• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

West sendromlu (epilepsi) kızım hakkında

visnereceli10

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2015
1
0
86
30
Merhaba,
Kızım 28 aylık 23 aylıkken west sendromu tanısı olduğunu öğrendik tedaviyle güzel ilerliyoruz. Fakat algıda anlıyor sorunumuz komut yerine getirmiyor. Algı kısmında sorun yaşayıp çözüm bulan annelerim neler yaptınız nasıl üstesinden geldiniz?
Yardım rica ederim🙏🏻

Merhaba,
Kızım 28 aylık 23 aylıkken west sendromu tanısı olduğunu öğrendik tedaviyle güzel ilerliyoruz. Fakat algıda anlıyor sorunumuz komut yerine getirmiyor. Algı kısmında sorun yaşayıp çözüm bulan annelerim neler yaptınız nasıl üstesinden geldiniz?
Yardım rica ederim🙏🏻
Merhaba nerede tedavi görüyorsunuz şuan

Merhaba,
Yardım rica ederim🙏🏻
merhaba bizde yoğun bi bireyse eğitim le yol alıyoruz ses kelime yeni yeni gelmeye başladı büyük cocukları cok merak ediyrom gelişimi nasıl ilerliyor diye

Back
X