Whatsap web- kocam

employer

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2010
28
21
88
Ankara
Herkese selam
Kızlar kocamın telefonunda whatsapta engellenmiş bir numara gördüm, isim kayıtlı değildi sadece no vardı.
Bu noyu alıp kendi rehberime kaydettim ve fotosundan bir bayan oldugunu gördüm.
Snr kıza ismini sordum watsaptan, numaranız bende kayıtlı kalmıs kımsınız falan dedim ve kız direkt isim ve soyismini verdi.
Snr facede aradım kızı direkt çıktı, kocamin facesinde bu kızın daha evvel bir kere arandıgını fark etmıstim o anda aklıma geldi.
Ama ben engellemişim kızı yine kocamin facesinden.
O anki sinirle kıza birkac sey sordum ama net cevap vermedi gecistirdi, eşime de sordugumda yeminler etti ve aramızda hiçbirsey yok dedi.
Snr eşimin telefonunu tekrar kurcaladım ve 26 agu tarıhınde 3 kere bu kızı aradıgını gördüm.
İsmi silindiği için sadece no vardı, kız teli acmamıs sadece eşim aramıs .
O gğn dısında hiçbir arama olmamıs
Kız sanırım eşimin bekarken yasadıgı mahallede yasıyor.
Şimdi sormak istediğim ben hiçbir bilgiye ulasamıyorum.
Eşime de sormuyorum konuyu yuz goz olmamak adına
Kendi basıma bilgi edinmek istşyprum
Whatsapp wrb denen birseyler okudum burada.
Bunu nasıl kullanıyoruz ve eski whatsap yazısmalarına nasıl ulasabilirim eşimin
Bana bu bilgi gerekli
Şimdiden tsk ler

Whatsapp web icin esiniz tlfnu ve qr kodu ile bilgisayara whatsapp sitesine girip bağlanıyorsunuz. Whatsapp in kendi sitesinde tarifi var. Ama icini ferah tut. Esinde şüpheli hareketler yoksa bence araştırma. Afedersin b.ku ne kdr eselersen o kdr kokusu cikar.

Eski tarihli konuşmalara whatsapp Web'den ulaşamazsınız. Sohbet yedeklemeyi açmışsa oradan ulaşabilirsiniz

Biz kadınlar dedektif gibiyiz he.
Ama şurası yanlış. Ona kendin olarak yazacağına whatsapp profiline kocanın fotosunu ekleyip kadına "diğer noda engellemiştim kusura bakma bu yeni numaram deyip laf alacaktın ağzından.

Ama şurası yanlış. Ona kendin olarak yazacağına whatsapp profiline kocanın fotosunu ekleyip kadına "diğer noda engellemiştim kusura bakma bu yeni numaram deyip laf alacaktın ağzından.
Aslında kocam uyuyunca onun telinden yaxabilirim

Ama gercek ne bilmiyorki. Ya gorusmuyorlarsa, ya da adam istemiyordur, vs. Ama bi hukuk gecmis var belli.

Eşinizin facebooktan aradığını görünce engellemişsiniz. Tavrınız çok garip. Aldatmak isteyen adama bu şekilde mani olamazsınız.

Bu durumda benim de önerim uğraşıp kendinizi daha mutsuz etmemeniz yönünde. Öğrenseniz ne olacak, telefondan da mi engellemeye uğraşacaksınız? Yazık değil mi bu kadar çabaya? Facebooktan görüp engellemek gururunuzu incitmedi mi?

Eşinizin facebooktan aradığını görünce engellemişsiniz. Tavrınız çok garip. Aldatmak isteyen adama bu şekilde mani olamazsınız.

Bu durumda benim de önerim uğraşıp kendinizi daha mutsuz etmemeniz yönünde. Öğrenseniz ne olacak, telefondan da mi engellemeye uğraşacaksınız? Yazık değil mi bu kadar çabaya? Facebooktan görüp engellemek gururunuzu incitmedi mi?
Çok ciddiye almadım bu yüzden engelledm bir kere aratilmiş

Ne olduğunu merak ediyorum
Kız mi dadandi , eşim mi yazdı birseyler
Kızı aramıs 3 kere ama konusma olmamıs süre 00.00 yazıyordu
Kız teli neden acmamıs eşim neden aramıs vs

Çok ciddiye almadım bu yüzden engelledm bir kere aratilmiş

Ciddiye almasanız engellemezdiniz diye düşünüyorum.

Ama mesele ciddiye alıp almamak da değil. Ben olsaydım eşime guvenmiyorsam kimi aradığını sorardım. Eşime güveniyorsam da geçer giderdim. Hiç bir durumda engellemezdim, çünkü bu davranışım benim kendime olan saygımı azaltırdı. Çocuk değil karşımdaki. Benim engellememle yapmayacaksa ne anladım o işten.

Back
X