weight watchers ile kilo veren varmi ??

Mutfakperisi87

Guru
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2012
347
35
318
Almanya
Selam kizlar
Weight watchers ile kilo veren varmi aranizda acaba?
Verdiyseniz nekadar zamanda nekadar verdiniz en cok neler yediniz?
Benim bi 10 kilom var dogumdan kalan
Yardimci olursaniz sevinirim ..
Tskler

Bide bisey daha sorucam su smileyleri nerden yapiosunuz yahu benim telde gozukmuyo ?

:)))

S.a. cnm ben Weight Watchers la kilo verenlerdenim. Bir ay boyunca yaptim ve sonra hamile kaldigim icin birakmak zorunda kaldim. Fakat Emzirme döneminde devam etmeyi düsünüyorum insAllah cünkü emzirirken yapilabiliyormus arti puanlarin oluyor :)

Sormak istedigin birsey varmi?

A.s. canim öncelikle tsk ederim cvp verdigin icin..
Sormak istedigim 1 ayda kac kilo verdin ve neler yedin en cok nelere dikkat ettin?
Bebisin hayirli olsun Allah tamamina erdirsin insallah :)

A.s. canim öncelikle tsk ederim cvp verdigin icin..
Sormak istedigim 1 ayda kac kilo verdin ve neler yedin en cok nelere dikkat ettin?
Bebisin hayirli olsun Allah tamamina erdirsin insallah :)

Amin cnm Allah razi olsun.

Cnm 1ayda 5kilo verdim sura bura ve sonrasinda hic almadim, tamam hamileliginde etkisi var hormonlar as erme fln ama weight watcher söyle birsey diyet degil hani seni sadece saglikli beslenmeye tesvik ediyor. Nasilki abur cubura alisiyorsak birakamiyorsak, saglikli beslenmeye alisincada insan birakamiyor.
güzel olan istedigin herseyi yigyor olabilmen, belirli ölcülerde ama saglikli besinlerde yani 0 puan olanlari sinirsiz yigyorsun :) ztn saglikli beslenince canin ivir ziviri cekmiyor.

ben chips yerine havuc yigyordum.
Cikolata yerine üzüm yigyordum. Kendime süslemeli meyve tabaklari hazirliyordum aksam icin. öglende sebze, bol sebzeli salatalar fln.

Bende kitabi var, Yigcekler ve Puan sayisi yazan. Senin varmi? sana burdan göndereyimmi? istersen motive edebilirim. Haftada bir teraziye cikiyorsun ve hep ayni saate. Bol bol su iciyorsun tabi, ben gündelik puanlarima bakardim, kahvaltida hic bakmazdim, sonra hesaplardim yediklerimi ve geriye kalan puanlarida gün boyunca dagitiyordum, bakiyordum neler yigyebilicegime. ztn her hafta +49 puanin oluyor. arkadaslarla cikinca, misafirlige gidince, bazen kacamak yapmak isteyincede o puandan kullaniyordum.
Gündelik kac puan ihtiyacin oldugnu biliyormusun cnm?

Benim hesaplarima gore gunde 20 puan hakkim var canim. Puanlarida internetten bakiyorum kitabim yok
O 49 puani bitirmek zorundamisin haftada ? Yada o 49 puani benim 20 puanin ustune hesaplasam olurmu yani o 49 puani bi haftaya bolsem yani 7ye benim 20 puanin ustune koysam gundelik hakkim 27 olsada kilo verirmiyim acaba???? :/
Cok karisik yazdim kusura bakma. Yani demek istedigim 49 puani bitirsem yinede kili veriliomu ?????
Evet beni motive edersen cooooooookkkkkk sevinirim canim yaaa benim motivasyona ihtiyacim var yoksa hemen sıkılıp birakiyorum :)))
Cookk tsk ederim canimm

Bide ben hergun tartiliyorum , suda cok icmiorum icemiorum yani :/ normal kilom 60-65 evlendim 5 kilo aldim 70le hamile kaldim 90la doguma gittim suan 78 kiloyum dogum yapali 8 ay olucak gobegimde gitmedi offffff

cnm daha yeni görüyorum yazdiklarini, birdaha yapistirirsan o zaman yazdiklarini kacirmam.

boyuna göre daha fazla hakkin var sanki yani 20puan oldugna eminmisin? yeni sisteme göre hesaplamis olabilirler.

o gündelik puan hakkini mecbur kullanman gerekiyor ama 49puan mecburu degilsin yani o kacamaklar icin düsünülmüs diyelim. ister kullan istersen kullanma. fakat bu hafta 49puani kullanmayip önümüzdeki hafta puanlarina yükleyemezsin yani bir hafta icinde kullanmazsan, hakkin sifirlaniyor ve yeni haftayla tekrar 49puanla basliyorsun. anlatabildimmi?

Ben 49Puani kullanmama ragmen kilo vermistim yani yinede veriyorsun, belki kullanmazsan bir kilo fazla verirsin bilmiyorum ama önemli olan yavas yavas uygulamak, birden kilo verenleri görüyoruz hemen geri aliyorlar. Pet sise al 2l ve hergün masanda dursun, bu bitmeli diye sartlandirirsan kendini, muhakak icersin ve sonra alisir kendin birakamazsin.
Tabi birazda yürüyüsü egzersizleri unutmiyalim. onlarda destekliyor kilo vermenizi hizlandiriyor yani. ben iki durak önceden iniyorum hala yürüyüs olsun diye. kisa yollari fln hep yürürüm, yani 1km gecmedigi sürece yürümek tercihim. esimle yürüyüslere cikardik o zamanlar 10km yürüdügmüz olurdu.

kilon fazla degilmis. Dogumda almissin ama sonra iyi vermissin. Göbek maglesef cabucak gitmiyormus ve bu dogum yapan tüm kadinlar icin gecerli zayifta olsalar. onu diyeten cok egzersizlerle gidicegini düsünüyorum, kas yapip sarkmamasini önlemek :)

simdiden basarilar dillerim. Ayten nurten veriyorda, senmi veremiceksin? Neyin eksik onlardan? Buz dolabini manken resmi yapistir. elin gittikce birakirsin o resmi görünce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…