Whapp'den yanlislikla aradim hemde iki defa!

elaide

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2014
4.277
12.428
Ya yeter artik yemin ediyorum kafami duvarlara vurasim var, hatta daha beterini yapasim var, yanlis tusa basan parmaklarimi teker teker en kör bicakla kesip eziyet edesim var kendime!

Bakmak istemiyorum inanin, online gelmismi gelmemismi bakmak istemiyorum bile! Ama iste durtuyo bisiiler, haftasonu gecenin bi yarisi acaba en son saat kacta online di diye bakayim dedim yanlislikla aradim. Hemen kapatsanda ileti gidiyo ona :KK61:

az oncede yine! okadar gundur cesaret edemedim yanlislikla yine ararim diye, az once yine durtmeye basladilar arkadas! once bi arkadasa tiklayip nasil tuslara basmam gerektigini denedim, aramadan bakabildim son online oldugu saate o arkadasin. Bu isi basaracagim evet diyerek bosanmak uzere oldugum esime bakayim derken yine aradimmmm :KK57: yok arkadas yok ben artik ölmek istiyorum, aramadigim halde aradigimi sandi, kendimi asasim var.

nasil vazgecebilirim bakmaktan. help.

Numarasını silin artık ihtiyacınız olmayacak çünkü (belki bunda da vardır hayır :)))

Ben sizin konunuzu hatirliyorum, evliliginiz hakkindaki en son gelismeleri bilmiyorum ama. Eger bitmisse ya da bitecekse silin numarasini, zaten ararsa bir sey icin tanirsiniz numarayi. Ama silin.

Bakmaktan vazgeçemezsin tahminimce canim.
Boşver anlarsa anlasin baktığını

ben nie yanlışlıkla arayamıyorum hayret yaa neresine basılıp yanlışlıkla aranıyor bu meret
simdi soyle canim, iphone kullaniyorsan eger kisilerden ariyorsun o kisiyi, ismine tikliyorsun, telefon numarasinin yazdigi sirada en sagda telefon logosu var, solundada whatsapp yazma logosu. nasil beceriyorsam hepppp yazma tusuna dokunacagim diye arama tusuna dokunuyorum. parmaklarim okadar sucuk sosiste degil yahu!

Isaretli yere dokunmican arkadasim bu kadar basit. Ona dokunmazsan arama yapmazsin. O da taa sag ust kosede. Nasil yanlislikla basiyorsun hayret. Heyecan mi yapiyorsun bakarken? :)) Arkadaslarinda dedigi gibi sen en iyisi mi sil numarayi bir kagida yaz. Gerekli olursa kagittan bakarsin. Bence ona da gerek yok. Ezberinde vardir zaten ya tedbiren yaz yinede :KK66:

Eklentiler

• 2015-06-12 11.43.40.png
    2015-06-12 11.43.40.png
    29 KB · Görüntüleme: 87
simdi soyle canim, iphone kullaniyorsan eger kisilerden ariyorsun o kisiyi, ismine tikliyorsun, telefon numarasinin yazdigi sirada en sagda telefon logosu var, solundada whatsapp yazma logosu. nasil beceriyorsam hepppp yazma tusuna dokunacagim diye arama tusuna dokunuyorum. parmaklarim okadar sucuk sosiste degil yahu!
iphone pişmanlıktır androidde hiç öyle bişey oluyor

Isaretli yere dokunmican arkadasim bu kadar basit. Ona dokunmazsan arama yapmazsin. O da taa sag ust kosede. Nasil yanlislikla basiyorsun hayret. Heyecan mi yapiyorsun bakarken? :)) Arkadaslarinda dedigi gibi sen en iyisi mi sil numarayi bir kagida yaz. Gerekli olursa kagittan bakarsin. Bence ona da gerek yok. Ezberinde vardir zaten ya tedbiren yaz yinede :KK66:

İphone da böyle görünmüyooo! Bakın böyle:

image.jpg

X