ikili düşünmezmisiniz, sıfırından farksız, hala garantisi var. bu fiyata bulamazsınız.
buhar makinasında hiç bir kusur yok, tam aksine yeniden farksız, artık kullanmadığımızdan dolayı satmayı düşündüm fiyatı 90 olur. Ankarda oturuyorum.
İkisinede 140 + kargo parası olur son fiyatım. kargo ne kadar tutar bilemem ama en fazla 40 olsa 180 lur. ben sadene buhar makinasını almıştım o fiyata.
Eki Görüntüle 385551
Özellikleri :
Mikro-bilgisayar kontrollü çalışma: Otomatik kapanma özelliğiyle 3 dakika iÇinde hızlı ve sağlıklı sterilizasyon işlemi.
Ergonomik tasarım: Üstün verimli ve kompakt gövdesiyle evde her yere sığar ve yolculuk sırasında kolaylıkla taşınır.
6 şişelik kapasitesi ve ergonomik kulplarıyla diğer büyük boy rakiplerinin arasından performans ve pratiklik yönünden öne çıkar.
Güvenli ve emniyetli: Paslanmaz çelik ısıtma tablası.
Multi fonksiyonel: Her boy biberon, göğüs pompası, emzik ve diğer aksesuarlar içinuygun.
Geri-kirlenmesiz: İçerideki kirli suyun birden fazla kez buharlaşmasını önleyen özel bölme.
No Re-Pollution Teknolojisi Steril tutucu: Kapak açılmadığı sürece iÇindekileri 3 saat boyunca steril tutar.
Garanti Süresi : 2 yıl
Markanın ait Olduğu ülke : Almanya
Özellikle ikiz bebekleriniz varsa zaman çok önemli. 3 dakikada 6 biberonu steril edebiliyor. Biberonlar fazla olunca çok rahat oldu. Artık çok fazla kullanamıyoruz. 6 ay önce almıştım. 2 yıl garantisi vaar. Sıfırı 119 lira. 60 liraya vermeyi düşünüyorum. Eğer weeweel buhar makinasıyla beraber alırsanız ikisini 140 verebilirim. Sıfırından hiçbir farkı yok iki makinanında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?