- 14 Ocak 2012
- 3.842
- 1.311
- 173
- Konu Sahibi TopaLsoLucaNn
selam arkadaşlar 3 yaşındaki kızıma 9 aydır uğraşmama rağmen hala tam anlamıyla tuvalete alıştıramadım benmi yanlış yapıyorum yoksa o mu inat.daha hazır değil desem 3 yaşını bıtırdı seneye anasınıfına başlayacak gene altına yapıyor gene altına çiş diyor wcye goturuyorum yok dıyor cıkarıyorum hoop beze 9 aydır bu böle surup gıdıyo ne yapsam baska hangı yolu denesem benım ıcın cok buyuk bı dert halıne donustu ınanın.etrafımda duyuyorum 3 gunde alıstı 10 gunde alıstı vs vs vs ben nerde yanlıs yapıyorum.
denenen yollar:
- odulle kandırmaca:bı kaç kez basarılı oldu ama ondanda sıkıldı.
- toprak alanda bezsız dolastırma:basarısız :26:
- wcye beraber girip teşvik etmece:bu tam ıskence oldu oyun halıne geldı 1 damla bıle cıs yaptıramadım
- çişe kakaya bay bay metodu:2 gun ıse yaradı oyun gıbı geldı hosuna gıttı ama ondanda sıkıldı gene beze donduk.
- gezmeye gıtmemekle tehdıt etme:basarısız (solemıcem ıste solemıcem ciş yapmacam)
ya ben daha ne yapıcam 2 yasından berıdır ugrasıyorum gecelerıde uykudan uyandırıp cıse tuttum yok yok yok.
kızım cıs gelınce sole bay bay yapalım tamammı dedıgımde solemecem yapmacam tek cvp bu.bukadar uzun surermı bı wc egıtımı ya

denenen yollar:
- odulle kandırmaca:bı kaç kez basarılı oldu ama ondanda sıkıldı.

- toprak alanda bezsız dolastırma:basarısız :26:
- wcye beraber girip teşvik etmece:bu tam ıskence oldu oyun halıne geldı 1 damla bıle cıs yaptıramadım
- çişe kakaya bay bay metodu:2 gun ıse yaradı oyun gıbı geldı hosuna gıttı ama ondanda sıkıldı gene beze donduk.
- gezmeye gıtmemekle tehdıt etme:basarısız (solemıcem ıste solemıcem ciş yapmacam)
ya ben daha ne yapıcam 2 yasından berıdır ugrasıyorum gecelerıde uykudan uyandırıp cıse tuttum yok yok yok.
kızım cıs gelınce sole bay bay yapalım tamammı dedıgımde solemecem yapmacam tek cvp bu.bukadar uzun surermı bı wc egıtımı ya