyle yaptım kızıma çok şükür bitti ... şuan bir kere gece kaldırıyorum kiii zaten gece mutlaka bende bir kere tuvalete kalkarım kalkmışken onuda kaldırıyorum geceyide öğrenmiş oldu böylece...Geceleri simdilik bezlerim galiba canim ona gozum kesmiyo ya su gunduz isini halledim once evet alistirma kilodunu pek tavsiye etmiyolar direk kendi kilodunu giydirdim gezmelerde napicaz bilmiyorum ama
Cabin haklisinda bilgim yok nasil yapicami bilmiyorum aklimda bir suru soru varsize tavsiyem geceli gündüzlü öğretin sonra geceyi alıştırmak için çaba harcayacaksınız bir kerede geceli gündüzlü öğrensin ben öyle yaptım kızıma çok şükür bitti ... şuan bir kere gece kaldırıyorum kiii zaten gece mutlaka bende bir kere tuvalete kalkarım kalkmışken onuda kaldırıyorum geceyide öğrenmiş oldu böylece...