- 22 Kasım 2010
- 11.265
- 20.059
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimsiniz diye kıza kendi telimden sordumben olsam 'siz kimsiniz?' diye sorardım adımı söylemeden önce..
eşinin numarası var olabilir mi önceden kızda? kayıtlı çıkıp yazmıştır, eşin kimsiniz diyince ismini söylemistir, e tanıyor diye de aramıştır..
sonra cevap gelmeyince veya yanlış bir şey yazınca da engellemiştir, ben kötü düsünemiyorum bu konuda nedense..
hani eşin 3 kere aramış ama peş peşe, hani bir gün aramış cevap yok 3-5 gun sonra aramış gibi bir durum değil; başka zaman konuşulmamış da..
ama eğer facebook aratması eşinin telefon aramasından sonra değilse tam tersi durumu yani eşinin kızı bulup aradığını düsündururdü
Yedekleme acık değilse kayıtlar gözükmezmiş öyle mi ?Whatsapp webte yardimci olabilirim.
Daha once 3 4 kisiyi yonlendirmistim.
Ama asil mesele sonra ne yapican? Eger biseyler yakalayip ayrilmiycan hic ogrenme daha iyi.
Kimsiniz diye kıza kendi telimden sordum
Yedekleme acık değilse kayıtlar gözükmezmiş öyle mi ?
Evet dogru. Gorunmez.
Evet yani direkt adını ve soyadını da söylemesi enteresan bilmediği tanımadığı bir insananladım. yani birisi bana kimsiniz numaranız bende kayıtlıymış diye mesaj atsa ben siz kimsiniz acaba diye cevap verirdim. kim olduğumu soylemezdim.
Eşimin kendi facesinden hiç konusmaCanim esinin bilgilerinden isim soyisimi gizle bi farkli face ac istersen esinn agzindan esim anliyo huylanmasin diye farkli bi face actm burdan konusalim de agiz ara istersen konus silme konusmalari ailesine ve ailene goster bence
Facende konusmustur demiyorum canim zaten oyle dene hani kizi aramissin ya biliyolar senin bildigini oyle yap diyorum bide telefon dokumanini iste yardm edebilcejk biri bulursanEşimin kendi facesinden hiç konusma
Olmamıs
Evet denemek laZım bu yöntemmde aklımda kalsın
Telefon dökümanına baktımFacende konusmustur demiyorum canim zaten oyle dene hani kizi aramissin ya biliyolar senin bildigini oyle yap diyorum bide telefon dokumanini iste yardm edebilcejk biri bulursan
Rica ederrim Allah yardmcn olsunTelefon dökümanına baktım
26 agu dısında hiçbi gün arama yok
Tamam deniycem cok saol
Arama olayıni sormadım ona
Sadece engellenen noyu bu nonun bi kız olduğunu kim oldugunu sordum
Çnk elimde o anda sadece bu bilgiler vardı
Baya bi
Tartıstık o gece
Ben daha sonrasında eşimin o bayani 3 kere aradıgıni
Gördüm.
Daha cok delil toplama adına arama olayını henüz sormadım
Ve bir
İki gün önce de telefonundaki o arama kaydını silmiş komple
Korku icerisinde yasiyoruz resmen.. erkeklerin hepsinde bir aldatma potansiyeli var yaNe diye ariyomus kocan?
Artık cok korkuyorum ya her an aldatilabiliriz :/
Arama olayıni sormadım ona
Sadece engellenen noyu bu nonun bi kız olduğunu kim oldugunu sordum
Çnk elimde o anda sadece bu bilgiler vardı
Baya bi
Tartıstık o gece
Ben daha sonrasında eşimin o bayani 3 kere aradıgıni
Gördüm.
Daha cok delil toplama adına arama olayını henüz sormadım
Ve bir
İki gün önce de telefonundaki o arama kaydını silmiş komple
Canim.diger hatlarda varmi bilniyorum ama vodofone self servis uyulamasi ile o num kac kez ne zaman gorusmus 6 aylik dokume ulasabilrsiniz diger hatlardada vardir buyuk olasilikla
Yok kayıtlara telden bakmadımBelki sürekli siliyordu arama kayitlarini.
Gördüğün kaydı silmeyi unuttu. Sonra silmiş zaten iki gün geçmiş.
Belki vardır bi telefon trafiği yani.
O gün kız triplenip acmamis olabilir.
Kurmacalar...
Yemin ederim evlenip paranoyak olcagimiza evlenmeyelim bekar hatunlar