Whatsap web

301114kagan

Hep sonradan gelir..
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2016
110
128
18
35
Iyi akşamlar esimim whatsanina bir şekilde girip bakmam lazım leptoptan degilde teklefondan doğru da girebiliyormusum deneme amaçlı bir kere kendi tekefonjmdan googleye whatsap web yazdim ilk çıkan sayfaya girdim masa üstü simge ışte dedim ve çıkan ekranda whatsap web yerine bastigimda taramam gereken ekranı bulmuştum.Tamam öğrendim nasıl olduğunu dedim bidaha girmedim bugün birdaha girdim ama o taratacagim yer çıkmadı tek kullanimlik falan mi acaba bilgisi olan varsa yazarsa çok sevinirim

siz çıkış yapana veya tarayıcıdan çerezleri temizleyene kadar kayıtlı kalır, web.whatsapp.com sitesine girdiğinizde nasıl bir ekran çıkıyor?

Iyi akşamlar esimim whatsanina bir şekilde girip bakmam lazım leptoptan degilde teklefondan doğru da girebiliyormusum deneme amaçlı bir kere kendi tekefonjmdan googleye whatsap web yazdim ilk çıkan sayfaya girdim masa üstü simge ışte dedim ve çıkan ekranda whatsap web yerine bastigimda taramam gereken ekranı bulmuştum.Tamam öğrendim nasıl olduğunu dedim bidaha girmedim bugün birdaha girdim ama o taratacagim yer çıkmadı tek kullanimlik falan mi acaba bilgisi olan varsa yazarsa çok sevinirim
neden bu kadar önemli bakmanız merak ettim özelse yazmayın tabi.konuyla ilgili bilgim yok.

Ne diye heyecan arıyorsunuz ki.
Şüpheleniyorsanız direkt telefonundan bakın.

Hakliysaniz yüzüne vurursunuz.
Yanılıyorsanız telefonuma niye baktin diye kavga çıkaracak bir tip değildir heralde?

Öyleyse de baktım ne var de kapat konuyu:KK53:

Back
X