arkadaşlar konu biraz garip. Aklıma takıldı uyuyamadım. Şimdi dün biz iftara kv. Ye geldik. İftardan sonra eltim bahçede oturmuş telefonla uğraşıyordu. Baktım napıyorsun yenge falan dedim.. O da bana telefonu gösterdi. Abini whats apptan takip etmenin yolunu buldum dedi. Şuna bir baksana dedi. Tam da kayınbiraderimin numarasını giriyordu. Yenge yapma. Abime şifre gider, sen o şifreyi giremezsin, anlar dedim. O da Yok, bunda öyle birşey yokmuş dedi. E hadi bi deneyelim Benim telefon numarasından dedim. Ve oraya benim numarayı girdik. Takip ettik. Hiç bildirim uyarı vs gelmedi bana. Sonra eltimin telefona gelen mesaja baktım. Her üç yazışmamda ona rapor sunulacakmış falan diye. Hatta onu da denedim. Kardeşlerime alakasız mesaj attım. Yengeme bildirim gitmedi. O da işe yaramıyor diye sildi bütün mesajları. Abin görmesin dedi. Bir gün boyunca beni ücretsiz takip edecekmiş. Telefon numarası gibi bir numaradan mesaj geliyor. Yapay zeka ürünüyüm ben falan diyordu mesajlarda.
Şimdi ilki bunu her isteyen benim numarama yapabilir mi? Yani sıradan biri, benim numaramı bilen herhangi biri yapabilir mi direkt? Bunu düşününce whats appı silesim geldi.
2. Tuhaf oldum. Öyle sakınacak mesajım falan yoktur ama bir arkadaşımla bir konuda dertleşmişimdir. Eşimle özel mesajlaşmalarım vardır vs. Bunu herhangi biri denemede başarılı olsa mesajlaşmalarımı okuyabilir o zaman.
3. Böyle birşey olup olmadığı bile anlaşılmıyor gibi. Dolandırıcı vs. Her şey olabilir. Bi aptallık ettim hadi bende deneyelim dedim. Nasıl bir sıkıntı olabilir, nasıl engelleyebilirim böyle şeyleri?
Şimdi ilki bunu her isteyen benim numarama yapabilir mi? Yani sıradan biri, benim numaramı bilen herhangi biri yapabilir mi direkt? Bunu düşününce whats appı silesim geldi.
2. Tuhaf oldum. Öyle sakınacak mesajım falan yoktur ama bir arkadaşımla bir konuda dertleşmişimdir. Eşimle özel mesajlaşmalarım vardır vs. Bunu herhangi biri denemede başarılı olsa mesajlaşmalarımı okuyabilir o zaman.
3. Böyle birşey olup olmadığı bile anlaşılmıyor gibi. Dolandırıcı vs. Her şey olabilir. Bi aptallık ettim hadi bende deneyelim dedim. Nasıl bir sıkıntı olabilir, nasıl engelleyebilirim böyle şeyleri?