cnm daha yeni görüyorum yazdiklarini, birdaha yapistirirsan o zaman yazdiklarini kacirmam.
boyuna göre daha fazla hakkin var sanki
yani 20puan oldugna eminmisin? yeni sisteme göre hesaplamis olabilirler.
o gündelik puan hakkini mecbur kullanman gerekiyor ama 49puan mecburu degilsin yani o kacamaklar icin düsünülmüs diyelim. ister kullan istersen kullanma. fakat bu hafta 49puani kullanmayip önümüzdeki hafta puanlarina yükleyemezsin yani bir hafta icinde kullanmazsan, hakkin sifirlaniyor ve yeni haftayla tekrar 49puanla basliyorsun. anlatabildimmi?
Ben 49Puani kullanmama ragmen kilo vermistim yani yinede veriyorsun, belki kullanmazsan bir kilo fazla verirsin bilmiyorum ama önemli olan yavas yavas uygulamak, birden kilo verenleri görüyoruz hemen geri aliyorlar. Pet sise al 2l ve hergün masanda dursun, bu bitmeli diye sartlandirirsan kendini, muhakak icersin ve sonra alisir kendin birakamazsin.
Tabi birazda yürüyüsü egzersizleri unutmiyalim. onlarda destekliyor kilo vermenizi hizlandiriyor yani. ben iki durak önceden iniyorum hala yürüyüs olsun diye. kisa yollari fln hep yürürüm, yani 1km gecmedigi sürece yürümek tercihim. esimle yürüyüslere cikardik o zamanlar 10km yürüdügmüz olurdu.
kilon fazla degilmis. Dogumda almissin ama sonra iyi vermissin. Göbek maglesef cabucak gitmiyormus ve bu dogum yapan tüm kadinlar icin gecerli zayifta olsalar. onu diyeten cok egzersizlerle gidicegini düsünüyorum, kas yapip sarkmamasini önlemek :)
simdiden basarilar dillerim. Ayten nurten veriyorda, senmi veremiceksin? Neyin eksik onlardan? Buz dolabini manken resmi yapistir. elin gittikce birakirsin o resmi görünce