W weLet Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Nisan 2011 15 0 36 Bursa 29 Nisan 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi weLet #1 Merhaba Yaklaşık 4 Ay Önce burun ameliyatı oldum burnum küçüklükten beri top vs. çarpa çarpa yamulmuştu 4 ay önce ameliyat oldum burnum eskisine göre daha iyi ama dümdüz malesef değil soldan ve sağdan çok farklı duruyor ve beni çok üzüyor kendimle barışık olamıyorum doktor % 70 pay vermişti girerken ama dümdüz olması gerekirken neden hafif yamuk 2. bi ameliyat durumunda burun dümdüz olurmu bunu merak ediyorum ?
Merhaba Yaklaşık 4 Ay Önce burun ameliyatı oldum burnum küçüklükten beri top vs. çarpa çarpa yamulmuştu 4 ay önce ameliyat oldum burnum eskisine göre daha iyi ama dümdüz malesef değil soldan ve sağdan çok farklı duruyor ve beni çok üzüyor kendimle barışık olamıyorum doktor % 70 pay vermişti girerken ama dümdüz olması gerekirken neden hafif yamuk 2. bi ameliyat durumunda burun dümdüz olurmu bunu merak ediyorum ?
E erdemilk72 Guru Kayıtlı Üye 21 Aralık 2010 284 0 316 Zonguldak 2 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi weLet #2 Geçmiş olsun.fotolarını paylaşırsan burnunun, sana daha çok yardımcı olunabilir sanırım burada.birçok tecrübeli arkadaş mevcut:))
Geçmiş olsun.fotolarını paylaşırsan burnunun, sana daha çok yardımcı olunabilir sanırım burada.birçok tecrübeli arkadaş mevcut:))