Whatsap web- kocam

Of ne kadar çok olmaya başladı bu aldatmalar Allahım korusun

Kizi 3 kere arayip kiz acmamissa telefonu esiin dadanmistir buyuk ihtimal
Ne olduğunu merak ediyorum
Kız mi dadandi , eşim mi yazdı birseyler
Kızı aramıs 3 kere ama konusma olmamıs süre 00.00 yazıyordu
Kız teli neden acmamıs eşim neden aramıs vs

Kızı araması,vatsaptan engellemesi..pek hayra alamet gelmedi bana

Bu erkekler ne garip ya.evlenmişsin işte bırak bu işleri.

Biz kadınlar dedektif gibiyiz he.
Ama şurası yanlış. Ona kendin olarak yazacağına whatsapp profiline kocanın fotosunu ekleyip kadına "diğer noda engellemiştim kusura bakma bu yeni numaram deyip laf alacaktın ağzından.

Oha supersın :D Şeytanın aklına gelmez yemınle :D
Bır kenara not ettım bunu :D Belkı bana da lazım olacak bır gun. Insallah olmaz da :S

eşiniz karşı cinsten birini arayamaz mı?
bir akrabası ya da ne bileyim eskiden tanıdığı biridir.

belki de kız whatsapptan yazdı eşine, eşin de merak etti aradı ama cevap vermedi. sonra da facebooktan arattı olabilir mi? çok mu iyimser bakıyorum acaba..
hani eşin dadanmış olsa kıza whatsapptan niye engellesin ki diye dusundum ben..

belki de kız whatsapptan yazdı eşine, eşin de merak etti aradı ama cevap vermedi. sonra da facebooktan arattı olabilir mi? çok mu iyimser bakıyorum acaba..
Bilmiyorumm ki bircok sonuc cıkabilir bu durumdan ama net bir bilgiye nasıl ulasıcam cok caresizim
Ne eşim o günden snr konuyu actı ne de ben acmadım

Kız eşimin nosunu nasıl bulacak ?
Bir de benim dikkatımı en cok ceken sey
Kıza ben kendi telimden oyun yaparak kimsiniz diye yazınca direkt isim ve soyismini soylemesi oldu.
Garip değil mi ?

Eşiniz ne için aradığını söyledi peki?Aralarında bir şey yokmuş ama ne için aramış
Arama olayıni sormadım ona
Sadece engellenen noyu bu nonun bi kız olduğunu kim oldugunu sordum
Çnk elimde o anda sadece bu bilgiler vardı
Baya bi
Tartıstık o gece
Ben daha sonrasında eşimin o bayani 3 kere aradıgıni
Gördüm.
Daha cok delil toplama adına arama olayını henüz sormadım
Ve bir
İki gün önce de telefonundaki o arama kaydını silmiş komple

Kız eşimin nosunu nasıl bulacak ?
Bir de benim dikkatımı en cok ceken sey
Kıza ben kendi telimden oyun yaparak kimsiniz diye yazınca direkt isim ve soyismini soylemesi oldu.
Garip değil mi ?

ben olsam 'siz kimsiniz?' diye sorardım adımı söylemeden önce..
eşinin numarası var olabilir mi önceden kızda? kayıtlı çıkıp yazmıştır, eşin kimsiniz diyince ismini söylemistir, e tanıyor diye de aramıştır..
sonra cevap gelmeyince veya yanlış bir şey yazınca da engellemiştir, ben kötü düsünemiyorum bu konuda nedense..
hani eşin 3 kere aramış ama peş peşe, hani bir gün aramış cevap yok 3-5 gun sonra aramış gibi bir durum değil; başka zaman konuşulmamış da..

ama eğer facebook aratması eşinin telefon aramasından sonra değilse tam tersi durumu yani eşinin kızı bulup aradığını düsündururdü

Once esine aramalari sor aramizda birsey yok dedigine gore aramasini da aciklayabilir. Ben esimle tanismadan once cok yakin oldugum erkek arkadasim vardi. Esimin bir turlu kani kaynamamisti sonra alakasiz bir sekilde arkadasimla aramiza sogukluk mesafe falan girdi bir gun whatsapp tan yazmisti (yillar sonra) o kadar sene aramamis sormamis esim de cok hoslanmiyor hic huzurumu bozmayayim diye engelledim whatsapp tan tabi aklima geldigi icin bir kere neler yapiyor diye merak edip faceten bakmistim. Yani demek istedigim ayni durum olmus ve ben kocami aldatmadiysam senin de esin seni aldatmis sayilmaz :) eski mahalleden bir kiz diyorsun belki whatsapptan yazdi esin de eski arkadasi sonucta aramis olabilir.

Arama olayıni sormadım ona
Sadece engellenen noyu bu nonun bi kız olduğunu kim oldugunu sordum
Çnk elimde o anda sadece bu bilgiler vardı
Baya bi
Tartıstık o gece
Ben daha sonrasında eşimin o bayani 3 kere aradıgıni
Gördüm.
Daha cok delil toplama adına arama olayını henüz sormadım
Ve bir
İki gün önce de telefonundaki o arama kaydını silmiş komple
Hanımefendi bence kız rahatsız etse söylerdi veya tanımasa.Tanımadığım numara yazdı aradım ben de kim diye açmadı ben de engelledim derdi.Kaydı silmesi falan saklama çabası gibi

Back
X