Whatsapp! acil!

olalaya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2015
1.526
1.310
133
Selam.arkadaslar rehberde kayitli olmayan iki kisi adi soyadiyla whatsapp da gorunuyo bu nasil oluyo

Face te arkadaşınsa olabiliyo

Gmailde daha önce size mail atmışsa ya da siz mail atmışsanız , ve numarasını gmail adresinde paylaşmışsa ise gözükür.

herkese açık yapmıştır resim ve ismini. benim de öyle, ismimi bilmelerine gerek yok, telefon numaram varsa görünüyor zaten

Whatsapp kişi listeni güncelle rehberinde kayıtlı değillerse silineceklerdir.

Eskiden kayıtlı olan numaralar mıydı?
Telefonunun rehberinden ayarlar kısmından Bi bak görüntülenen rehber cihazsa onu Bi sim olarak değiştir numaralar orada kayıtlıdır diye düşünüyorum oradan silersin

İsimler silinmiyor mu listeden bilemedim canım ya, ben yanlış anlamışım sorununu

vatsap ı tekrar sılıp yukle
kısı lıstende mı bu kısıler kayıtlı olmadıgı halde
yoksa bırıbırınızde kayıtlı degılsınız sen fotosunu mu goruyorsun

vatsap ı tekrar sılıp yukle
kısı lıstende mı bu kısıler kayıtlı olmadıgı halde
yoksa bırıbırınızde kayıtlı degılsınız sen fotosunu mu goruyorsun

Kisi listesinde goruyorum rehberde kayitli degil ad soyad resim hepsi gorunuyo

Ayni whattsap grubundaysaniz o zaman gorunur.

Galiba sen soyle demek istedin mesele senin numaran bende kayitli ama benimki sende kayitli dgil ben de profilimi herkes gorsun olarak ayarliyorum sen de kayitli olmasam bile gorunuyorum

Dogru mudur

Şöyle birine numaranı verdin o senin ismini bilmiyor, default olarak ayarlarda resmin ve ismin herkese açık. Resmini zaten görüyor, ama ismini görmesi için senin whatsappta ona yazman lazım ya da gruba yazman lazım. O zaman o seni rehberine kaydetmemiş olsa bile numaranın altında ismin görünüyor, yani whatsappa yazdığın ismin

Maillerden geliyor o kişiler. Daha geçen gün eşimin eski sevgilisinin abisi WhatsApp ıma düştü. Eşimin mail adresleri bende açık diye. Malesef zamanında kimlerle mailleştiysek böyle önümüze düşüyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…